Jacko a taky je tam ZOO... Tak si říkám, jestli to za ten jeden den všechno stihnem
50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)
Publikováno 01 duben 2014 - 7:42
Publikováno 01 duben 2014 - 7:43
Hlavně kdo bude chtít jít na noční keš, nezapomenout baterky.
Botanické navštěvuji ráda, ale začátek května není asi nejlepší doba - na řadu rostli je ještě brzo.
Docela ráda bych podle času příjezdu stihla v sobotu dopoledne nějaké korálky, ale mám obavy, jak bude ve čtvrtek volno, jestli bude někde otevřeno. Musím se mrknout na konkrétní prodejny přes net tak týden předem.
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 01 duben 2014 - 7:53
Publikováno 01 duben 2014 - 9:00
Publikováno 01 duben 2014 - 9:19
No já myslela ten bazén přímo v tom objektu, kde bude event. Zoo tam bude nepochybně... hlavně hodně kachnovitých šelem !
Publikováno 01 duben 2014 - 10:00
Miláčkové a zlatíčkové kačerští!
Ubytování je možné v Penzionu u muzea ve Vítězné ulici.
Olinko, tak začínám vážně uvažovat o tom, že přijedu (resp. přijedeme) taky... Čím víc vás tu čtu, tím víc mě to láká...Snad si na mě pamatuješ (Francie)...
Moje drahá polovička má 2.5. dovolenou, tak bychom to mohli udělat jako prodloužený víkend... snad jsou ještě volná místa na ubytování...
Jo a měla bych asi probrat skříň, jestli vyštrachám něco růžového...
Edit: Event zalogovaný, ubytování zamluvené, teď už se zbývá jen těšit...
Tento příspěvek byl upraven od Alf Gang: 01 duben 2014 - 10:31
Publikováno 01 duben 2014 - 17:40
No a ta botanická zahrada...
Botanka je tam hezká, ale poměrně malá a dá se za chvilku stihnout.
Publikováno 01 duben 2014 - 21:58
Hlavně kdo bude chtít jít na noční keš, nezapomenout baterky.
Která je, prosím tě, ta noční? Já mrkla na mapu a vypadá to, že nebudu vědět, kam dřív skočit...
Publikováno 02 duben 2014 - 6:08
Přeposlala jsem ti kešky doporučené jessie.r.
Můžu taky poprosit o přeposlání? Díky. Na noční bych šla ráda...
Publikováno 02 duben 2014 - 6:18
Která je, prosím tě, ta noční? Já mrkla na mapu a vypadá to, že nebudu vědět, kam dřív skočit...
Noční multi je na mapě hned vedle ikonky eventu.
Publikováno 02 duben 2014 - 8:28
Přeposlala jsem ti kešky doporučené jessie.r.
Díky, začnu to pomalu studovat... Každá rada a tip dobrá, protože čím déle jedu v GC, tím víc se snažím odfiltrovávat nic neříkající krabičky někde u silnice a víc mě lákají ty, které mi něco zajímavého ukáží.
Tak to je paráda, díky!
Publikováno 02 duben 2014 - 10:19
Chich, takže od jedné event a po setmění multina?
Publikováno 02 duben 2014 - 12:40
Doufám, že všichni pánové ji půjdou v obleku a dámy v dlouhé sukni!
Publikováno 02 duben 2014 - 13:21
Doufám, že všichni pánové ji půjdou v obleku a dámy v dlouhé sukni!
Růžovou sukni doma mám, ale ne dlouhou, jen do půlky lýtka... ALE! Zásadní problém je, že do eventu nezvládnu zhubnout 30kg, abych jí oblíkla...
Publikováno 02 duben 2014 - 17:08
Noční keš bude asi docela legrace - skoro by to stálo za rozlosování do týmů po 3-4 kačerech. Oblečení se tu kdysi probíralo, že kačerky jakoukoliv dlouhou sukni a něco růžového, ale ownerky dress code zjemnily, listing je mírnější. Stačí cokoliv růžového. Takže kdo se těšil, jak bude kačerům kontrolovat růžové nebo kytičkované prádlo, má smůlu.
Za sebe říkám, že když bude tak hezky a teplo jako dnes, samozřejmě budu mít růžové tričko, ale ráda bych se trochu opálila a tak si sice nevhodně, ale pohodlně dovolím sportovní sukni kus nad kolena, na noční keš a pro horší počasí obvyklé rifle. Nebo že bych přece jen dlouhou sukni přibalila?
11 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 11 návštěvníků 0 anonymních uživatelů