Nadmořská výška je v odznaku ve statistikách na project - gc. Další hranice je 1500 m.n.m., jestli se nepletu. Také mi do ní něco chybí a cestu někam nad tuhle hranici ani neplánuji.Nedávno se mi znám smáli, že se mám vydat alespoň na Sněžku.
50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)
Publikováno 20 březen 2016 - 23:18
Stačí si vybrat, určitě tam jsou keše : http://www.redbull.c...nej-lanovek
Publikováno 21 březen 2016 - 5:49
Tak jsem rozhodila sítě a podávám hlášení: Toniczech byl údajně spatřen asi tak před týdnem, an kráčí po ulici na Kladně. Takže se zdá, že je živý a přijatelně zdravý, jen mu jeho dalších milión chvályhodných činností brání ztrácet čas plkáním na fóru .
Publikováno 21 březen 2016 - 8:40
Tak jsem rozhodila sítě a podávám hlášení: Toniczech byl údajně spatřen asi tak před týdnem, an kráčí po ulici na Kladně. Takže se zdá, že je živý a přijatelně zdravý, jen mu jeho dalších milión chvályhodných činností brání ztrácet čas plkáním na fóru .
Dík za hlášení o spatření hledaného objektu.
iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 21 březen 2016 - 9:47
Stačí si vybrat, určitě tam jsou keše : http://www.redbull.c...nej-lanovek
A bookmark "Drive-in-by-cableway" nad 2000 či 3000 m n.m. by nebyl?
Publikováno 21 březen 2016 - 10:21
A bookmark "Drive-in-by-cableway" nad 2000 či 3000 m n.m. by nebyl?
o bookmarku nevim, ale drive-in-by-cablecar je treba Top of Salzburg http://coord.info/GC2Y24W
Tri lanovky a pak dve patra po schodech (nebo vytahem, podle libosti) a clovek je u kesky ;-)
Publikováno 21 březen 2016 - 18:57
Přec jen se mi nakonec Toniczech ozval sám, má moc práce a nestíhá, ale vzkazuje:
Zatím alespoň že všehny hodné, ba i ty zlobivější příslušníky našeho geohoufu moc a moc pozdravuju, požijte Velikonoce jak se patří a ´jaro coby nejkrásnější roční dobu. Škoda, že letos není třeba CITO Libochovičky, ale snad se příležitostně na nějakém eventu zase uvidíme, to ti pak budu vyprávět, jaké úsměvné příhody mě onehdy při navigování Prahou potkaly.....
Publikováno 22 březen 2016 - 18:22
Že děkujeme za pozdravy...
Tak nějak marně přemýšlím, ke které skupině patřím
Publikováno 22 březen 2016 - 18:49
Že děkujeme za pozdravy...
Tak nějak marně přemýšlím, ke které skupině patřím
Fakt, jo? Tak to já mám ohledně svého zazřazení naprosto jasno !
Publikováno 22 březen 2016 - 22:59
Jacko, skupina pro nás je ta třetí, kterou Toniczech ze zdvořilosti radši ani nepopsal! Zkus se zeptat Tommyho, co by s námi občas asi nejradši udělal.
Jsem ráda za zprávu, byla doba, kdy sem T. rád nakoukl a obohatil nás podobně jako Láďa A. nějakou zajímavostí - už jsem měla obavy, co s ním je, když se tak dlouho neobjevil.
Když jsem zmínila Láďu, v březnu slaví významné jubileum a tak bych mu ráda v "jeho" vlákně popřála všechno nej a ještě pěkných pár "zaručeně posledních keší". Na podzim jsem se zkoušela domluvit s kolegou, co do Teplic jezdí, jestli by nešlo přichystat "narozeninovou keš", ale.....běžná tradička by se asi pro autora řady mysterek moc nehodila.
Publikováno 23 březen 2016 - 8:30
Jacko, skupina pro nás je ta třetí, kterou Toniczech ze zdvořilosti radši ani nepopsal! Zkus se zeptat Tommyho, co by s námi občas asi nejradši udělal.
Jsem ráda za zprávu, byla doba, kdy sem T. rád nakoukl a obohatil nás podobně jako Láďa A. nějakou zajímavostí - už jsem měla obavy, co s ním je, když se tak dlouho neobjevil.
Když jsem zmínila Láďu, v březnu slaví významné jubileum a tak bych mu ráda v "jeho" vlákně popřála všechno nej a ještě pěkných pár "zaručeně posledních keší". Na podzim jsem se zkoušela domluvit s kolegou, co do Teplic jezdí, jestli by nešlo přichystat "narozeninovou keš", ale.....běžná tradička by se asi pro autora řady mysterek moc nehodila.
Opravdu? Tak v tom případě se ke gratulaci připojuju.
Jeho "poslední" keš č. 3 je pěkně vypečený kousek. Mysterky typu "applovka" jsou prostě pojem a vždycky potěší, když pípne.
Publikováno 27 březen 2016 - 18:09
Zdravím, před chvílí jsme dorazili z 3 denní návštěvy, nakrmila jsem Zvěřinec a měla bych péct beránky, barvit vejce a navíc si ten náš velikonoční beránek "vymyslel" na zítra narozeniny a standardní beránek se zapíchanými svíčkami mu prý nestačí a chce regulerní dort. Jenže mně se už nechce pracovat
Publikováno 27 březen 2016 - 18:13
Tak se vybodni na ty beránky a vejce a udělej jen ten dort, ne?
Publikováno 27 březen 2016 - 18:19
Tak se vybodni na ty beránky a vejce a udělej jen ten dort, ne?
A co tradice?
Publikováno 27 březen 2016 - 20:06
A když řekneš, že ti to doporučila jeptiška, tak to musí projít
Publikováno 28 březen 2016 - 8:03
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 28 březen 2016 - 21:18
Hlavně některým lidem není svaté vůbec nic
V této diskusi se to naštěstí nikoho netýká
Měla pravdu Jacka, stačil by dort (ale mám všechno, že)...
Publikováno 28 březen 2016 - 21:22
V této diskusi se to naštěstí nikoho netýká
Nebyl bych si tím tak jistý
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
9 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 9 návštěvníků 0 anonymních uživatelů