Vím určitě, že jsem našel 2 TB v keši ve skutečnosti, nejen ve snu. A nejsem si jistý, že nebyly jednou i 3 :-)
50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)
Publikováno 06 duben 2018 - 7:41
Já to nepočítám, ale určitě jsem našel tři, možná někdy i víc. A mnohokrát jsem si čísla ani neopsal, nebo jen některá.
Dokonce jsem našel jednou ve své keši dvě, která byla evidentně ztracená, rok nebo víc bez nálezu a virtuálně úplně jinde. Grabnul jsem je a poslal dál.
Tento příspěvek byl upraven od mpik: 06 duben 2018 - 8:24
Publikováno 06 duben 2018 - 10:04
Přátelé, musím si na vás postěžovat. Když jsem začínal hrát, tak jsem sem lezl hlavně proto, abych získával dobré tipy na kešky. A teď se tu jen plká, brebentí, sní, depkuje, a tak dále.
A co z toho jako mám mít já?
Ano, správně. Proč teda sám nedám nějaký tip?
To zrovna! To by se vám líbilo co?
Pak byste tam ještě šli taky.
Publikováno 06 duben 2018 - 14:14
Xiaomi Redmi Note 10 Pro => Locus 4 gold, WhereYouGo, Mapy.cz ; Samsung J5 (iGo navi) ;
GeoGet (+Stator)
Moje statistika na Geocaching.com
Publikováno 06 duben 2018 - 16:56
Mel jsem sen! Ze jsem v kesi nasel TRI travel bugy.
Já je nacházím v bdělém stavu, nepotřebuji snít.
Letos se mi hromadí tak, že mám problém se jich zbavit. Vezmu na výlet tři, abych je rozhodil, a domů donesu jiné čtyři.
Publikováno 06 duben 2018 - 17:40
Vezmu na výlet tři, abych je rozhodil, a domů donesu jiné čtyři.
To je zákon zachování TéBéček taky mi to někdy funguje .
Publikováno 06 duben 2018 - 17:48
Před chvílí jsem dostala hned tři cestovatele a jakmile budou vloženy, hned je vyzvednu a minimálně jeden půjde do TB a GC motelu na Nové Hospodě. Tak hledej, šmudlo! :-)
Publikováno 07 duben 2018 - 19:50
Přátelé, musím si na vás postěžovat. Když jsem začínal hrát, tak jsem sem lezl hlavně proto, abych získával dobré tipy na kešky. A teď se tu jen plká, brebentí, sní, depkuje, a tak dále.
A co z toho jako mám mít já?
Ano, správně. Proč teda sám nedám nějaký tip?
To zrovna! To by se vám líbilo co?
Pak byste tam ještě šli taky.
Aha, a já myslela, že je to pohodové plkací vlákno o všem...
Publikováno 07 duben 2018 - 19:54
Chtěla bych ještě věřejně poděkovat Gordovi, jak se nám věnoval s Geogetem, díky!
Publikováno 07 duben 2018 - 20:09
ALE:
Keše dneska naprosto luxusní, k Dacince si jako PANA ownera přidávám Lobengulu. Kdo nevěří, ať na jeho keše běží.
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 07 duben 2018 - 20:11
Publikováno 07 duben 2018 - 20:14
Neodolám, abych se nezeptala, co jsi napekla?
Strouhaný kakaový koláč s tvarohem... Kolega napekl klobásy, moc pěkně voněly
Publikováno 07 duben 2018 - 20:38
Doufam, ze to zbrkle povidani k necemu bylo. Dostal jsem vyborny kolac a klobasky (z tech jeste neco zbylo). Takze take verejne dekuji.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 08 duben 2018 - 10:27
Já myslím, že super (i když jsem byla po náročném týdnu celkem přešlá, doma jsem odpadla ). A L. je hračička, ten si určitě vyzkouší kde co... Já si ověřila co znám, trochu rozšířila obzory a pak uvidím, co a jak využiju, jsem pomalý průzkumník
Publikováno 25 duben 2018 - 19:46
Kde? Opět v Písku.:-)
Sochy vydrží samozřejmě mnohem déle, ale v uvedených dnech je celá řada doprovodných programů nejen pro děti. Více si zájemci lehce dohledají. Hledání je přece naše hobby. :-)
Publikováno 28 duben 2018 - 20:03
Tentokrát bych rozhodně nechtěla žádný fakultativní výlet na památky u Nilu, to zrovna dvakrát bezpečné není. Jen blízké okolí, popř.přístav Port Galeb.
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 28 duben 2018 - 20:05
Publikováno 03 květen 2018 - 20:36
Čtyři dny. Přesně tak dlouho trvalo, než se má poslední keš objevila na finálkovém webu. Luštění? Přečti listing a vyplň jednoduchou křížovku. Nic víc. Finálkáři jsou prostě blbci, jinak si to nedokážu vysvětlit. A nad čím jste se dnes pousmáli vy?
Publikováno 03 květen 2018 - 22:47
Čtyři dny. Přesně tak dlouho trvalo, než se má poslední keš objevila na finálkovém webu. Luštění? Přečti listing a vyplň jednoduchou křížovku. Nic víc. Finálkáři jsou prostě blbci, jinak si to nedokážu vysvětlit.
Oni nejsou blbci, naopak! Pošlou na xxxxxxxx řešení nějaké velmi snadné mysterky (nebo multiny) a na oplátku získají souřadnice keše, kterou by třeba ani nevyluštili nebo (u multiny) by obcházeli všechny stage až do letošního Silvestra...
Publikováno 03 květen 2018 - 23:02
Pořád zapomínám, že je těch serverů víc...
Ale co, tuhle diskusi přenechejme do jiných vláken. Nepřemýšleli jste nad tím, že by možná stálo za to zrevidovat články na GeoWiki? Jasně, jsou věci, které se v průběhu času nemění, ale to neplatí o všem, že. Například článek o serverech ověřujících souřadnice měl stále na prvním místě Evince, která je už více než rok mrtvá. Hned jsem jej tedy poupravil a doplnil i o seznam několika dalších ověřovátek. Nevím, jak intenzivně se kdo GeoWiki věnuje, ale občas je možné narazit tam na poměrně neaktuální věci.
Publikováno 04 květen 2018 - 6:48
Čtyři dny. Přesně tak dlouho trvalo, než se má poslední keš objevila na finálkovém webu. Luštění? Přečti listing a vyplň jednoduchou křížovku. Nic víc. Finálkáři jsou prostě blbci, jinak si to nedokážu vysvětlit. A nad čím jste se dnes pousmáli vy?
To víš, z myšlení bolí hlava. Na mém wigu si třeba kačeři stěžují, že po nich chci sečíst tři čísla .
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů