V daném kontextu ne. :-)
50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)
Publikováno 12 září 2019 - 22:14
Kdo v tom máte prsty? Přiznejte se, ať mohu poděkovat.
A to jsem zítra chtěla ukončit sezonu. Dobrá, vytahuji plavky a tričko a hurá na vodu.:-)
Snad v sobotu zase konečně odlovím cestou na event nějakou keš. Flákám to ještě víc než Kulíšek. :-(
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 12 září 2019 - 22:18
Publikováno 12 září 2019 - 23:28
Já konečně dologoval výlet do Dánska (s odskokem do Švédska), takže ač mám srpen silně podprůměrný, září je na tom už o poznání lépe!
Publikováno 13 září 2019 - 7:57
Jupí, my tady o manželech a parťácích a přišel mail na společnost na paddleboard! :-)
Kdo v tom máte prsty? Přiznejte se, ať mohu poděkovat.
Viz vedlejší vlákno geodepresívní a téma Orwell. :-)
Publikováno 13 září 2019 - 18:54
Publikováno 13 září 2019 - 19:39
Všimli, respektive když jsem ráno přišla do práce s ukrutně bolavou hlavou (mojí, ne té práce) a rozhodla se přestěhovat si pracovní stůl tak, abych neměla okno za monitorem, porotože mi na voči fakt dělá zle vidět i jen čárky světla mezi žaluziema, tak to bylo první, co mi kolegyně řekla - "A to fakt chceš ten stůl stěhovat v pátek třináctýho?"
Řekla jsem rozhodně "Jo" a až do oběda to bylo dobrý, ale sotva skončila oficiální páteční kratší pracovní doba a šéf odjel a já se těšila, jak si budu v klidu dodělávat práci v rámci přesčasu a občas koukat na geocaching, tak se zhroutil router a já byla až do pěti bez internetu.
Tento příspěvek byl upraven od ru šedesátsedm: 13 září 2019 - 19:39
Publikováno 13 září 2019 - 20:31
Dneska jsem řešila dilema, jestli jet zítra podle plánu na hodně zajímavý event nebo s partou vodáků Vltavu. Těžké rozhodování, na Vltavě jsem byla jen na raftech před pár lety a jela bych hned....Jinak je parta asi výkonostně jinde než já, na trojky dravé řeky si fakt netroufám stejně jako na trénink na kanále. A že bych musela na vodu v listopadu v neoprenu, natož na paddleboardu.....jo, pořád říkám, že díky gc jsem zkusila dost věcí, i vodu 1.února, jenže to jsou ojedinělé akce!
Na druhou stranu výzva otestovat, co ještě zvládnu. Takže až se delší dobu neobjevím, jsem možná zamrzlá někde v řece nebo už u vodníka v hrnečku. :-)
PS: Voda na vlkovských pískovnách je dál na koupání a je super, že už tam není přelidněno. Okolo jen pár cyklistů a rybářů nabalených v bundách, přestože bylo 23°C.
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 13 září 2019 - 20:34
Publikováno 13 září 2019 - 21:09
Všimli jste si, že je dneska pátek třináctého ?
A to jsi riskoval přihlásit se do Benešova? ;-)
Jsi si jistý, že nevyhraješ seskok padákem?
Publikováno 13 září 2019 - 21:20
... když jsem ráno přišla do práce s ukrutně bolavou hlavou ...
Nebylo včera těch piv v bufáči moc ?
A to jsi riskoval přihlásit se do Benešova? ;-)
Jsi si jistý, že nevyhraješ seskok padákem?
Všechno je jednou poprvé .
Publikováno 13 září 2019 - 21:26
Nebylo včera těch piv v bufáči moc ?
Jen jedno. :-))
Ale toho čumění do počítače v práci i doma bylo poslední dobou asi moc.
Publikováno 13 září 2019 - 21:57
To jsem asi zapomněl otočit razítko
Ale štěstí naopak přálo. 5 nalezených z 5 plánovaných keší na krásných místech při 15 km sprintu děsným vedrem (čekala na mě rodina...
A to že jsem tady zvyklý tak na 1 DNF ke 4 nalezeným, tak dneska byl spíš šťastný den
Publikováno 13 září 2019 - 21:58
Vyřešil jsem to tak, že jsem si radši vzal v práci volno a jel makat na svoje reality rukama. Kupodivu bez zranění a hlava mě nebolí .
Publikováno 14 září 2019 - 17:41
Jo, řadu let jsem váhala vlézt do malého letadla a dneska jsem to po skvělém eventu soukromě udělala. Jsem nadšená a je mi jasné, že na letišti nejsem naposledy - malých letadýlek tu mají celou řadu. Mít sponzora, tak jdu udělat licenci a Ježíškovi píšu třeba o Sovu.;-) Pilně jsem poslouchala, sledovala i si něco vyzkoušela....tedy být mladší, fakt bych do létání něčím malým šla!
Njn, nejhorší je, že čím jsem starší, tím víc věcí by mě bavilo.
Publikováno 14 září 2019 - 20:34
Abys nedopadla jak muj synovec. Ten taky zacal s malym letadylkem a dneska uz lita s 737.
Publikováno 14 září 2019 - 21:41
Dneska jsem se díky gc zamilovala!
Jo, řadu let jsem váhala vlézt do malého letadla a dneska jsem to po skvělém eventu soukromě udělala.
No nekecej, o tomhle záměru ses nezmínila .
Publikováno 15 září 2019 - 7:11
Tak jsem si všimnul, že keškoměrka je zahlcená v obou ukazatelích. To se zase asi někde něco chystá
Publikováno 15 září 2019 - 14:54
Asi je to hloupost, ale my dnes odlovili keš číslo 600 a máme z toho radost. Nemáme moc času, který bychom mohli GC věnovat, proto nás každý úspěch potěší. A dneska dvě multinky, jedna virtuálka a jedna trošku zapeklitá tradička fakt potěšily.
Je fajn, když člověk loví s radostí
Publikováno 15 září 2019 - 17:20
Publikováno 15 září 2019 - 17:30
Abys nedopadla jak muj synovec. Ten taky zacal s malym letadylkem a dneska uz lita s 737.
Jediné štěstí, že mě by už vzhledem k věku a zdravotnímu stavu nechtěli. Jinak mám vážné obavy, že bych létala se synovcem! :-)
Dneska jsem si myslela, že dojde konečně na pár keší v místech, kam se jezdím koupat. Jenže voda je dál super a sešla se fajn parta, takže bylo plno legrace a nešlo odejít. Že by mě na pískovně vítali pečenou kachnou jsem dneska zažila poprvé! :-) Ani jsem nemusela litovat, že jsem nevezla svoje plavidlo, vyzkoušela jsem zase další. Jen jsem se nestihla bavit se všemi znamými, sešlo se nás na závěr sezony hodně. No a potom jděte ještě na keše...Budou muset počkat.
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů