Přejít na obsah

Fotka

50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
6869 odpovědí na toto téma

#2361 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2015 - 6:39

Termín druhého barevného eventu bude 15.8. v čase 15 - 18 hodin, místo je zajištěné. Půjde zároveň o event z řady PPxx, konkrétně PP03 - jak už někteří víte, rozhodli jsme se v Písku, že se budeme v pořádání eventů střídat. Budu se těšit, kdo k nám v létě zavítá. 

Super, koukám do diáře a líp to asi vyjít nemohlo :), 16. vyzvedávám dítko z lukozávodů ve Varvažově :)...

• 0

#2362 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2015 - 6:56

Kulíšku, byls v Terezíně? Neviděla jsem tě.

• 0

#2363 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2015 - 7:01

Byl, byl, ale neviděl jsem tě. :(
  • 0

#2364 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2015 - 7:27

Byl, byl, ale neviděl jsem tě. :(

Já byla na recepci v pátek, pak jsem musela domů, ale vrátila jsem se v sobotu s dětmi - jen na recepci pak už byla místo mne naše Kačka a já pobíhala s juniorem po Terezíně...

• 0

#2365 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2015 - 7:51

Já byla na recepci v pátek, pak jsem musela domů, ale vrátila jsem se v sobotu s dětmi - jen na recepci pak už byla místo mne naše Kačka a já pobíhala s juniorem po Terezíně...

Též jsem pobíhal v sobotu po Terezíně, s několika kačery jsem ho prošel celý asi třikrát či čtyřikrát. Asi jsme se někde museli minout...

• 0

#2366 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2015 - 8:18

Byli jste na tý Maxově lanovce? Podle fotek to muselo bejt naprosto špičkový - jen tiše závidím :D.

• 0

#2367 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2015 - 12:53

Klidně můžeš závidět i nahlas. Osobně nevím, jaký závist vydává zvuk. :-)

• 0

#2368 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2015 - 13:05

Klidně můžeš závidět i nahlas. Osobně nevím, jaký závist vydává zvuk. :-)

Takovej podobnej jako skřípání zubů, ne?

• 0

#2369 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2015 - 13:45

Na lanovce jsem nebyla, holt mne ty T5 aktivity neberou... :)

• 0

#2370 Sedmitecka

Sedmitecka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 934 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2015 - 18:24

Oc jde u těch barevných eventu?
  • 0

#2371 Johule

Johule

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 167 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2015 - 18:59

To se prostě podařilo....v poslední době kešuju míň než dřív, už jen příležitostně. Náhodou jsem narazila na TB a rozhodla jsem se ho přece jen posunout dál, s tím, že ho snad nebudu moc zdržovat. Doma jsem mrkla na jeho cíle a k jeho úkolům patřilo potkávat olympijské sportovce - no a u nás v domě bydlí českej olympijskej plavec (kterej sice příležitostně, ale taky občas lehce keškuje, takže ví). Dnes se mi povedlo udělat společnou fotku a pokud se zadaří, v týdnu posunu TB do Banátu. Mít možnost se fakt podílet na (celkem složitým) úkolu TBčka mě udělalo radost :) A možná zas trochu nakoplo do dalšího hledání :)

• 13

#2372 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2015 - 20:56

První "barevný event" uspořádaly kačerky loni v Liberci na základě tohohle vlákna vymyšleného Láďou. Konkrétně Ivank a Jessie ( až se tu mihnou, snad ti poví víc ), já si bohužel zábavu neužila, protože jsem v tu dobu doma zobala ATB a léčila se, ale podle logů, fotek a vypravování mého kamaráda se event víc než povedl. Samozřejmě nepoviným úkolem bylo, mít na sobě co nejvíc růžového oblečení, což obzvlášť u přítomných pánů svědčilo o víc než dostatečném smyslu pro humor. Letos se u druhého eventu nová barva objeví v listingu ( bude mít souvislost s Pískem ), bude to pro kačery ne až tak náročné - růžovou přece jen řada lidí nemusí. Jinak půjde spíš o pohodové setkání a popovídání s občasným vyrušením od ownerky. :DDoufám, že obvyklí, na jihu po ownerech prskající experti na kdeco, zůstanou doma.  ;) Nějak nechápu lidi, co jim na jednu stranu vadí všechny možné druhy eventů kromě jejich, ale opakovaně se všude hlásí a většinou jen blokují místo, protože přijdou jen občas a navíc se tváří se jak citron! Bavit se s ostatními nedovedou a pak mají tisíc připomínek - nedávno jsme se tu nad logy u jednoho z eventů dost bavili, samé nadšené a pochvalné, i když šlo o první event ownerky a jen jedna známá firma opět perlila........

V Písku budou dvě varianty posezení podle počasí - mokrá mě docela pobavila už když jsem byla místo obhlížet, takových asi moc není. Ale na uklidnění prozradím, že tu k všeobecné spokojenosti proběhla i svatba, nejde o žádnou mučírnu. :)  Písek je dost atraktivní a už v květnu byl poměrně problém sehnat místo zajímavé  pro kačery. Tak trochu pomohlo, že se prý gc baví i část rodiny pána, s kterým jsem se domlouvala. Uvidíme, jestli se místo bude líbit - v každém případě jsem konzultovala se zkušenějšími kačery, přece jen moje nápady potřebují občas korekci. Připraveného mám za sebe i náhradního ownera ( on to zatím tak úplně neví, jen jako dobrovolný pomocník  určitě tuší  :D ) pro případ, že by po mně naše zdravotnictví zatoužilo přece jen dřív než jsme se domluvili - sama jsem takhle trochu zaskakovala loni v Táboře a poučila se, že je dobré mít za sebe náhradu. Kontrolu eventového počítání pravděpodobně převezme owner místních dvou sérií keší, který ač oslavil krásné životn jubileum, tak většinu z nás energií strčí lehce do kapsy. Budu ráda, když mu najdeme mezi přihlášenými dvě pomocnice a vytvoříme tak malou hodnotící partu. 

Když tak o tom přemýšlím, barevné eventy jsou zatím zaležitostí ownerek, že by trojku vzal do ruky konečně nějaký chlap a objevil se před několika stránkami navrhovaný "maskáčový vzor a  barvy" ?

• 0

#2373 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2015 - 0:21

Když tak o tom přemýšlím, barevné eventy jsou zatím zaležitostí ownerek, že by trojku vzal do ruky konečně nějaký chlap a objevil se před několika stránkami navrhovaný "maskáčový vzor a  barvy" ?

Takovej by nebyl od věci. Aspoň bych tam měl v čem jít :D

• 0

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"

#2374 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2015 - 4:46

Takovej by nebyl od věci. Aspoň bych tam měl v čem jít :D

No tak do toho, máš velké šance!

• 0

#2375 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 198 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2015 - 6:18

První "barevný event" uspořádaly kačerky loni v Liberci na základě tohohle vlákna vymyšleného Láďou. ..... Samozřejmě nepoviným úkolem bylo, mít na sobě co nejvíc růžového oblečení, což obzvlášť u přítomných pánů svědčilo o víc než dostatečném smyslu pro humor. Letos se u druhého eventu nová barva objeví v listingu ( bude mít souvislost s Pískem ), bude to pro kačery ne až tak náročné - růžovou přece jen řada lidí nemusí. Jinak půjde spíš o pohodové setkání a popovídání s občasným vyrušením od ownerky. :DDoufám, že obvyklí, na jihu po ownerech prskající experti na kdeco, zůstanou doma.  .....................

Když chcete barevný event, můžete přijet koncem léta k nám do Josefova a můžete makat jak barevní na CITO co tam už léta pořádám :-)

A podtitul červený by se GeoSubteře taky dal dát, protože o červených cihlách se vám po něm bude možná i zdát, až mezi nimi budete bloudit. Ještě sice nemám upřesněný termín, ale zhruba za 3 měsíce...

Ale program eventu je už léta stejný:-)

• 2

#2376 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2015 - 20:34

Rok a půl bydlím v Praze na Chodově a teprve dneska jsem zjistil, že z balkonu vidím kus Krkonoš, dokonce pouhým okem. :-)

• 3

#2377 Ivank

Ivank

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 438 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2015 - 23:07

Termín druhého barevného eventu bude 15.8. v čase 15 - 18 hodin, místo je zajištěné. Půjde zároveň o event z řady PPxx, konkrétně PP03 - jak už někteří víte, rozhodli jsme se v Písku, že se budeme v pořádání eventů střídat. Budu se těšit, kdo k nám v létě zavítá. 

Ajaj, to mě mrzí! V té době budu s partou libereckých kačerů lovit kešule v Pobaltí. Tak si to užijte a príma se pobavte!

• 0
1.

#2378 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2015 - 2:41

Hmm, takhle z hlavy bych možná i řekl, že tohle datum mám snad volné. :) Jen doufám, že to není datum svatby mého kamaráda, také to má mít někdy v tuhle dobu...

EDIT: Achjo, nespavost je prevít. Venku začíná pomalu svítat, přičemž já už skoro hodinu ležím na posteli, koukám do zdi naproti mně a snažím se usnout...

Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 03 červen 2015 - 2:58

• 0

#2379 Evca.N

Evca.N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 707 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2015 - 15:08

Hmm, takhle z hlavy bych možná i řekl, že tohle datum mám snad volné. :) Jen doufám, že to není datum svatby mého kamaráda, také to má mít někdy v tuhle dobu...

EDIT: Achjo, nespavost je prevít. Venku začíná pomalu svítat, přičemž já už skoro hodinu ležím na posteli, koukám do zdi naproti mně a snažím se usnout...

Tu nespavost znam a nezavidim.
Ja pro zmenu sedim u finally sve kese, abych vymenila logbook, pricemz vedle je parta pubertaku a dva si lehli asi jen metr od ni. ... Aspon, ze je v parku hezky.
  • 0

#2380 Pnov

Pnov

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 296 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2015 - 20:10

Ja pro zmenu sedim u finally sve kese, abych vymenila logbook, pricemz vedle je parta pubertaku a dva si lehli asi jen metr od ni. ... Aspon, ze je v parku hezky.

Hmm, to bude nejspíš ta multina, co jsem v sobotu obešel, spočítal, ale už neodlovil. :)

• 0

P%C5%88ov.png

10 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 10 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka