Žirafko, jak to s tebou vypadá toho 2.11.?
Všední dny jsou pro mě "blbé", takže beze mě.
Publikováno 27 říjen 2015 - 9:23
Žirafko, jak to s tebou vypadá toho 2.11.?
Publikováno 27 říjen 2015 - 10:13
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 27 říjen 2015 - 11:00
Já jezdim lovit o víkendech tak se někdy mužem na něco dohodnout.
To není špatný nápad. Pro mě nyní nastává "zimní období", takže budu vyrážet do "příměstských" částí Prahy, kde nevadí zima a brzká tma a doprovodem nepovrhnu , takže se určitě ozvu.
Důležitá podmínka ale je, že Ti nesmí vadit má psí kamarádka Bára, ta je součástí mých toulek
Publikováno 27 říjen 2015 - 19:07
Úplně všechny? Já taky vstávám druhý den do práce, takže bývám brzy doma...
Jinak taky kešuji o víkendech, jen pokud vyrážím na celý den, musím mít naplánováno dopředu, jinak jsou to spíš ranní výpravy než se Zvěřinec vyspí...
Publikováno 27 říjen 2015 - 19:35
Až nastane taková ta odrůda zimy, ve který se nedá jezdit na kole, tak bych se třeba občas na nedělní odpoledne taky dala zlákat. Ale musim bejt před šestou doma.
Publikováno 27 říjen 2015 - 19:48
To není špatný nápad. Pro mě nyní nastává "zimní období", takže budu vyrážet do "příměstských" částí Prahy, kde nevadí zima a brzká tma a doprovodem nepovrhnu , takže se určitě ozvu.
Důležitá podmínka ale je, že Ti nesmí vadit má psí kamarádka Bára, ta je součástí mých toulek
Já nemám nic proti zvířátkům. A tim nemyslim ty co se vejdou na pekáč, jak by někdo mohl popichovat. Jináč vyrážím i někam dál, ne jen po okolí Prahy. Takže když se to domluví, můžu Tě třeba někde vyzvednout a vyrazíme někam ven z města.
Až nastane taková ta odrůda zimy, ve který se nedá jezdit na kole, tak bych se třeba občas na nedělní odpoledne taky dala zlákat. Ale musim bejt před šestou doma.
Do šesti ráno se toho dá stihnout. Víš přeci, že slušní lidi chodí domu za světla
Publikováno 27 říjen 2015 - 20:35
Do šesti ráno se toho dá stihnout. Víš přeci, že slušní lidi chodí domu za světla
Já to svý představený taky říkam, ale vona furt, že já prej stejně slušná nejsem, tak mam koukat přijít do šesti večer .
Tento příspěvek byl upraven od Jacka: 27 říjen 2015 - 20:47
Publikováno 27 říjen 2015 - 20:45
Já nemám nic proti zvířátkům. A tim nemyslim ty co se vejdou na pekáč, jak by někdo mohl popichovat. Jináč vyrážím i někam dál, ne jen po okolí Prahy. Takže když se to domluví, můžu Tě třeba někde vyzvednout a vyrazíme někam ven z města.
Pokud byste měli zájem o společnost a někdy to vyšlo, ráda se připojím ...
Jinak zítra se chystám na ranní výpad/procházku do Čelechovic...
Publikováno 27 říjen 2015 - 21:10
Pokud byste měli zájem o společnost a někdy to vyšlo, ráda se připojím ...
Jinak zítra se chystám na ranní výpad/procházku do Čelechovic...
Tam jsem "zabil" druhý koťátko. Jen mi z tý serie chyběj 4 kousky. Na jednu jsem se vykašlal bo byla na stromě, dvě jsem nějak nemohl najít a jedna byla stranou z mý trasy a už padala tma. Stejně tak nemam ten památník v obci odlovenej. Nicméně zítra se chystáme s jednou bandou na takový dlouhý wigo.
Mimochodem doporučuju kešku "Prostřílený vojáček" která nepatří do té série.
Tento příspěvek byl upraven od mr3ska: 27 říjen 2015 - 21:27
Publikováno 28 říjen 2015 - 12:13
Publikováno 28 říjen 2015 - 12:44
Tam jsem "zabil" druhý koťátko. Jen mi z tý serie chyběj 4 kousky. Na jednu jsem se vykašlal bo byla na stromě, dvě jsem nějak nemohl najít a jedna byla stranou z mý trasy a už padala tma. Stejně tak nemam ten památník v obci odlovenej. Nicméně zítra se chystáme s jednou bandou na takový dlouhý wigo.
Mimochodem doporučuju kešku "Prostřílený vojáček" která nepatří do té série.
Prostříleného vojáčka mám, je to blízko mých HC, v dosahu kola... Nicméně na sérii jsem dnes nějak neměla náladu, ulovila jsem č. 2 a 3 a vrátila se k autu a jela si udělat radost na benzinku na moje oblíbené Costa kafe a muffin...
Dlouhé wigo jsem také měla jedno vyhlídnuté, není to Kapsovo?
Kulíšku, takové informace je třeba dávat v předstihu, my, co jsme off-line... Stejně ale čekáme, až dorazí návštěva...
Publikováno 28 říjen 2015 - 13:27
V předstihu by to bylo domluvené, takhle je to o náhodě. A navíc, já do poslední chvíle nevěděl, zda-li se mi bude chtít vstát z pod peřiny.
Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 28 říjen 2015 - 15:02
Publikováno 28 říjen 2015 - 20:20
Nicméně na sérii jsem dnes nějak neměla náladu, ulovila jsem č. 2 a 3 a vrátila se k autu a jela si udělat radost na benzinku na moje oblíbené Costa kafe a muffin...
Já jsem se svezl vláčkem na Mayrovku a konečně jsem udolal Uprchlíka.
Publikováno 29 říjen 2015 - 18:02
Vláčku, to byl nějaký speciální vlak?
Jsem dnes koukala, že na čelechovické sérii byl pěkný provoz. A pak taky a komíně ve Zlonicích, ale na ten jsem si tedy netroufla...
Publikováno 29 říjen 2015 - 18:03
Ja v pondělí 2.11. bohužel nakonec nemůžu ani já, muž jede na služebku a nemůžu (a nechci) nechat děti samotné večer doma.
Publikováno 29 říjen 2015 - 19:11
Vláčku, to byl nějaký speciální vlak?
Jsem dnes koukala, že na čelechovické sérii byl pěkný provoz. A pak taky a komíně ve Zlonicích, ale na ten jsem si tedy netroufla...
Jo, speciální vlak, párkrát ročně se tam jezdí, příště čertovská jízda 5.12. (http://www.kdskladno...kou-5122015-cs/).
Ty Zlonice vypadají zajímavě, kdyby se tam chystala nějaká výprava s lanem, přidal bych se. Mimochodem, v sobotu jede Cyklohráček (ten odpolední) z Prahy až do Zlonic. V sobotu mám ale jiné plány.
Publikováno 30 říjen 2015 - 0:38
Zvěřinec: jsem zralá na geodepresivní koutek, psala jsem ti dlouhou SZ a při odesílání na mě zařvalo, že nemám oprávnění pro používání SZ! Takže zítra se ozvu znovu a snad mailem, jestli ho vyštrachám. Neprošel ani druhý pokus s kratší SZ. Jdu radši zalehnout než noťas poputuje......
Publikováno 30 říjen 2015 - 1:24
Dlouhé wigo jsem také měla jedno vyhlídnuté, není to Kapsovo?
Nikoliv, bylo to další wherigo od páně mh.maila a bylo to super.
Publikováno 30 říjen 2015 - 9:53
Zvěřinec: jsem zralá na geodepresivní koutek, psala jsem ti dlouhou SZ a při odesílání na mě zařvalo, že nemám oprávnění pro používání SZ! Takže zítra se ozvu znovu a snad mailem, jestli ho vyštrachám. Neprošel ani druhý pokus s kratší SZ. Jdu radši zalehnout než noťas poputuje......
Tak jestli je aspoň můžeš číst, posílám v SZ svůj email
Publikováno 30 říjen 2015 - 22:12
Ty Zlonice vypadají zajímavě, kdyby se tam chystala nějaká výprava s lanem, přidal bych se.
Kdybych se o něčem dozvěděla, dám vědět...
0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů