Přejít na obsah

Fotka

50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
6869 odpovědí na toto téma

#1001 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2014 - 17:22

Zvědavko - na "módní" přehlídku v době konání eventu by to chtělo asi maximum růžové... :D Když už, tak už... ;) Pro tu srandu snad i tu sukni budu nějakou hledat... :rolleyes:

• 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#1002 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 236 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2014 - 17:32

Když se poštěstí, možná přijedu v růžovém kulíšku (místo jmenovky :D ).

Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 02 duben 2014 - 17:32

• 0

#1003 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 6:11

Zvědavko - na "módní" přehlídku v době konání eventu by to chtělo asi maximum růžové... :D Když už, tak už... ;) Pro tu srandu snad i tu sukni budu nějakou hledat... :rolleyes:

Já rozhodila sítě v práci, kolegyně něco růžového snad najdou :-), ale růžovou sukni nevlastní asi nikdo (a dlouhou taky ne).

• 0

#1004 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 6:25

No, leda že bych přišla v růžový noční košili. A nebo vyprala hábit se sestřiným batikovaným trikem :D! Ale dlouhá sukně je základ, Zvědavko, koukej jí zabalit!

• -1

#1005 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 6:31

Ovšem Jacko, růžový hábit, to by bylo super :)

• 0

#1006 jessie.r

jessie.r

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 471 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 6:37

Takový sestry skutečně existují, mají růžový hábit!
Ale v Čechách nejsou, nejblíže myslím v Polsku, pokud si dobře pamatuji... Ale asi nekešují, tak je zvát nebudeme O:-)!
  • 0

#1007 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 7:13

Jacko, kdybys měla náhodou v neděli volno, chystám se od cca 13:00-14:00 (výjezd Kladno) na GC4ZCXM. Jen alibisticky varuju, že na kole nejezdím úplně nejrychleji :), dlouhodobý průměr (bez keší) 15km/hod, s kešema ve svých kalkulacích počítám s rychlostí 10 km/hod  ^_^  :ph34r: .

• 0

#1008 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 7:39

Jacko, kdybys měla náhodou v neděli volno, chystám se od cca 13:00-14:00 (výjezd Kladno) na GC4ZCXM. Jen alibisticky varuju, že na kole nejezdím úplně nejrychleji :), dlouhodobý průměr (bez keší) 15km/hod, s kešema ve svých kalkulacích počítám s rychlostí 10 km/hod  ^_^  :ph34r: .

Dík za pozvání, ale je to na mě daleko, to bych nestíhala v čase, kterej mám k dispozici.

Takový sestry skutečně existují, mají růžový hábit!
Ale v Čechách nejsou, nejblíže myslím v Polsku, pokud si dobře pamatuji... Ale asi nekešují, tak je zvát nebudeme O:-)!

Kontemplativní verbistky. Viz např. http://www.dreifalti...tsbereiche.html

Nene, růžová není barva pro mě, aspoň na oblečení né :D!

• -1

#1009 Tranicka

Tranicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 149 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 8:12

Já si nejsem jistá, jestli na sebe dlouhou sukni ještě narvu  :rolleyes:  Ale sukni si beru určitě a stylové růžové tričko to jistí :lol:

Na noční keši bude evidentně zábava a i na celém eventu :lol:

• 0

#1010 frettie

frettie

Frettie

• Members
  • PipPipPip
  • 620 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 9:11

Noční keš bude asi docela legrace - skoro by to stálo za rozlosování do týmů po 3-4 kačerech. :) Oblečení se tu kdysi probíralo, že kačerky jakoukoliv dlouhou sukni a něco růžového, ale ownerky dress code zjemnily, listing je mírnější. :) Stačí cokoliv růžového. Takže kdo se těšil, jak bude kačerům kontrolovat růžové nebo kytičkované prádlo, má smůlu.

Za sebe říkám, že když bude tak hezky a teplo jako dnes, samozřejmě budu mít růžové tričko, ale ráda bych se trochu opálila a tak si sice nevhodně, ale pohodlně dovolím sportovní sukni kus nad kolena, na noční keš a pro horší počasí obvyklé rifle. Nebo že bych přece jen dlouhou sukni přibalila? :huh:  

Když sukni, tak leda mini!

• 0
:)

#1011 Ivank

Ivank

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 438 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 21:58

Ownerky podlehly mnoha připomínkám a protestům a proto dress code skutečně zjemnily. Mně osobně je to líto, ale v dnešní době sešněrovávání a zjednodušování, zákazů podmínek, atd. jsem se ani neodvážila provokovat nějakými podmínkami tak, jak jsem to původně měla v úmyslu. Takže jsem dámskou část eventu připravila o srandu u vchodu do sálu, kde jsem původně počítala s komisí vpouštějící pouze pány v růžovém spodním prádle a dámy také nemusí utrácet za dlouhou sukni. :rolleyes:  Budeme si tedy muset pro pobavení vymyslet alespoň nějaké soutěže, týkající se daného tématu.

Budete-li mít nějaké nápady, sem s nimi! Tedy lépe do mého emailu: olikriz@centrum.cz, do předmětu: růžová

Tak díky a těším se!

Oli

• 0
1.

#1012 Ivank

Ivank

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 438 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 22:06

Zvědavko, tu dlouhou sukni si rozhodně přibal, uspořádáme vzorovou módní přehlídku, jak se mají kačeři a kačerky oblékat na různé lovy! Fantazii se meze nekladou! :D

• 0
1.

#1013 ladislavappl

ladislavappl

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 888 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 22:36

No jo, jenže není růžová jako růžová. S manželkou se často neshodneme, co je ještě růžová a co už fialová... :wacko: . A prý že je ještě starorůžová.

Asi by to chtělo vzorník.

Nebo vidím blbě.

Tento příspěvek byl upraven od ladislavappl: 03 duben 2014 - 22:38

• 0
Quaerendo invenietis (Kdo hledá, najde).

#1014 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 236 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2014 - 22:58

No jo, jenže není růžová jako růžová. S manželkou se často neshodneme, co je ještě růžová a co už fialová... :wacko: . A prý že je ještě starorůžová.
Asi by to chtělo vzorník.
Nebo vidím blbě.

Buď v klidu, barvičky mi také dělávají problémy a to mi doktorka loni říkala, že vidím na výbornou.
Jinak, zrovna jsem si na tebe vzpomněl. :) Ve svých poznámkách jsem konečně našel jeden zajímavý příklad, který mi předloni utkvěl v hlavě. Říkám si, že udělám nějakou mysterku, kde bych ho mohl zužitkovat. Sice to nebude jako tvé otazníky se zapeklitými úlohami, avšak jako chyták je ten příklad podle mě výbornej. :)
  • 0

#1015 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 04 duben 2014 - 6:36

I já mám občas problém s barvami, co je ještě žlutá a co už žlutozelená :-)

Jinak, když narazil Kulíšek na ty chytáky, tak tento mne dostal, opět 6. třída...

Rodina má dům a chatu vzdálenou 5 km. Ve stejnou dobu (= současně) vyjde Pavel z domu a jeho tatínek z chaty, jdou si naproti - oba jdou rychlostí 5 km/hod. Současně s Pavlem vyběhne z domu jejich pes Alík a běhá cik-cak mezi Pavlem a tatínkem rychlostí 12 km/hod. (Tzn., běží od Pavla, když potká tatínka, otočí se a běží zpět k Pavlovi, tam zas otočka, zpátky k tatínkovi) a to až do doby, kdy se všichni potkají na 1 místě. Kolik km Alík naběhal?  :)  :)  :)

Tento příspěvek byl upraven od Zverinec: 04 duben 2014 - 6:36

• 0

#1016 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 04 duben 2014 - 7:09

Šest, ne?

• 1

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#1017 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 04 duben 2014 - 7:25

Šest, ne?

JJ.

• 0

#1018 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 04 duben 2014 - 7:29

Možná Láďa potvrdí, že muži nevnímají barevnou škálu tak jako ženy, takže jsi Kulíšku naprosto v normě! :D Pánové prý klidně řeknou oranžová pro 12 různých barev od oranžové přes růžovou po červenou, zatímco ženy vidí starorůžovou, světle růžovou, dětskou růžovou a kdeco dalšího.

No, přiznám se, že už jsem z růžového eventu pěkně zblbá, včera jsem vytáhla malinově starorůžové polo tričko ( ještě mám jedno s bílými proužky, to nosím, zatímco tohle viselo hoooodně dlouho na ramínku ), jak se v něm budu cítit, jestli si ho vzít či nevzít na event a vyrazila jsem na zahradu. Odpoledne bylo rázem růžové, protože na zahradě kvetly a neskutečně medově voněly růžové hyacinty :wub:  a já měla i přes hromadu restů a plevele růžovou náladu. :)

Dlouhou sukni klidně přibalím, v tom není problém, ale bude to v tom případě přehlídka "modelky po třiceti letech". :D  Co se týká oblečení při odlovech, tak asi nejvyděšeněji na mě zíral jeden pán vracející se od keše k autu, zatímco já ťapkala od auta teprve pár set metrů k ní ( věděla jsem z dob zácviku, kde je, ale nebyla jsem zapsaná v logbooku, takže jsem šla tentokrát sama podruhé ), měla jsem na sobě čisťounké bílé tříčtvťáky, nějaké letní tričko a vysoké vínové klínové pantofle zatímco on byl správně v trekovkách. Jenže byl letní den, keš jsem vzala " při cestě okolo" a terén byl poměrně nenáročný. Díky navigacím v ruce bylo jasno, příjemně jsme popovídali, jen ty moje boty....a to jindy vyběhnu pár set metrů v načančaných šatičkách zatímco jiní jdou v maskáčích.

Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 04 duben 2014 - 7:52

• 1

#1019 Pnov

Pnov

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 296 příspěvků(y)

Publikováno 04 duben 2014 - 7:45

Potvrdím to já. Často se setkávám s exoty, co nerozeznají modrou od zelené nebo žlutou od oranžové. Troufám si říct, že jsem na tom lépe, než průměr mužské populace.

• 0

P%C5%88ov.png

#1020 Raraku

Raraku

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 475 příspěvků(y)

Publikováno 04 duben 2014 - 8:01

včera jsem vytáhla malinově starorůžové polo tričko

Asi nejsem ženská a nebo jsem divná, tuhle barvu si fakt neumím představit. :o :D

• 0

16 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 16 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama