Přejít na obsah

Fotka

50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
6869 odpovědí na toto téma

#5781 panzerstepan

panzerstepan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 562 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2020 - 18:36

Vlastne mam jeste jeden napad. Po lonskem uspechu mistrovstvi hlemyzdu by to tentokrat mohla byt olympiada. :D
Vic soutezi, vic medaili. :D

Tento příspěvek byl upraven od panzerstepan: 04 březen 2020 - 18:37

• 1

#5782 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2020 - 18:42

Mno, u mě to vypadá na event částečně v leže.:-) A nebudeme si hrát na Cimrmanna, na konec se možná rozhýbáme při lampioňáku. Ale to je jen nástřel, nejradši bych použila na další soulodění
  • 0

#5783 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2020 - 19:59

Já ten event dostal také, prvně jsem si o něco zažádal, ale téma zatím nevím vůbec. Rád bych ale také něco trochu víc "spešl".

Mám vymyšlené téma (a nemyslím si, že špatné), ale holt u mě zatím nic... :(

• 0

#5784 panzerstepan

panzerstepan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 562 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2020 - 20:19

Mám vymyšlené téma (a nemyslím si, že špatné), ale holt u mě zatím nic... :(

Neboj, ono to vyjde
  • 0

#5785 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2020 - 22:08

Mně už přišlo, že ten event dostal skoro každý, kdo o něj požádal :-).

U nás ve městě už vím o dvou lidech... A to jsem si myslel, že to bude dost vzácná ikonka.

Jinak mě překvapilo, že zatím těch eventů je publikovaných jen 14, z toho 3 u nás v Královehradeckém kraji :-).

• 0

#5786 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2020 - 23:05

Neboj, ono to vyjde

Víš jak, naděje umírá poslední. Na druhou stranu, o virtuálku jsem žádal také a nic z toho nebylo, i když připouštím, že teď je pravděpodobnost přidělení větší. :)

Jinak mě překvapilo, že zatím těch eventů je publikovaných jen 14, z toho 3 u nás v Královehradeckém kraji :-).

Už jich je 17, osobně mám zatím v plánu 4 z nich (celkem jistě mi vyjde alespoň 1, ale rád bych všechny vyhlédnuté).

Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 04 březen 2020 - 23:08

• 0

#5787 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 05 březen 2020 - 16:06

Kulíšku, přidělují je každý měsíc - myslím si, že se dočkáš.
Až ti přistane na profilu, dej vědět - kolik let se do Žatce chystám a tohle by mohla být dobrá příležitost. I když teď nevím, jak to budu mít s volnem - čeká mě nové zaměstnání, chvíli bude trvat než si zvyknu a zaučím a možná budu občas pracovat o vikendu.
  • 0

#5788 MiroslavRouta

MiroslavRouta

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 126 příspěvků(y)

Publikováno 05 březen 2020 - 19:34

Mně už přišlo, že ten event dostal skoro každý, kdo o něj požádal :-).

U nás ve městě už vím o dvou lidech... A to jsem si myslel, že to bude dost vzácná ikonka.

Rozdají jich přes 20 000 v celém světě, to zas taková vzácnost nebude.

• 0

#5789 panzerstepan

panzerstepan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 562 příspěvků(y)

Publikováno 05 březen 2020 - 19:51

A jsou od kvetna tedy v prumeru 86 eventu po celem svete za den.
  • 0

#5790 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 05 březen 2020 - 20:02

Hmm, říkal jsem si, že takový event musí být něco "super", ale když tak vidím ty eventy, tak mi přijde, že často ten program mají naprosto obyčejný, jen s jinou ikonkou...

• 0

#5791 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 05 březen 2020 - 22:31

Kulíšku, přidělují je každý měsíc - myslím si, že se dočkáš.
Až ti přistane na profilu, dej vědět - kolik let se do Žatce chystám a tohle by mohla být dobrá příležitost. I když teď nevím, jak to budu mít s volnem - čeká mě nové zaměstnání, chvíli bude trvat než si zvyknu a zaučím a možná budu občas pracovat o vikendu.

Přiděluje se až do října, vím, vždyť jsem o tom psal i článěk na GeoWiki. :) Váhal jsem nad tím, zdali upřednostnit Žatec nebo udělat akci ve stověžaté. Výsledek je takový, že zřejmě upřednostním domádí půdu. Teď už jen záleží na tom, zdali to bude někdy v létě, na podzim nebo až v zimě. Uvažoval jsem nad venkovní akcí, ale o tom je zatím brzo přemýšlet.

Rozdají jich přes 20 000 v celém světě, to zas taková vzácnost nebude.

Celkově jich bude 20 200, každý měsíc jej obdrží 2020 hráčů.

A jsou od kvetna tedy v prumeru 86 eventu po celem svete za den.

Mně vychází necelých 83 na den počínaje 2. květnem a konče 31. prosincem.

Hmm, říkal jsem si, že takový event musí být něco "super", ale když tak vidím ty eventy, tak mi přijde, že často ten program mají naprosto obyčejný, jen s jinou ikonkou...

A proto se může každý svobodně rozhodnout, kam se bude chtít podívat. :) Já se třeba rád zajedu kouknout na každý, který mne byť jen trochu zaujme, bude v mém dosahu a vyjde mi na něj čas.

• 1

#5792 panzerstepan

panzerstepan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 562 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2020 - 6:09

Jj, mas pravdu. Nekde jsem se asi preklik, ci spatne spocital.

za 4 a sednout!!!! :D

Tento příspěvek byl upraven od panzerstepan: 06 březen 2020 - 11:12

• 1

#5793 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2020 - 18:09

Tak asi jde hlavne o tu ikonku :)
Me hromadne oslavy cehokoliv neberou, takze jsem v klidu, i kdyz ikonku si asi ujit nenecham, nejspis v kvetnu z Prahy.
  • 0

#5794 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2020 - 21:50

Ono nejde ani tak o nějaké velké slavení, spis zavzpomínání na začátky.
Moc se mi před pár lety líbil event od Adama - AHA tým, při oslavách geocachingu v Plzeňském kraji.
Nic tak velkého neplánuji, ale nějaká inspirace by byla - pokud bych sehnala třeba staré funkční GPS, pro řadu novějších kačerů by byl zážitek si je vyzkoušet. Oba eventy plánujeme s ohledem na počasí - venku se zázemím nějaké střechy pro případ deště. Mit poblíž střechu už se mi při jednom nočním eventu osvědčilo podobně jako dostatečně popsané varianty parkování a cesty na místo u dalšího eventu.
Osobně preferuji pohodovou atmosféru s nějakou tou ptákovinou, aby byla zvláštní ikonka dostupná v podstatě pro každého. Docela mám radost, když někoho potkám a on vzpomíná, jak jsme se u nás sešli třeba při přesunu času, kolik toho bylo na ochutnávání, jak nám Šolim hezky osvětlil zastávku a přivezl i pochodující hodiny nebo jaký nádherný a vlastně profi dort- sovu upekla a nazdobila Katka z týmu Marsici na modrý event....jo, je fajn, když se sejdou lidi se smyslem pro recesi. Nic moc vážného, jde o narozeniny. ;-)
  • 0

#5795 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 07 březen 2020 - 7:14

Zvedavko, to urcite... to je jen muj pocit z notifikaci, ze eventu obecne je nejak moc, porad nejaky (chodi mi i cast Phy) a ne vzdy to na nejakou napln... nevadi mi event jen tak v hospode bez programu, ale delat ho kazdy tyden?

Ale to je jen subjektivni nazor introverta, kteremu je ruzne predvadeni se a soutezeni bytostne cizi:). Naopak event s nejakou prohlidkou nebo nesoutezni naplni (treba zminovani Kelti se mi libili) vitam. Anebo event mezi svymi kladenaky :)
  • 0

#5796 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 07 březen 2020 - 9:46

Notifikace na pražské eventy mi sice chodí skoro všechny, ale listingy otevírám z mailu jen sporadicky. Důvodem pro notifikace je u mě hlavně možnost zachycení nějaké zajímavé akce, které bych se rád zúčastnil. Většina publikovaných eventů mě už svým názvem nezaujme a třeba zmiňované pivní eventy jdou zcela mimo mě. Neříkám, že ani já tu a tam nevypustím nějaký ne zrovna epesní event, rozhodně je však nesekám jak Baťa cvičky. Docela se mi osvědčilo, když mám náladu na "díkyzabodevent", kouknout přes P-GC na nadcházející eventy ve stanoveném časovém období a buďto se mi zrovna něco hodí do krámu, nebo ne. :)

Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 07 březen 2020 - 9:46

• 1

#5797 quellen

quellen

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 09 březen 2020 - 7:46

Gigaevent v Tichém oceánu?  :P

Když se Tichý oceán proměnil v obří vanu: Po havárii kontejneru v něm dodnes plavou gumové kachničky

• 2

Google Pixel 3 / Android 12 / c:geo

#5798 panzerstepan

panzerstepan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 562 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2020 - 8:07

Slovaci pry rusi vsechny eventy v nejblizsi dobe? Vite o tom nekdo neco? Psal mi to kamarad, ze je to na ksichtoknize, kterou ovsem nemam

Tento příspěvek byl upraven od panzerstepan: 10 březen 2020 - 8:09

• 0

#5799 vojtisekp

vojtisekp

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 143 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2020 - 8:13

Zakazuje se pořádání jakékoliv sportovní, kulturní a společenské akce v nejbližších čtrnácti dnech," řekl podle serveru topky.sk s odkazem na text agentury SITA dosluhující předseda vlády SR Peter Pellegrini

zdroj: https://www.sport.cz...i-v-italii.html

Zase někdo šílí..... Ale aby nám nezatrhli gigáč.....

• 0

#5800 moravan

moravan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 400 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2020 - 9:20

Slovaci pry rusi vsechny eventy v nejblizsi dobe? Vite o tom nekdo neco? Psal mi to kamarad, ze je to na ksichtoknize, kterou ovsem nemam

Díval jsem se na Slovensko a svoje eventy zatím ruší jen gePetros, viz třeba:

https://www.geocachi...e-jar-na-klarke

• 0

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama