Sakra prace, zvedavko, ja to myslela vazne! Ale na tu nocku bych se k tobe klidne pricucla, pokud se me nebojis Jak pojedu zatim netusim, ale kdyby naaahodou jel nekdo kolem Caslavi, tak se branit nebudu!
50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)
Publikováno 24 březen 2014 - 15:24
Publikováno 24 březen 2014 - 15:35
Traničko, jakou jste měli v sobotu návštěvnost? My jsme na návštěvu v Plzni nešli, nedalo by se to stihnout. Po eventu byly jasným programem vybrané keše. Sama jsem byla loni u Temelína, předpokládám, že příští rok se podívám znovu.
Myslíš normální návštěvníky nebo kačery? To druhé nemohu říct, neboť se ke mně nikdo nehlásil. A obecně, no asi docela dost, ale my byli zalezlí až na konci a těm nejvytrvalejším to trvalo 90 minut než se k nám dostali. Dobrá polovina to vzdala a místo na poslední štaci zamířila do bufetu... Na příští rok jsme vyhandlovali exponovanější místnost, tak uvidíme
Publikováno 24 březen 2014 - 17:12
Tak nějak si ze silvestrovské návštěvy Výšiny pamatuji, že takřka na souřadnicích eventu začíná noční multina, blíže jsem jí nezkoumal. :http://www.geocachin...2CHMG_kovadlina
Publikováno 24 březen 2014 - 17:45
Díky, už mám stejný odkaz od jessie.r - jen potřebuji projít postupně doporučené listingy.
Petulinko, nezapomeň baterku, na noční jdeme. Jen pokud by zájemců bylo víc, tak se rozdělíme na skupiny a půjdeme s odstupem cca čtvrt hodiny. Zažila jsem nočku v osmi lidech a nebylo to ono. Tedy po pravdě, my ji s nejmenovaným kolegou prokecali a v podstatě šli za davem bez hledání bludiček. Dobrodružství a zábava začaly až když nás po rozchodu na konci zkušenější kačerka vzala na výpravu za jednou archiválií a na další keše.
Pro Tiskaře: ne že na nás někde za bukem bafneš! Nezdám se, ale mám poměrně rychlé reflexy a nosím sebou pepřák.
Publikováno 24 březen 2014 - 18:31
Kudy objet Prahu?
Občas jezdíme z Teplic po D8 do Petrova (u Pikovic) na kandíky na Medníku a taky do Zvole (na kopci nad Vraným n. Vlt). O víkendu dopoledne i odpoledne mohu klidně doporučit projet Prahou přímo, tj. kolem Dopravního podniku, kolem Národního Muzea, kolem IKEMu v Krči a pak na starou Benešovskou. Ve všední den je to vyloučené, protože je Praha přecpaná. Liberec je východně od Prahy, takže je lepší objet Prahu z východu po okruhu. Západně to snad lze taky, ale uvědomte si, že kvůli ekoteroristům zatím neexistuje spojka mezi R7 (Chomutovskou) a D8 (Teplickou). Muselo by se jet asi přes Letnou (hrůza!) nebo přes Kralupy na D8 a pak ještě se nějak probít na R10 (Mladoboleslavskou - to si nedovedu představit, snad přes Mělník).
Tento příspěvek byl upraven od ladislavappl: 24 březen 2014 - 18:32
Publikováno 24 březen 2014 - 18:53
Nene. Láďo, pro Zvědavku by bylo mnohem lepší projet západním okrajem prostě proto, že tam bydlím já , rozumíš? A pak zadem, přes Holešovice a Libeň. Dřív se z Libně vyjíždělo na Sokolovskou a Čerňák, ale mam dojem, že dneska už je to lepší přes Prosek.
Publikováno 24 březen 2014 - 19:30
V sobotu dopoledne, navíc o prodlouženém víkendu prostě ze Strakonické odbočíš na jižní spojku. Tomtom tě provede. Pokud se tam nic nestane, bude to plynule průjezdné a těch křižovatek se fakt bát nemusíš.
Podle Jacky by to taky nějak šlo :-)
Tento příspěvek byl upraven od Pnov: 24 březen 2014 - 19:32
Publikováno 25 březen 2014 - 7:46
Koukám, že mi pár stránek uniklo a zrovna růžový event... Zkusím doma zalobovat, aby mne pustili...
Jacko, pokud bych jela jen na jeden den, mohla bych tě nabrat. Ale chtěla bych si doma vylobovat i noc , že bych vyrazila v sobotu ráno vlakem/busem a v neděli by mne rodina autem vyzvedla a zašli bychom do IQ parku. Do kdy to potřebuješ vědět? (Takový hezký výlet jsem jim naplánovala a ohlasy zatím žádné...)
Publikováno 25 březen 2014 - 8:17
Mě by event. někdo nabral? Účast mám povolenou, ale auto nikoliv A bydlím také na západní straně Prahy, kudy se, mimochodem, Praha objíždí stejně nejlíp
Publikováno 25 březen 2014 - 10:05
A bydlím také na západní straně Prahy, kudy se, mimochodem, Praha objíždí stejně nejlíp
To je zajímavá informace. Kudy je ze západní části Prahy (nebo třeba ze Zbraslavi) nejlepší cesta na teplickou D8? O víkendu jsme jeli kolem letiště na Slaný, Louny a Bílinu, ale R7 se opravuje a je tam snad pořád omezení na 80 km/h. Jet po "chomutovské" až do Loun je téměř pokus o sebevraždu.
Publikováno 25 březen 2014 - 10:17
Tak do Teplic bych asi jela na Velké Přílepy a Kralupy a pak najela na E55.
Láďoooooooooo, pomooooooooooc,
ve stromolezeckým vláknu se řeší síla působící na větev s visícím kačerem v případě ukotvení lana a nebo uvázání lana jen na tu větev. Nemůžeš to tam, prosím tě, jít uvést na pravou míru, já na to nemám už duševní síly !
Publikováno 25 březen 2014 - 10:31
Jezdím Litoměřice, ale dá se použít i pro Teplice - Kladno, Zlonice, Budyně, na dálnici Nové Dvory a do Teplic. Většinou bez problémů (1x měsíc), jasně, může se stát, že to někde stojí, ale určitě ne z Kladna na Nové Dvory)
Publikováno 25 březen 2014 - 16:11
Právě jsem si znovu potvrdila, že zřejmě nebudu zdaleka jediná prdlá jeptiška na světě !
Publikováno 25 březen 2014 - 16:44
A co stará dobrá Sestra v akci? Sice film, ale jeptišky trhlý dost.
Publikováno 25 březen 2014 - 16:46
Jenže tyhle jsou na rozdíl od Jacky a té Italky umělý ;(!
Publikováno 25 březen 2014 - 16:58
A Jacko umis taky tak krasne zazpivat......
Ne-e!
Já zaprvé jaxi nemusim popík, a zadruhé ve sboru odjakživa chodim do tenoru !
A mimo to, 25, jako je tý sestře, mi bylo už hoooooooooodně dávno !
Tento příspěvek byl upraven od Jacka dominikánka: 25 březen 2014 - 16:59
Publikováno 25 březen 2014 - 20:40
Mě by event. někdo nabral? Účast mám povolenou, ale auto nikoliv A bydlím také na západní straně Prahy, kudy se, mimochodem, Praha objíždí stejně nejlíp
Nejlépe se cestuje vlakem! Člověk se může natáhnout, prospat se, číst si, rozhlížet se po krajině,... Sedni na nějaký rychlík z Prahy na Děčín (nebo na něco mezinárodního, tudyma pořád něco pendluje), v Ún/L či Děčíně přesedni na rychlík na Liberec a já se k tobě připojím.
I když, trpím kočárkovou nemocí, takže ve všem co se pohybuje (auto, autobus, vlak, letadlo) mám po chvilce snahu usnout a probudit se až na konečný nebo v depu. Tudíž bych byl společností tak na první půlhodinu.
Publikováno 25 březen 2014 - 20:57
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů