Oc jde u těch barevných eventu?
První "barevný event" uspořádaly kačerky loni v Liberci na základě tohohle vlákna vymyšleného Láďou. Konkrétně Ivank a Jessie ( až se tu mihnou, snad ti poví víc ), já si bohužel zábavu neužila, protože jsem v tu dobu doma zobala ATB a léčila se, ale podle logů, fotek a vypravování mého kamaráda se event víc než povedl. Samozřejmě nepoviným úkolem bylo, mít na sobě co nejvíc růžového oblečení, což obzvlášť u přítomných pánů svědčilo o víc než dostatečném smyslu pro humor. Letos se u druhého eventu nová barva objeví v listingu ( bude mít souvislost s Pískem ), bude to pro kačery ne až tak náročné - růžovou přece jen řada lidí nemusí. Jinak půjde spíš o pohodové setkání a popovídání s občasným vyrušením od ownerky. :DDoufám, že obvyklí, na jihu po ownerech prskající experti na kdeco, zůstanou doma. Nějak nechápu lidi, co jim na jednu stranu vadí všechny možné druhy eventů kromě jejich, ale opakovaně se všude hlásí a většinou jen blokují místo, protože přijdou jen občas a navíc se tváří se jak citron! Bavit se s ostatními nedovedou a pak mají tisíc připomínek - nedávno jsme se tu nad logy u jednoho z eventů dost bavili, samé nadšené a pochvalné, i když šlo o první event ownerky a jen jedna známá firma opět perlila........
V Písku budou dvě varianty posezení podle počasí - mokrá mě docela pobavila už když jsem byla místo obhlížet, takových asi moc není. Ale na uklidnění prozradím, že tu k všeobecné spokojenosti proběhla i svatba, nejde o žádnou mučírnu. Písek je dost atraktivní a už v květnu byl poměrně problém sehnat místo zajímavé pro kačery. Tak trochu pomohlo, že se prý gc baví i část rodiny pána, s kterým jsem se domlouvala. Uvidíme, jestli se místo bude líbit - v každém případě jsem konzultovala se zkušenějšími kačery, přece jen moje nápady potřebují občas korekci. Připraveného mám za sebe i náhradního ownera ( on to zatím tak úplně neví, jen jako dobrovolný pomocník určitě tuší ) pro případ, že by po mně naše zdravotnictví zatoužilo přece jen dřív než jsme se domluvili - sama jsem takhle trochu zaskakovala loni v Táboře a poučila se, že je dobré mít za sebe náhradu. Kontrolu eventového počítání pravděpodobně převezme owner místních dvou sérií keší, který ač oslavil krásné životn jubileum, tak většinu z nás energií strčí lehce do kapsy. Budu ráda, když mu najdeme mezi přihlášenými dvě pomocnice a vytvoříme tak malou hodnotící partu.
Když tak o tom přemýšlím, barevné eventy jsou zatím zaležitostí ownerek, že by trojku vzal do ruky konečně nějaký chlap a objevil se před několika stránkami navrhovaný "maskáčový vzor a barvy" ?