50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)
Publikováno 27 červenec 2016 - 7:17
Publikováno 27 červenec 2016 - 9:09
Zvěřinec: provedla jsem "průzkum skladových zásob" a mam tu jeden koženej obal ve výše ukázaném stylu, odstíny - kombinace přírodní, béžová, hnědá a černá. Dimenzováno na sešit A5 v tuhejch deskách, navíc má zapínací pásek na suchej zip. Zvláštní úchytku na tužku sice nemá, ale propiska tam drží spolehlivě, když se přes ni zapne ten pásek. Nebo bych tam eventuelně to očko mohla i došít, ale takhlemi to přijde skoro lepší. Fotku dát nemůžu, foťák odjel na dovolenou . Pokud máš zájem, pošli do SZ adresu a je tvuj. Sešit si ale musíš ale pořídit sama, žádnej čistej bez linek "skladem" neni .
Publikováno 27 červenec 2016 - 10:58
Ahoj,
Jacko, moc pěkné! Díky za nabídku, já už notýsek mám, velikost B6, začala jsem do něj psát (a sbírat razítka) už v sobotu na eventu. Asi zatím zůstane neobalený, vozím ho v plastových deskách na druk (špatná zkušenost s rozmočeným diářem v důsledku jednoho pořádného slejváku).
Zvědavko, tak kůže ti ke mně jde, jo? No, napadla mne ještě trochu jiná asociace ...
Jinak, když popustím uzdu fantazii, tak kožený obal by se mi líbil jednobarevný s nějakým vytlačeným ornamentem, nejlépe asi stromem, který mám na CWG... Hmmm...
Jacko, když bych si sehnala kůži, tak ušít jen obal ve stylu obalu na sešit, by měl zvládnout každý, ne? (I já).
Publikováno 27 červenec 2016 - 12:12
Jnak, když popustím uzdu fantazii, tak kožený obal by se mi líbil jednobarevný s nějakým vytlačeným ornamentem, nejlépe asi stromem, který mám na CWG... Hmmm...
Tož to taky umím, akorát, že ta třísločiněná hovězina, z který tohle dělám, není vpravdě nejlevnější, reálná, nijak nenadsazená cena takovýho obalu vyjde tak na 600,-.Kč. Až se vrátí foťák z dovolený, postnu ti sem nějakou fotku takovýho výrobku - sama nosím takhle vyrobenej futrál na doklady a mobil s ještěrkou. Jinak ušít ze zbytků tenký kůže obal na knížku zvládne opravdu každej, nicméně ne každej si tyhle věci zvládat přeje, mnozí radši věci kupujou hotový, ať už z časovejch nebo jinejch důvodů.
Publikováno 27 červenec 2016 - 16:20
Zvěřinec, nevím, jaké asociace se u tebe objevily ( že by nesmyslné zvířátkové? ), ale já tě mám zařazenou jako sportovní typ, hodí se mi k tobě kvalitní přírodní materiály a to, co jsem popsala na předchozí stránce mi přijde pomalu jak psaníčko na ples, takové "negeo", umělina. Když mi budeš dělat externí paměť a před příštím setkáním tuhle blbost připomeneš, tak ti ji přivezu a rozhodneš se - mám 2x, takže můžeme mít obě. Doufám, že se uvidíme dřív než nám to vyšlo po modrém eventu. ( Co černé Kladno, nebude? Černých hadrů mám fakt dost. )
Nakoupila jsem si na tvůj recept, stavila jsem se ve speciálce se sušeným ovocem a obě prodavačky ze mě šly do kolen, když jsem prohlásila, že potřebuji barevné ovoce do vánoční štoly. Prý že jsem svým předstihem trumfla i Kaufland, ten s vánoci začíná v srpnu.
Jacko, tak ono by leckdo zvládal různé ruční práce, jak jsi napsala, ale den má pořád jen 24 hodin. Pořád si říkám, že jestli se dožiju důchodu, tak se budu každý den alespoň dvě hodiny věnovat různým hobby. Jo, už chápu, proč důchodci věčně nemají čas. Mě by toho bavilo, jenže jak si sednu, usínám. Už se skoro začínám těšit, kdy mě postihne nespavost, o které všichni okolo mluví.
Publikováno 27 červenec 2016 - 23:15
K tem pokemonum jsem slysel vtip. Vsechny pokemony uz chytil Chuck Noris. Rukama do jednoho pokeballu
Ja to nehraju ale minuly tyden jsem slysel, ze je ulovil vsechny na Nokii 3310 a dneska tuto famu nekdo vyvratil s tim, ze je Chuck vsechny chytil za pomoci pevne linky. Coz je samoze blbost, kdyz ve chvili kdy Chuckovi pripojili telefon, uz mel zmeskany hovor od Jary Cimrmana.
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 28 červenec 2016 - 6:42
Zvěřinec, nevím, jaké asociace se u tebe objevily ( že by nesmyslné zvířátkové? ), ale já tě mám zařazenou jako sportovní typ, hodí se mi k tobě kvalitní přírodní materiály a to, co jsem popsala na předchozí stránce mi přijde pomalu jak psaníčko na ples, takové "negeo", umělina. Když mi budeš dělat externí paměť a před příštím setkáním tuhle blbost připomeneš, tak ti ji přivezu a rozhodneš se - mám 2x, takže můžeme mít obě. Doufám, že se uvidíme dřív než nám to vyšlo po modrém eventu. ( Co černé Kladno, nebude? Černých hadrů mám fakt dost. )
Nakoupila jsem si na tvůj recept, stavila jsem se ve speciálce se sušeným ovocem a obě prodavačky ze mě šly do kolen, když jsem prohlásila, že potřebuji barevné ovoce do vánoční štoly. Prý že jsem svým předstihem trumfla i Kaufland, ten s vánoci začíná v srpnu.
Jacko, tak ono by leckdo zvládal různé ruční práce, jak jsi napsala, ale den má pořád jen 24 hodin. Pořád si říkám, že jestli se dožiju důchodu, tak se budu každý den alespoň dvě hodiny věnovat různým hobby. Jo, už chápu, proč důchodci věčně nemají čas. Mě by toho bavilo, jenže jak si sednu, usínám. Už se skoro začínám těšit, kdy mě postihne nespavost, o které všichni okolo mluví.
Je to holt otázkou priorit , jak si člověk těch 24 hodin rozdělí... Já včera koukala, že už se začíná o dost dřív stmívat...
Tento příspěvek byl upraven od Zverinec: 28 červenec 2016 - 6:46
Publikováno 29 červenec 2016 - 20:56
Publikováno 29 červenec 2016 - 21:37
Ještě se vrátím k pokémonům... Včera jsem lovil v Tachově a skoro u každé kešky potkal podezřelé osoby s mobilem, které něco hledají... Už už jsem je chtěl oslovit, ale kačer nebyl nikdo. Nikdo nehledal keše, všichni chytali pokémony. A jsou všude - v kopřivách u rozhledny, na náměstí, u kostela - všude! Kvůli chytačům jsem skoro jednu kešku ani neodlovil. Dnes na brigádě v pekárně v supermarketu do mě dokonce nějaká holka málem narazila během lovu! No je to sranda! A pak že je hledání kešek ulítlé...
Publikováno 29 červenec 2016 - 22:24
Včera se mě kamarád ptal, jestli náhodou také nelovím. Na odpověď, že tyhle virtuální kraviny mě moc neberou mi odvětil, že já přeci také hledám venku ty svoje krabičky. Avšak na mou reakci, že já jsem tam kvůli tomu místu a zároveň se dozvím něco zajímavého, narozdíl od tupého zírání na displej telefonu, už raději změnil téma.
Ale abych se ještě vrátil k dnešku. Cestou k nádraží jsem míjel dva běžce, tak pětatřicetileté, kteří řešili úroveň Pikačua (nejsem si jistý, jak se správně píše jeho jméno, takže proto tahle zkomolenina). A hned vzápětí maminku s kočárkem, která lovila nějakého barevného sajrajta. Takže si říkám, že tahání logbooků z filmovek pod lavičkou mi stále přijde jako menší nemoc.
Publikováno 30 červenec 2016 - 5:12
Ahoj,
musela jsem si zjistit, co znamená DOV. V Ostravě jsem nikdy nebyla, ale tak předpokládám, že bude podobná Kladnu.
No a co se pokémonů týče, díky absenci chytrého tlf jsem dost z obliga , ale přijde mi to podobná nemoc jako GC v např. městském provedení, taky jsem včera při cykloprojížďce viděla na Lánech maníky, co koukali jen do telefonů a okolo vůbec ne... a druzí dva - bez tlf probírali Pikaču a nějakého druhého...
Publikováno 30 červenec 2016 - 10:28
A lidi koukající do mobilů potkávám na kazdem rohu už pár let, a dnes bych neřekl, ze jich je o tolik víc. Jestli to nebude tím že každý kdo se dnes dívá podezřele do telefonu je dnes lovec pokemonů:-)
Prijde mi, ze jsem ještě žádného z nich ani nepotkal.
Publikováno 30 červenec 2016 - 14:05
Tak jsem dnes prvně navštívil Ostravu. Tedy, OSTRAVU!!! A musím říci, že oproti zvěstem, jež kolují, je to pěkné město a líbilo se mi tam (mluvím o části mezi nádražím a DOV). Už teď vím, že se vrátím (DOV je minimálně na dva dny, dneska jsem jen proběhl s foťákem). Všem pak doporučuji návštěvu radniční věže. Původně jsem se tam plánoval zdržet tak dvacet minut, půl hodiny maximálně. Avšak, nahoře byl skvělý průvodce a vydržel jsem nahoře přes hodinu. Je fajn vidět, že někdo svou práci má vskutku rád a výklad ho baví, i když musel všechny otázky slyšet nejméně tisíckrát.
DOV jsme navštívili v úterý,tedy jen vysokou pec a Bolt Tower, zbytek si necháme až bude někdy hnusně (je to pod střechou). Moc se nám prohlídka líbila, místo má úžasnou atmosféru a vlastně i celá Ostrava. Jen na kešky moc času nezbylo.
Publikováno 30 červenec 2016 - 18:37
Dnešek jsem strávil v Krnově a opět mohu všem jedině doporučit. Stejně jako včera v Ostravě, tak i tady jsem byl prvně (když nepočítám včerejší podvečerní průjezd) a velmi se mi tu líbilo. Navíc jsem stihl i event a poznal tak místní lovce. Už teď, cestou ve vlaku, spřádám plány na návrat příštího léta.
Publikováno 30 červenec 2016 - 21:02
Občas si říkám, jestli ta bublina není moc nafoukla. V rozhlase zpráva o prvnim velkem setkání se soutěží v lovení pokémonu, jestli jsem dobře slysel, jen par stovek přihlášených a to bylo i o ceny :-). Nas se na eventy sjede i daleko vic.
A lidi koukající do mobilů potkávám na kazdem rohu už pár let, a dnes bych neřekl, ze jich je o tolik víc. Jestli to nebude tím že každý kdo se dnes dívá podezřele do telefonu je dnes lovec pokemonů:-)
Publikováno 30 červenec 2016 - 21:58
Občas si říkám, jestli ta bublina není moc nafoukla. V rozhlase zpráva o prvnim velkem setkání se soutěží v lovení pokémonu, jestli jsem dobře slysel, jen par stovek přihlášených a to bylo i o ceny :-). Nas se na eventy sjede i daleko vic.
Asi to tak bude. Dnes jsem čekal na autobus a čuměl do mobilu. Četl jsem si e-mail. Najednou se ke mě přitočil chlápek s mobilem v ruce a říká: "nedaleko je ratata" nebo tak nějak. Čuměl jsem na něj jak puk a nevěděl jsem co chce. Než mi to došlo. Takže já je potkávám a nebylo to poprvé.
Publikováno 30 červenec 2016 - 22:36
Hm, začínám se obávat, jestli nejsem Pokémon, jelikož dneska na Zvěřinci známých pískovnách to vypadalo, že k odlovu jsem já. To jsou zážitky, na stará kolena.
Publikováno 31 červenec 2016 - 5:36
Zvěřinec: prosim tě, kam se choděj Kladeňáci koupat? Je tam někde nějakej rybník, lom nebo něco podobnýho?
Publikováno 31 červenec 2016 - 6:22
Zvěřinec: prosim tě, kam se choděj Kladeňáci koupat? Je tam někde nějakej rybník, lom nebo něco podobnýho?
Ahoj, my chodíme s dětma na bazén nebo koupaliště (Sleťiště, Bažantnice).
Jinak vím, že se kdysi koupalo ve Hřebči nebo na Bucku a jemu podobných rybnících u Nového Strašecí.
Hm, začínám se obávat, jestli nejsem Pokémon, jelikož dneska na Zvěřinci známých pískovnách to vypadalo, že k odlovu jsem já. To jsou zážitky, na stará kolena.
Au, to mne mrzí...
Publikováno 31 červenec 2016 - 6:28
Já bych naopak potřebovala zaručený tip na včelí štípnutí, dostala jsem v pátek na kole žihadlo, ale ještě dnes mám nohu nad kolenem nateklou a rudý flek 15x10 cm. Od pátku se spíš zvětšuje než mizí a docela to bolí. Zatím jsem vyzkoušela obklad z octa a druhý z alkoholu, nějak bez výsledku. Zyrtec a spol si brát nechci a fenistil gel doma nemáme
23 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 23 návštěvníků 0 anonymních uživatelů