To mám přesně opačně Vyhledávám si keše, které mě zaujaly a chci je odlovit, což rychlý tradičky moc nejsou. Ale on to má každý jinak, někdo jezdí na výlety, někdo na keše. Já to druhé, takže právě cíleně cestuji za nimi. A přitom toho sposutu vidím, poznám, dozvím se atp.
A proto máš téměř dvakrát víc nálezů než já... U mě poslední dobou při cestách do zahraničí nějak převládá přístup „kam chci, tam se podívám a ve zbytku mě veďte, kešky“, nicméně při cestách u nás, především kvůli kolu, se řídím častěji cestou a kešky beru jen jako doplněk (nejedu-li tedy lovit něco cíleně).
S Nizozemskem - no asi to je tak, jak píšeš, ta statistika samozřejmě nebude vycucaná z prstu (teda snad...). Ale pak se koukni třeba na tu Británii. Ta je násobně větší, hustota keší je tam hodně veliká, koukal jsem nedávno, že úplně malou návštěvností netrpí... Tak mě to udivilo.
Tak do Británie pořád musí ti Němci a Francouzi doplavat/doletět, ale do Nizozemska ne.
A aplikace mě teda příjemná nepřijde ani kapku, i proto jsem vzdal labkování v terénu. Už jen to, že tam nejsou mapový podklady (google slepou mapu nepovažuju za mapu), často se labky ukazují jinde, než skutečně jsou, načítá se hrozně dlouho, neuvěřitelně žere baterku, občas si to usmyslí, že si musím tu serii uprostřed hraní najít znovu...
Tak já o té aplikaci napsal „v rámci možností a zvyklostí s GS“. Asi jsem od ní prostě očekával velmi málo. Slepá mapa od Googlu je k ničemu, o tom žádná. A i ty další tebou vyjmenované problémy potvrzuji. Nicméně jak jsem psal před malou chvílí, asi jsem od ní neočekával fakt téměř nic, takže i to, že je nějak funkčí mě dokázalo příjemně překvapit.
Za možnost alternativního odlovu bez labek tě budu mít rád, zatím jsem to viděl asi jen jednou, dvakrát, kdy se to dalo projít jako multi, to jsem byl spokojenej.
Bez této možnosti odlovu bych se do toho ani nepouštěl. Detailní provedení ještě vymyšlené nemám, zatím jen nápady (pořád je to mysterka, která může být pojatá různorodě, no ne?).
Já labky nelovím a nebýt bonusovek, tak o nich ani nevím. Proto ani moc ty bonusovky nechápu. Takhle kombinovat dvě hry do sebe.
Na jednu stranu je dobře, že jakožto oddělená záležitost jsou labky skryté a nepletou se mezi normální keše na mapě. Říkám si však, že s tou bonusovkou je to obdoba wheriga. U něj máš také de facto nezávislou hru, na níž upozorňuje samostatá keška (jen za odehrané wigo nemáš bod).
Minimálně to bude stejný důvod jako u zdejšího webu, tedy že jeho součástí je i diskusní fórum na kterém lze spamovat.
Ono není nutné mít PM k přispívání na oficiálním fóru GC?
EDIT: A kdyby se někdo ptal, jakože se neptal, tak jsem se stále nestihl zabalit ani se nějak připravit. Ale hlavně, že tu pořád debatuji na fóru...
Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 13 leden 2022 - 19:33