Odloveno v ramci dovolene v Krkonoších
Kes jsem lustil dvakrat. Prvne nekdy kdysi, ale souradnice jsem ztratil, tak jsem si to dal vcera podruhe. Lusteni v pohode. Stejne tak to bylo v pohode v terenu. Aspon pokud jde o nalez a dostani se do kese - zamek chybi a je potreba udrzba i kvuli plnemu logbooku. Pri zapisovani se do logbooku prijel postarsi cyklista, postavil si vedle kolo a povida: "Muzu?" Rikam, ze jasne, jen si vyfotim logbook, protože tu pred mesicem byla kamaradka. Neco zamumlal, dosel si pro zmrzlinu, hned se vratil, tak mu podavam logbook, ze se muze zapsat. Odpovedi mi bylo, ze se nikam zapisovat nechce, ze nevi, co je to tu za akci, ze si tu jrn chtel oprit kolo. Rekl jsem mu, ze je to kes, on zhruba vedel, o co jde, vratil jsem ji a vyparil se. No, holt to vypadalo na kacera. Jeste jsem mu tykal, to se asi musel divit. No ale kesi nebezpečí myslim nehrozi. Jinak pekne provedeni. Dik za kes!
Aneb muj dnesni log. Stane se, no...
Já takhle málem trapasila asi před rokem. Jdu kolem jedné kešky a vidím starší pár, asi s vnučkou, jak usilovně hledají, ptám se, jestli chtějí pomoci, oni, že jo, už se chystám je jemně navigovat, když holčička křičí, že má ... hledali kamínek z náramku :-).