Sníme v autě
Jo, jo, canis-terapie je super. Já taky vybírala, ale pes asi nedopadne. Ani kočka ani křeček ani morče
Dnes jsem se zaradovala, že jsem našla před barákem volně pobíhajícího, jistě ztraceného (a bez známky) jorkšíra a ono nic
Publikováno 06 srpen 2016 - 21:18
Sníme v autě
Jo, jo, canis-terapie je super. Já taky vybírala, ale pes asi nedopadne. Ani kočka ani křeček ani morče
Dnes jsem se zaradovala, že jsem našla před barákem volně pobíhajícího, jistě ztraceného (a bez známky) jorkšíra a ono nic
Publikováno 26 srpen 2016 - 12:59
Jdu si zalogovat pár krabek z úterý, otevřu listing, klikám na Log your visit a v okénku pro text je napsáno: Share your story with the geocache owner and community. Try not to leave any spoilers!
V úterý tam nic takového nestálo, takže nějaná novinka z poslednch dní. Ještě nejaké novinky se objevily, neví někdo?
Publikováno 26 srpen 2016 - 13:09
Jak vidím Kulíška, tak mne napadla Dočesná... Bohužel letos asi budeme jen v sobotu, takže se na žádný výlet kolem Žatce nedostanu...
Publikováno 26 srpen 2016 - 13:17
V pohodě, já asi letos nebudu v tu dobu vůbec v Žatci. Program letošního ročníku mne tolik neoslovil a navíc by se ten víkend docela hodil na jiné věci.
Publikováno 26 srpen 2016 - 18:49
Jacko, nevíš, jak to vypadá s kvalitou vody na Džbánu? Díky...
Publikováno 26 srpen 2016 - 18:53
Publikováno 26 srpen 2016 - 20:25
Jacko, nevíš, jak to vypadá s kvalitou vody na Džbánu? Díky...
Nevím, já se dneska máchala ve Vydře.
Publikováno 26 srpen 2016 - 21:39
Díky. Nepotěšili jste mne . Koupila jsem (dětem) velkého nafukovacího krokodýla a hledám náhradní řešení, pokud nás s ním nepustí na koupaliště...
Publikováno 27 srpen 2016 - 12:10
Prosim tě, já bych tam klíďo vlezla a na ňáký údajný potvory bych se vůbec neohlížela. Lidi jsou dneska děsně cimprlich. Jako malí jsme se cárali v kdejakým bahňáku, kolikrát úplně zeleným od řas nebo plným žabince, a nikdy nám nic nebylo. Podle mě je to stokrát zdravější než dneska ta chlórovaná voda ve všech blbejch drahejch akvaparcích.
Publikováno 27 srpen 2016 - 12:39
To máš možná štěstí, ale mně se v zelené vodě fakt koupat nechce.
Publikováno 27 srpen 2016 - 12:42
Tam zaručeně zelená nebude, maximálně trošku zkalená. Kdybych byla v Praze, šla bych ti jí otestovat .
Publikováno 27 srpen 2016 - 18:06
Publikováno 27 srpen 2016 - 18:22
Není to pecka celoročka? Tu jsem odlovil začátkem srpna a je opravdu hezká.
Publikováno 27 srpen 2016 - 21:41
To máš možná štěstí, ale mně se v zelené vodě fakt koupat nechce.
Kdybys viděla vodu na pískovnách - tak průzračná a čistá proti loňsku, letošní občasné deště a nižší teploty ji svědčí. Přiznám se, že jsem si vzala ještě dva dny dovolené a neodlovila ani jednu keš - jen se cachtám. Dětí tam řádilo plno, ale pro vás je to značně z ruky....Bylo tam veselo i jinak, to mailem, ale neslibuji, že dneska.
Publikováno 28 srpen 2016 - 6:49
Kdybys viděla vodu na pískovnách - tak průzračná a čistá proti loňsku, letošní občasné deště a nižší teploty ji svědčí. Přiznám se, že jsem si vzala ještě dva dny dovolené a neodlovila ani jednu keš - jen se cachtám. Dětí tam řádilo plno, ale pro vás je to značně z ruky....Bylo tam veselo i jinak, to mailem, ale neslibuji, že dneska.
To bych ráda viděla...
Já váhala nad Lhotou nebo Kamenčákem nebo Mšenem, vše je cca 70 km cesta autem a za to mi to nestojí... Nakonec jsme šli až odpoledne na koupaliště, do dětského bazénu (25 m) si ho mohli brát, takže děti byly spokojené a já taky. Jen jsem si moc nezaplavala (no, stejně neplavu moc ráda), jednak mi teklo pod Káčiny plavecké brýle, pak se mi začal odlepovat tejp a po pár bazénech mne začala chytat křeč do klenby a bylo... Ležela jsem ve stínu a četla si, když děti náhodou vylezly, hráli jsme karty a šli k bufíku a tak.
Publikováno 28 srpen 2016 - 7:34
Tak se mi zdá, že někde mezi nafukovacími hračkami máme jak kosatku, tak krokodýla.
Už jsme měly být s juniorkou na cestě k Taxoftovi na event Setkání se železnicí, plánovala jsem jet před osmou. Jenže proti pátku, kdy mě dcera přesvědčila k WA, změnila názor, mžourla na mě jedním okem a dál sladce spí. No, je pravda, že při současných teplotách trávit něco kolem 3,5 - 4 hodin v autě, byť s klimčou, jet cca 300 km ....Už jsem se omluvila, že nepřijedeme.
Publikováno 28 srpen 2016 - 9:43
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
0 uživatelů, 15 návštěvníků 0 anonymních uživatelů