No hele, tu Otavu jsme o Vánocích při kafi plánovaly s Tranickou vzít na raftu. Budu se v části prázdnin pohybovat u rodiny kolem Sušice, s radostí bych vzala i dva synovce (9+12) ale pokud pojedu s dětma, tak trvám na zkušeném kormidelníkovi. Pokud bez nich, tak jsem ochotná si sednout i na záď kánoje, pokud háček je opravdu dobrý plavec a pojede se v plavkách ! Každopádně letní event ve vhodném termínu se začátkem v Sušici neb Horažďovicích bych přivítala. Růžové tričko si v tom případě mohu zapůjčit od mámy, ta tydle příšerný barvy tu a tam nosí !
50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)
Publikováno 10 leden 2014 - 10:02
Sukněmi nedisponuji, ale za to bych někde vyhrabal metrového růžového .... kulicha , jakožto dávný dar od kamarádů vodáků. Dal bych to s nimi, ale jsou to samí mudlové a brblali by, že zdržuju .
Noo, dobrá, sukni v tvém případě tedy sice těžce opláču, ale růžový kulich také dobrý. Věřím, že bude důstojnou náhradou
No hele, tu Otavu jsme o Vánocích při kafi plánovaly s Tranickou vzít na raftu. Budu se v části prázdnin pohybovat u rodiny kolem Sušice, s radostí bych vzala i dva synovce (9+12) ale pokud pojedu s dětma, tak trvám na zkušeném kormidelníkovi. Pokud bez nich, tak jsem ochotná si sednout i na záď kánoje, pokud háček je opravdu dobrý plavec a pojede se v plavkách ! Každopádně letní event ve vhodném termínu se začátkem v Sušici neb Horažďovicích bych přivítala. Růžové tričko si v tom případě mohu zapůjčit od mámy, ta tydle příšerný barvy tu a tam nosí !
Pokud se pojede s dětmi, tak bereme pálavy nebo ten raft Akorát to se musí asi domluvit s dostatečným předstihem.
Počkej, jen v plavkách se nejede. Povinná výbava je dlouhá sukně, růžové tričko a phrkt růžového kulicha
Tento příspěvek byl upraven od Tranicka: 10 leden 2014 - 10:06
Publikováno 12 leden 2014 - 1:09
Jsem opět tady! Pravda, včera byl taky den a večer, ale pořádala jsem event U Cvičáku a bylo to fajn, jenom se mi večer už nechtělo k počítači.
Tak teď trochu růžově: na včerejším eventu jsem si udělala malý průzkum a dívky, paní, babičky, atd. zajásaly a hned ´probíraly´ svoje šatníky, pánové se tvářili už méně nadšeně. "Růžový slipy? To budeme jako buzíci! Proč zrovna růžová...?" Dámy, co vám mám vyprávět, už jenom ty jejich obličeje nás pobavily!
Česká chalupa je zárověň penzion, pokoje se stále vylepšují, má své parkoviště a až k chalupě jezdí pravidelná autobusová linka z Liberce. Keší je tu dost a dost. Event bude víkendový, termín konání a podrobnosti pojedu dohodnout příští týden, Jestli napadne sníh, tak bude asi dost obsazeno, takže to musím zabukovat co nejrychleji. Pokud bude mít někdo nějaký nápad, napiště mi na email: olikriz@centrum.cz
Publikováno 12 leden 2014 - 19:21
Stačila by růžová šála ? Jiný růžový kousek nevlastním (i ta šála je dětská )
Publikováno 13 leden 2014 - 8:43
Pokud se pojede s dětmi, tak bereme pálavy nebo ten raft Akorát to se musí asi domluvit s dostatečným předstihem.
Počkej, jen v plavkách se nejede. Povinná výbava je dlouhá sukně, růžové tričko a phrkt růžového kulicha
V dlouhý sukni jsem ochotna se dostavit na start a pak v ní absolvovat after-party, nikoliv samotnou jízdu. Kdo to pak má zašívat a žehlit, tolik těch civilních hadrů zas nemam, abych je mohla likvidovat na otavskejch šutrech !
Publikováno 14 leden 2014 - 23:43
Nikdy by mne nenapadlo, že na vyprávění o Geocachingu může být pro mudlo-kamarádku natolik zajímavé, že vydrží poslouchat skoro celé odpoledne (stylově pro toto vlákno miluje růžovou barvu ).
Publikováno 15 leden 2014 - 9:41
Publikováno 15 leden 2014 - 17:36
Taky by z ní mohla být tolerantní mudlomanželka
Kéž by
Schválně, za jak dlouho bude z kamarádky kačerka? .-)
Spíše nebude, nedělám si iluze...ale kdo ví, možná jednou...
Publikováno 15 leden 2014 - 17:57
Taky by z ní mohla být tolerantní mudlomanželka
A není lepší, aby z ní byla rovnou tolerantní kačerka - manželka? ;-)
(znám takové případy ;-) )
Publikováno 15 leden 2014 - 18:24
Kulíšku, nechci ti brát ani nadarmo působit iluze, ale jestli je to aspirantka na dámu tvého srdce, tak možná to odpoledne nebyla ani tak u vytržení nad geocachingem jako nad faktem, že jí o tom povídáš zrovna ty, a poslouchala by stejně pozorně kdybys vyprávěl o limitách a derivacích nebo o kydání hnoje!
Publikováno 15 leden 2014 - 19:16
Kulíšku, nechci ti brát ani nadarmo působit iluze, ale jestli je to aspirantka na dámu tvého srdce, tak možná to odpoledne nebyla ani tak u vytržení nad geocachingem jako nad faktem, že jí o tom povídáš zrovna ty, a poslouchala by stejně pozorně kdybys vyprávěl o limitách a derivacích nebo o kydání hnoje!
Já to nechtěl psát takhle natvrdo, ale přišlo mi, že slečna zabírá, tak asi bude brzy noha v nohávě
Publikováno 15 leden 2014 - 20:04
Že já sem vůbec něco psal. Avšak nějaké takové příspěvky do diskuze jsem očekával. Jsem překvapen, že toho vlastně víte víc než já a znáte i úmysly mé kamarádky.
Publikováno 15 leden 2014 - 20:14
to víš, internetoví odborníci.....
Publikováno 15 leden 2014 - 23:48
Takže spíš postarší praktici než netoví odborníci. .-)
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 16 leden 2014 - 0:02
Publikováno 16 leden 2014 - 22:23
Hm, tolerantní manželka - kačerka je mnohem lepší než tolerantní mudlomanželka .
Když se mnou rodina nesdílí moji geozávislost, mám dost problém se realizovat na všech frontách, aby nikdo nebyl výrazněji ošizen.
Publikováno 17 leden 2014 - 8:10
Hm, tolerantní manželka - kačerka je mnohem lepší než tolerantní mudlomanželka .
Když se mnou rodina nesdílí moji geozávislost, mám dost problém se realizovat na všech frontách, aby nikdo nebyl výrazněji ošizen.
Nikdy není nic ztraceno ani vyloučeno. I z netolerantního partnera se může postupem času stát tolerantní partner a dalším vývojem skorokačer ;-)
Publikováno 17 leden 2014 - 8:50
Abych taky přispěl k tomuto tématu. Svoji nynější manželku jsem poznal, když měla uloveno 8 kešek (cca za 2 roky). No a teďka už má přes 3tis. včetně cca 160 T5 a to měla závratě z výšek.
Nebudu jmenovat jednoho kolegu kačera, kterému dokonce mudlo-manželka jela pro FTF....
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů