Přejít na obsah

Fotka

50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
6869 odpovědí na toto téma

#2241 Paha Ahma

Paha Ahma

Zlej rosomák

• Members
  • PipPipPip
  • 254 příspěvků(y)

Publikováno 20 březen 2015 - 16:35

Vokouřil jsem sklíčko, zatím vidím dobře.

• 0

Hyvä ahma - huono ahma. Ainoa hyvä ahma on pahaa.

#2242 MikiHamza

MikiHamza

MikiHamza

• Members
  • PipPipPip
  • 890 příspěvků(y)

Publikováno 20 březen 2015 - 17:55

Nejenže jsem na zatmění přes disketu koukal, ale i fotit to šlo.

Disketa 5,25"
Zatmění slunce

• 1

#2243 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 21 březen 2015 - 0:13

Fotit přes disketu jsem zkoušel taky, ale můj telefon nechtěl vyfotit oč jsem ho žádal a zrcadlovku jsem nechal bohužel doma...
  • 0

#2244 panzerstepan

panzerstepan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 562 příspěvků(y)

Publikováno 21 březen 2015 - 3:59

Jj, s telefonem to byla tragedie. A zklamaly vsechny systemy od WP pres IOS,Android po Blackberry.ani jeden telefon neudelal obstojnou fotku.
  • 1

#2245 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 745 příspěvků(y)

Publikováno 21 březen 2015 - 19:58

Včera jsem ztratil  krabičku s asi 20 CWG, třemi TBčky a nějakými drobnostmi. A dnes koukám, že už mi na brašně nevisí kovová modrá ještěrka, která tam byla možná rok. Původně jsem to chtěl psát do geodepresivního koutku ( :mellow:) , ale pak mi došlo, že člověk každou chvíli něco ztrácí a jiné nalézá a tohle je jen taková prkotina proti tomu, že jsem díky geokešingu poznal spoustu krásných míst, načerpal hodně informací z listingů a potkal dost zajímavých lidí. S některými z nich teď vyrážíme na odlovy a užijeme spoustu legrace ( :D).

Tak teď mám jen výčitky vůči dvěma ownerům, že jsem jim ztratil cestovatele (snad mi odpustí). Ten třetí byl můj, přívěšek se stromem od Zvědavky, loňský dárek k tisícovce, to mne mrzí, ale vina je jen na mně.

Chtěl bych proto požádat náchodské kačery (byl jsem tam služebně), aby se mrkli ke keši Primátor (dvanáctka se docela nechá pít :)), jestli tam poblíž ještě neleží plastová krabička s popsaným obsahem.

"Kdybyste našli ta TéBé, tak bych byl rád

ta CéWéGé však si můžete ponechat". :rolleyes:

• 3

#2246 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2015 - 0:38

Pepo, TB se snad najdou, pokud jsi je ztratil někde poblíž keše.  Možná bys mohl připsat poznámku ke jmenované keši - kačeři přece hledají rádi a třeba tě někdo z dalších návštěvníků mile překvapí. ;)

Abys viděl, že ještěrky se ztrácí nejen tobě, tak mám podobnou zkušenost téměř před rokem. měla jsem na kabele u zipu připnutou ještěrku - šperk, asi 8 cm velkou a po GeoMDŽ jsem si při zavírání zipu všimla, že ještěrka není. Hodně mě to mrzelo, protože to také byl dárek. Naopak se teď stalo, že se kolegovi, který ode mne dostal TB podložku pod SPZ, ztratila při první návštěvě myčky hned dvě písmenka :( - byla jen nalepená......Budu se muset znovu zeptat dalšího kolegy kačera, z kterého shopu je podložka na mém autě, ta drží a neztrácí znaky. 

• 0

#2247 panzerstepan

panzerstepan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 562 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2015 - 20:05

Copak se to zase pece? Keskomerka vubec nemizi jen bobtna. To je pres 250 kesi.
  • 0

#2248 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2015 - 7:25

Zdravím, víkend se blíží, a tak mne napadlo, Jacko, co ten recept na ořechovou nádivku do kachny?

• 0

#2249 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2015 - 11:06

Tu tady inzerovala Zvědavka, nikoliv já.

• -1

#2250 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2015 - 16:20

A já proč mě to sem tak táhne ještě před odjezdem na bonus série odlovené před dvěma týdny! :D

Milé dámy, ořechová nádivka je totéž co klasika, jen nahrubo rozsekáte přiměřeně vlašských ořechů a přidáte do směsi. U nás je tak oblíbená, že se nejen plní dovnitř kachny nebo kuřete, ale ještě dává i vedle drůbeže, pěkně vsákne tuk a chuť masa. Pokud máte čerstvé bylinky, tak přihoďte klidně od yzopu přes petrželku po oregano skoro cokoliv. ;) Jsou už i mladé kopřivy, tak proč je dávat až do sekanice, že - klidně i do nádivky, pokud není nic jiného.

• 0

#2251 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2015 - 21:11

Zvědavka: tak v sobotu se uvidíme, jo?

• 0

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"

#2252 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2015 - 7:13

Zvědavko, díky. My tedy neděláme ani klasickou nádivku :), ale recept si případně vygooglím...

Dnes ráno mi dítko povídá "To je dobře, že už je aspoň čtvrtek!". Kde to jen slyší? :)

• 0

#2253 vlastin

vlastin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 90 příspěvků(y)

Publikováno 29 březen 2015 - 19:17

Keškoměrka je nějak plná.

To zase bude plno PWT. Ne že by mi to nějak vadilo, dokonce si myslím, že to mnoho lovců vítá, ale myslím si, že to nejdříve odnesou multiny, protože někam dojít, potom počítat prkna na lavičce, násobit to počtem hřebíků a dělit počtem dveří u auta. A potom ještě obejít celou dědinu je složité a namáhavé.

Tradiční krabky to mají jednoduché. Ty snad nic tolik neohrožuje.

Úplně jednoduché je jednou týdně zajít na trail a zalogovat padesát krabek ( stejně to nikdo nekontroluje).  Tam jsou krabky za sebou a odsýpá to.

Berte to jen jako povzdech, že se GC mění v něco jiného.

• 0

#2254 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 745 příspěvků(y)

Publikováno 29 březen 2015 - 19:43

Lidi, co pořád máte ty katastrofické scénáře? Každý ať si vybírá co jeho jest, keší je dost.

Včera jsme dali ve 14 lidech (!) sérii 14 mysterek v lese s luštěním na místě (kromě té první). Každá keš jiná, každé luštění jiné, nádherné úkryty. Dá se jen pěšky. Začali jsme v 10 dopoledne a úplně vyšťavení (ale nabití zážitky a spokojení) se vrátili k autům kolem osmé večer. Jestli tomuhle někdo říká úpadek, tak nevím co mu vlastně může být dobré.

A ještě: V blízké hospodě, kam jsme pak zašli, nám uvolnili stůl, přinesli židle a hostinská měla pro kačery připravené razítko a CWG. Owner je totiž tamní kačer a myslivec!

Tento příspěvek byl upraven od phrkt: 29 březen 2015 - 20:24

• 5

#2255 Nemo02

Nemo02

Nemo02

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 29 březen 2015 - 20:09

To zase bude plno PWT. Ne že by mi to nějak vadilo, dokonce si myslím, že to mnoho lovců vítá, ale myslím si, že to nejdříve odnesou multiny, protože někam dojít, potom počítat prkna na lavičce, násobit to počtem hřebíků a dělit počtem dveří u auta. A potom ještě obejít celou dědinu je složité a namáhavé.

Zajimavé. Nám tady nedávno pípla 120 km dlouhá beskydská multina, zrovna přemýšlím, jestli ji dát na ignorelist nebo na seznam přání.

• 0

#2256 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 29 březen 2015 - 20:16

Njn, časy se holt mění :) .

• 0

#2257 vlastin

vlastin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 90 příspěvků(y)

Publikováno 29 březen 2015 - 20:32

Než psát ownerovi nevhodné poznámky na 120km multinu, tak raději ignore list.

• 0

#2258 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 29 březen 2015 - 21:39

Odkaz na multinku by nebyl? :)
  • 1

#2259 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 30 březen 2015 - 4:58

Mě by ta multina z dovolením taky zajímala, třeba by se tak dal strávit jeden den z cyklodovolené, kdyby se to dobře naplánovalo.

• -1

#2260 Nemo02

Nemo02

Nemo02

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 30 březen 2015 - 6:27

GC2YTYJ

Ale na kolo to nebude  bicycles-no.gif, protože celkové stoupání je přes 6000 m.

Tento příspěvek byl upraven od Nemo02: 30 březen 2015 - 6:35

• 1

9 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 9 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama