Přejít na obsah

Fotka

50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
6869 odpovědí na toto téma

#3681 MikiHamza

MikiHamza

MikiHamza

• Members
  • PipPipPip
  • 890 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2016 - 19:08

Já teda nevim jak vy, ale pokud zakládám nebo betatestuju, tak na tohle zpravidla nepoužívám místní drbnu, alebrž katastr :D .

Jacko, záleží na tom, kdo má rychlejší a přesnější informace :)

A v případě pronajímatelů bývá bába Zvědavá jistější...

Někdy nestačí ani jedno, neb někteří spoluobčané si jako za komančů přivlastňují právo užívat cizí, povětšinou státní pozemek i bez glejtu s tím, že spoléhají na zbabělost ostatních jim v tom bránit, aneb: Nejsem přece bonzák. Kvůli takovému přístupu jsem bohužel musel jednu kešku archivovat a druhou přemístit, nojo, bonzák ze mne asi už nebude.

• 0

#3682 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2016 - 22:45

K:  „Půjdeš se mnou?"
Já: „Kam?"
K:  „Doprovodit mě na tramvaj."
Já: „Ale jo, proč ne, jen si vezmu klíče..."
Vyrážím tedy rozhodným krokem z předsíně směrem ke stolu, načež se po příchodu natahuji pravou ruku, abych si podal svazek klíčů. Cink-bum!
Já: „...no, hele, běž sama...mám tu potopu..."

Držíce nad hlavou zachráněný notebook se zmáčený čvachtám kobercem pro nějaký hadr...

Poučení pro příště? Nikdy si nestavte do cesty plnou sklenku, anebo si alespoň nechte rozsvíceno.

A co vy, jak jste začali nový měsíc? :rolleyes:

Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 01 září 2016 - 22:46

• 2

#3683 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2016 - 7:22

K:  „Půjdeš se mnou?"
Já: „Kam?"
K:  „Doprovodit mě na tramvaj."
Já: „Ale jo, proč ne, jen si vezmu klíče..."
Vyrážím tedy rozhodným krokem z předsíně směrem ke stolu, načež se po příchodu natahuji pravou ruku, abych si podal svazek klíčů. Cink-bum!
Já: „...no, hele, běž sama...mám tu potopu..."

Držíce nad hlavou zachráněný notebook se zmáčený čvachtám kobercem pro nějaký hadr...

Poučení pro příště? Nikdy si nestavte do cesty plnou sklenku, anebo si alespoň nechte rozsvíceno.

A co vy, jak jste začali nový měsíc? :rolleyes:

:)

Nový měsíc jsem začala tím, že jsem včera vzdala vyplňování geokalendáře... Mám teď "šňůru" 4 prázdných polí a nějak jsem ten páteční odlov nezvládla, radši jsem šla pěšky s kamarády na pivo než autem na keš a pak na nealko. Jinak jsem nestíhala :)... Tak dnes snad něco odlovím cestou do Žatce, pokud mi děti dovolí zastavit :) a pokud se mi povede připojit stávkující gps k pc a nahrát tam PQ...

• 0

#3684 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 21 září 2016 - 20:30

Hola, hola, tak co růžovkáři, jak se máte?

• 0

#3685 MiroslavRouta

MiroslavRouta

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 126 příspěvků(y)

Publikováno 22 září 2016 - 10:55

Zrovna premitam, ze mam novou EC v Praze. Je publikovana dva dny a jeste nepadlo STF. To neni normalni. Ale dneska je hezky, tak by mohlo.
  • 0

#3686 zirafka183

zirafka183

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 287 příspěvků(y)

Publikováno 22 září 2016 - 11:46

Zrovna premitam, ze mam novou EC v Praze. Je publikovana dva dny a jeste nepadlo STF. To neni normalni. Ale dneska je hezky, tak by mohlo.

Chtěla jsem si tu Tvou novou EC zobrazit, ale Tvůj odkaz na profil na geocaching.com mě "hodil" zpět sem, tak jdu tedy EC hledat "jinak", no  :)

• 0

#3687 Sven Gumby

Sven Gumby

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 324 příspěvků(y)

Publikováno 22 září 2016 - 12:27

... Tvůj odkaz na profil na geocaching.com mě "hodil" zpět sem, ...

Cože? Jak je to možné? Co na to doktor s kuchtíkem?

• 1

#3688 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 22 září 2016 - 14:17

Tak mám poloviční mysterku. :D

1.Doktor je jasný, i po nějakém roce si pamatuji, jak mi poradil propojit si profily  :) - pro začátečníky náhodou dobrá rada, kdyby byl takhle ochotný  každý. :) ( Stále se mi vybavuje pár nicků kačerů, kteří mi kdysi  přes maily nebo SZ dost usnadnili život a i když řadu z nich dodnes osobně neznám, ještě jednou díky - teď už se snažím jejich rady třeba kolem project.gc, který dost lidí ani nezná, předávat dál. )

Jen už by doktor  postup mohl dát do podpisu, jak ho nedávno někdo hecoval. :D 

2.Ovšem s kuchtíkem netuším. Kdo to ví a napoví? Nebo radši rovnou prozradí? Předem děkuji.

PS: Mám radost, venku je hezky, rozchodila jsem Oregona i počítač a tak proběhla příprava na keše na víkend - loni jsem většinu nálezů nezalogovala a letos flákám i výpravy :rolleyes: , je čas to maličko napravit.

• -1

#3689 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 22 září 2016 - 14:25

zvedavko, že by..... :)   http://www.geocachin...er/23770-arne1/

• 1

#3690 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 22 září 2016 - 14:46

Díky, i on patří do zmiňované skupiny "poradců".  :)

Ono se to " borcům a matadorům" nezdá, ale kolikrát jedna rada tak krásně usnadní život a ušetří čas. :wub: 

Jen mě překvapilo, že na eventech, ač se stále ráda zvědavě a zvídavě ptám, tak stále víc funguji jako zdroj informací nebo alespoň kontaktů s čím se na koho obrátit.......Ale rozhodně to není tak, jak se smál jeden kolega, že prý znám všechny české kačery - jen sem tam někoho z různých koutů zemičky. :D A je to fajn, kačerstvo občas funguje líp než ony zmiňované hospody, kde se dřív domluvilo a sehnalo kde co.

• -1

#3691 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 22 září 2016 - 19:33

Zvědavka: to si pamatuju předloni na Skořápkach jak jsem tě potkal na Starým Městě, pozdravil a najednou se ozvalo od tvých kolegu něco jako "no, prý že tady nikoho nezná" :D
  • 2

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"

#3692 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 814 příspěvků(y)

Publikováno 22 září 2016 - 21:13

K rybníčkům. Obešel jsem jeden, našel keš a když jsem se vracel, už na mě čekal mudla. A co jsem tam dělal. Že mu tam chodí nějak moc lidí a jestli v batohu nemám pruty. Že ten rybník je jeho a on tam má kapry. Pak jsem zjistil z katastru, že rybník je obecní. Buď ho měl pronajatý, nebo kecal. Ale keš na základě mého logu a několika dalších šla jinam. Možná, kdyby mu někdo prozradil, že jde o geocaching, prohlásil by něco o bláznech s navigací a nechal by to být, ale spíš by asi šel a tu keš hodil do rybníka.

Ale našel se i myslivec, který se zaregistroval na GS a cíleně keše ničil, přitom myslivcům ty pozemky určitě nepatří. Takže místní znalosti jsou k nezaplacení.

• 0

#3693 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 23 září 2016 - 9:24

Hola, hola, tak co růžovkáři, jak se máte?

Předevčírem jsem byl po čase pozdravit se s prací a hned jsem si odtamtud odnesl nějakou krásnou rýmičku. No jo, podzim už je holt tady... Jinak...no...tu pondělní přednášku jsem nepřežil (měl jsem vybarvenou vlaječku). :D

Počkej na začátek semestru, kdo by teď co pohledával na Suchdole... :D Mimochodem, nešlo listing udělat trochu lépe? Nemyslím teď jeho obsah, ale jeho provedení. Takových jednoduchých možností, jak jej upravit...

• 0

#3694 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 23 září 2016 - 10:46

Předevčírem jsem byl po čase pozdravit se s prací a hned jsem si odtamtud odnesl nějakou krásnou rýmičku. No jo, podzim už je holt tady... Jinak...no...tu pondělní přednášku jsem nepřežil (měl jsem vybarvenou vlaječku). :D

Počkej na začátek semestru, kdo by teď co pohledával na Suchdole... :D Mimochodem, nešlo listing udělat trochu lépe? Nemyslím teď jeho obsah, ale jeho provedení. Takových jednoduchých možností, jak jej upravit...

Tak v tom případě už tě v paralelním vesmíru rýmička netrápí :) A aspoň vím, odkud že tu rýmičku mám já...

Škoda, že jsem neměla víc času, ale spěchala jsem pro morče a domů...

• 0

#3695 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 23 září 2016 - 17:56

Zvěřinec: Dokončila jsem zakázku na koženej obal na malou Bibli, tak jsem si říkala, jestli snad něco v tomhle stylu nebyla tvoje původní představa o tom zápisníku. Samozřejmě bez tý stylizace do tvaru kříže.P9200407.JPG

• 2

#3696 Raduz68

Raduz68

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 23 září 2016 - 19:42

K rybníčkům. Obešel jsem jeden, našel keš a když jsem se vracel, už na mě čekal mudla. A co jsem tam dělal. Že mu tam chodí nějak moc lidí a jestli v batohu nemám pruty. Že ten rybník je jeho a on tam má kapry. Pak jsem zjistil z katastru, že rybník je obecní. Buď ho měl pronajatý, nebo kecal. Ale keš na základě mého logu a několika dalších šla jinam. Možná, kdyby mu někdo prozradil, že jde o geocaching, prohlásil by něco o bláznech s navigací a nechal by to být, ale spíš by asi šel a tu keš hodil do rybníka.

Ale našel se i myslivec, který se zaregistroval na GS a cíleně keše ničil, přitom myslivcům ty pozemky určitě nepatří. Takže místní znalosti jsou k nezaplacení.

To buď rád, že tam neměl táta krmelec nebo krmiště :-)))) Dle jednoho tady :-))

• 1

#3697 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 24 září 2016 - 20:23

Zvěřinec: Dokončila jsem zakázku na koženej obal na malou Bibli, tak jsem si říkala, jestli snad něco v tomhle stylu nebyla tvoje původní představa o tom zápisníku. Samozřejmě bez tý stylizace do tvaru kříže.attachicon.gifP9200407.JPG

Parádní práce!

• 1

#3698 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 28 září 2016 - 20:50

Kdy se změnila modrá pentle na modré srdíčko? Evidentně v Seattlu nemají zas do čeho píchnout, že se zabývají takovými věcmi... A ta stužka byla hezčí... :P

• 1

#3699 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2016 - 3:04

Kdy se změnila modrá pentle na modré srdíčko? Evidentně v Seattlu nemají zas do čeho píchnout, že se zabývají takovými věcmi... A ta stužka byla hezčí... :P

A z důvodu změny té ikonky bude nejspíš spuštěna 29.9 údržba serverů. Víš jakou to dá práci? :D (tohle si prostě žádalo o rejpnutí  :ph34r:  :D )

Tento příspěvek byl upraven od mr3ska: 29 září 2016 - 3:04

• 3

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"

#3700 Guest_chrobak.truhlik_*

Guest_chrobak.truhlik_*
  • Guests

Publikováno 29 září 2016 - 9:56

V rámci západného ťaženia za ešte väčšiu politickú korektnosť chceli byť jednoducho ešte viac politicky korektní, pretože modrá stuha môže symbolizovať aj nejaký druh odporu a odpor voči čomukoľvek tu predsa nechceme propagovať. Či?

• 1

11 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 10 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Bing (1)

Reklama