Jacko, právě jsem psala kačerovi, co chtěl vyměnit CWG, protože jeho přítelkyně sbírá sovy. Jak jsem je měla ráda, tak mi začíná vadit momentální situace, kdy jsou módní od hrnečků přes ložní prádlo po kabelky, prostě sovy všude. Já si kdysi se sovou pořídila i triko jako vtípek na eventy a radši ho ani neoblékla, podobně to mám s lehkou šálou.....Koupila jsem i kolíčky se sovičkami, že to budou drobnosti pro děti, mám několik zajímavějších sov na krk z neurčitého kovu, chodí mi různé odkazy od kožených kabel se sovou po plátěné tašky, známí mi posílají pohledy, chodí fotky lampiček ve tvaru sovy..... Už jsem musela vyhlásit, že nehodlám zakládat muzeum s předměty se sovou. Prostě už se skoro začínám bát, že na mě sova vykoukne i lednice, až ji otevřu.
A to mám na radu kolegy kačera v úmyslu nechat vyrobit soví sérii ve čtyřech ročních obdobích - první, jarní sovička s deštníkem ( do současného počasí se docela hodí ) už je na světě a poletují mezi kačery první kousky. Ta mi udělala radost podobně jako loňský krásný soví geocoin od kamarádů a letos i hrneček. V autě mám sovu vyřezanou ze dřeva, dárek od mého geoučitele a doma krásnou malou sovu od našeho nejpilnějšího jižního eventového ownera. Vždycky když tyhle drobnosti vidím, připomenou mi, kolik zajímavých lidí mi gc přinesl a jak se s nimi ráda potkávám, ALE už to fakt vypadá, že jednou budu muset přece jen soví muzeum založit. Takže prosím už žádné další sovy kromě CWG.