já zase doporučuju Xnview. Umí hlavně spoustu věcí řešit dávkově. Nejen základní změnu velikostí, ale i třeba ostrost, změnu barev, atd...
50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)
#681 Guest_Paprikas(i)_*
Publikováno 18 únor 2014 - 13:04
A ted si dame neco z IT soudku:
Publikováno 18 únor 2014 - 13:06
Ještě ad zmenšování fotek: Mně se osvědčil prográmek jménem JPEG Resizer. Tuze praktický, pokud člověk potřebuje najednou zmenšit plnou složku fotek.
Totéž umí na windows i Irfan Viewer - a to i včetně přidání jednoduchého textu, změny kvality, ořezu, ...
Publikováno 18 únor 2014 - 18:00
Už takhle jsem byl po víkendu namíchnutej, že jsem si nenašel čas na žádnou applovku.
Co není, může být. Zrovna včera jsem založil zas jednu úplně poslední keš "Láska na prodej". Bude to opět mysterka (budete počítat, jak Dežo pásl Natašu na E55 a pak si zřídil nevěstinec...).
Zatím ji nezveřejňuji, ještě bych rád zkontroloval řešení, ale napřed jsem musel po včerejšku pořádně umýt kolo. Horší než sníh, led a bláto je modřínové jehličí. To se dostalo opravdu všude. Vzpomínal jsem na shamana, příště radši půjdu pěšky... .
Publikováno 18 únor 2014 - 19:55
Co není, může být. Zrovna včera jsem založil zas jednu úplně poslední keš "Láska na prodej". Bude to opět mysterka (budete počítat, jak Dežo pásl Natašu na E55 a pak si zřídil nevěstinec...).
Zatím ji nezveřejňuji, ještě bych rád zkontroloval řešení, ale napřed jsem musel po včerejšku pořádně umýt kolo. Horší než sníh, led a bláto je modřínové jehličí. To se dostalo opravdu všude. Vzpomínal jsem na shamana, příště radši půjdu pěšky... .
Ha, nápověda na BF. Finálka je v modřínovém porostu.
Publikováno 18 únor 2014 - 20:59
I Zvědavka už ví, že se nevyplatí mne dráždit! Už takhle jsem byl po víkendu namíchnutej, že jsem si nenašel čas na žádnou applovku.
To vypadá jak zpráva z bulváru - skutečnost je jiná než jaký text vzbuzuje dojem . Já jen pochválila kolegu za výsledky střelby a vyjádřila rozumný názor, že ho nebudu při občasných společných výpravách zlobit! Jenže tady to vyznělo, jako bych mu minimálně strčila bechyňskou pavoučici za triko místo abych ji opatrně vyzvedla ze skrýše.
Publikováno 18 únor 2014 - 21:28
To vypadá jak zpráva z bulváru - skutečnost je jiná než jaký text vzbuzuje dojem . Já jen pochválila kolegu za výsledky střelby a vyjádřila rozumný názor, že ho nebudu při občasných společných výpravách zlobit! Jenže tady to vyznělo, jako bych mu minimálně strčila bechyňskou pavoučici za triko místo abych ji opatrně vyzvedla ze skrýše.
Z bulváru??? Měla to být neurčitá temná hrozba...
Tento příspěvek byl upraven od Pnov: 18 únor 2014 - 21:30
Publikováno 18 únor 2014 - 21:30
Ryby dobré :-), líbilo se mi to vysvětlení u geochecku...
Že dobré? Tohle chytit, tak to domů neponesu...
Publikováno 18 únor 2014 - 23:49
Jak neponeseš domů? Přece by ses rozdělil s ownerem a kamarády!
Když to nedopadlo s divočákem, zkusíme to s rybím eventem - na grilu se s rybami dají dělat úplné zázraky. Jacko, že mám pravdu?
Publikováno 19 únor 2014 - 6:46
Když to nedopadlo s divočákem, zkusíme to s rybím eventem - na grilu se s rybami dají dělat úplné zázraky. Jacko, že mám pravdu?
Zvědavko ,zase žrádlo. Pořád to samé,co taková návštěva koncertu,divadla nebo kostela? Trochu duchovna a ne jen starost o materiální statky !!!!! Doufám, že si to vezmeš k srdci
Publikováno 19 únor 2014 - 7:17
Zvědavko ,zase žrádlo. Pořád to samé,co taková návštěva koncertu,divadla nebo kostela? Trochu duchovna a ne jen starost o materiální statky !!!!! Doufám, že si to vezmeš k srdci
Nezapomeň, že Boží milost naši přirozenost neničí, ale staví na ní a přivádí ji k dokonalosti (sv. Tomáš Akvinský). Zvědavka zřejmě pouze svědomitě dbá o to, aby bylo na čem stavět, majíc na paměti, že dokonalý tvar je koule . (I když v jejím případě by takový snažen asi bylo na nic, některý lidi žerou a žerou a furt jsou jako mírně oteklá niť.)
Zvědavko, je třeba toto činiti a ono nezanedbávati!
Publikováno 19 únor 2014 - 7:50
Nezapomeň, že Boží milost naši přirozenost neničí, ale staví na ní a přivádí ji k dokonalosti (sv. Tomáš Akvinský). Zvědavka zřejmě pouze svědomitě dbá o to, aby bylo na čem stavět, majíc na paměti, že dokonalý tvar je koule . (I když v jejím případě by takový snažen asi bylo na nic, některý lidi žerou a žerou a furt jsou jako mírně oteklá niť.)
Zvědavko, je třeba toto činiti a ono nezanedbávati!
I prd velebnosti, já jí dám kouli .Nejsem si jist,ale myslím,že i v jejím případě by snažení po dokonalém tvaru(koule) došlo po nějakém čase k úspěchu . Jéééé nějak jsem se rozkecal,to bude pomsta
Publikováno 19 únor 2014 - 8:56
Kousek od Teplic-v Hrobě je podle známých dobrý "místo", kde si můžete koupit ryby a oni vám je klidně pěkně ogrilují.
Publikováno 19 únor 2014 - 9:06
Njn, už jsem pochopila varování přes telefon, že se mám nakukovat opatrně i smích v telefonu nad mou zmínkou, jak mi kolem půlnoci chutnala xtá večeře. Jenže když se člověk nějaká ta desetiletí snaží, aby se zakulatil alespoň na 50 kg, tak se (zlo)zvyků těžko zbavuje. Podle riflí jsem si říkala, že už se mi asi povedlo dostat i přes pocitově optimálních 53 ( podle BMI by to na mou "výšku" mělo být asi 58 ), tak jsem speciálně pro kontrolu po několika měsících vyndala váhu a měla jsem dobrý odhad, přiznávám 54,6 kg. Ano, přecházím ze tří zákusků na pouhé dva a k obědu bude ryba se salátem.
PS: CCI4695, pomsta nebude, ale při příští výpravě nebude ani piknikový košík
Publikováno 19 únor 2014 - 9:11
... , že dokonalý tvar je koule . ...
To mi neříkej ani ze srandy, takovému ideálnímu tvaru se marně snažím vyhnout
Publikováno 19 únor 2014 - 9:18
Jak je ctěná libost!
Tak co takhle ryby GC4MJVQ , jestli se někomu už kančí či vepřové přejedlo .
Jacka: můžeš luštit i Ty, máš soubor ve své schránce. Příště pro Tebe uložím takový soubor pod názvem třeba Ezechiel-12-35.zip, ten snad váš PC-cenzor pustí... .
Prosím, neprozrazujte řešení, ani náznakem . Děkuji.
Rovnic netřeba, stačilo si nakreslit řady. Ovšem mám tři červený, protože jsem tomu prostě nechtěl věřit BTW, takový perpetuum rybyle...
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 19 únor 2014 - 10:10
Njn, už jsem pochopila varování přes telefon, že se mám nakukovat opatrně i smích v telefonu nad mou zmínkou, jak mi kolem půlnoci chutnala xtá večeře. Jenže když se člověk nějaká ta desetiletí snaží, aby se zakulatil alespoň na 50 kg, tak se (zlo)zvyků těžko zbavuje. Podle riflí jsem si říkala, že už se mi asi povedlo dostat i přes pocitově optimálních 53 ( podle BMI by to na mou "výšku" mělo být asi 58 ), tak jsem speciálně pro kontrolu po několika měsících vyndala váhu a měla jsem dobrý odhad, přiznávám 54,6 kg. Ano, přecházím ze tří zákusků na pouhé dva a k obědu bude ryba se salátem.
PS: CCI4695, pomsta nebude, ale při příští výpravě nebude ani piknikový košík
Děvče nečiníš dobře, a co ty. Budeš o hladu to jsem zvědav jak tu výpravu přežiješ . Leda požádat potkané kačerstvo o skývu chleba a trochu vody. Žádné peřinky se šlehačkou,macešky atd.
Publikováno 19 únor 2014 - 13:45
Jacko mám otázku,pochopitelně i ostatní kačerstvo je vítáno. Na Klatovsku,obec Loučim stojí u hlavní silnice kostelík se hřbitovem. Před krásné stromy a mezi nima socha sv.Jana.A tam pochopitelně keš. Na podstavci sochy je nápis,viz foto,proč jsou některá písmena větší,jinak zbarvená? Ani můj doprovod nenašel odpověď,a to je co říct
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů