Zvědavko - na "módní" přehlídku v době konání eventu by to chtělo asi maximum růžové... Když už, tak už... Pro tu srandu snad i tu sukni budu nějakou hledat...
50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)
Publikováno 02 duben 2014 - 17:22
Publikováno 02 duben 2014 - 17:32
Když se poštěstí, možná přijedu v růžovém kulíšku (místo jmenovky ).
Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 02 duben 2014 - 17:32
Publikováno 03 duben 2014 - 6:11
Zvědavko - na "módní" přehlídku v době konání eventu by to chtělo asi maximum růžové... Když už, tak už... Pro tu srandu snad i tu sukni budu nějakou hledat...
Já rozhodila sítě v práci, kolegyně něco růžového snad najdou :-), ale růžovou sukni nevlastní asi nikdo (a dlouhou taky ne).
Publikováno 03 duben 2014 - 6:25
No, leda že bych přišla v růžový noční košili. A nebo vyprala hábit se sestřiným batikovaným trikem ! Ale dlouhá sukně je základ, Zvědavko, koukej jí zabalit!
Publikováno 03 duben 2014 - 6:37
Ale v Čechách nejsou, nejblíže myslím v Polsku, pokud si dobře pamatuji... Ale asi nekešují, tak je zvát nebudeme O:-)!
Publikováno 03 duben 2014 - 7:13
Jacko, kdybys měla náhodou v neděli volno, chystám se od cca 13:00-14:00 (výjezd Kladno) na GC4ZCXM. Jen alibisticky varuju, že na kole nejezdím úplně nejrychleji , dlouhodobý průměr (bez keší) 15km/hod, s kešema ve svých kalkulacích počítám s rychlostí 10 km/hod .
Publikováno 03 duben 2014 - 7:39
Jacko, kdybys měla náhodou v neděli volno, chystám se od cca 13:00-14:00 (výjezd Kladno) na GC4ZCXM. Jen alibisticky varuju, že na kole nejezdím úplně nejrychleji , dlouhodobý průměr (bez keší) 15km/hod, s kešema ve svých kalkulacích počítám s rychlostí 10 km/hod .
Dík za pozvání, ale je to na mě daleko, to bych nestíhala v čase, kterej mám k dispozici.
Takový sestry skutečně existují, mají růžový hábit!
Ale v Čechách nejsou, nejblíže myslím v Polsku, pokud si dobře pamatuji... Ale asi nekešují, tak je zvát nebudeme O:-)!
Kontemplativní verbistky. Viz např. http://www.dreifalti...tsbereiche.html
Nene, růžová není barva pro mě, aspoň na oblečení né !
Publikováno 03 duben 2014 - 8:12
Já si nejsem jistá, jestli na sebe dlouhou sukni ještě narvu Ale sukni si beru určitě a stylové růžové tričko to jistí
Na noční keši bude evidentně zábava a i na celém eventu
Publikováno 03 duben 2014 - 9:11
Noční keš bude asi docela legrace - skoro by to stálo za rozlosování do týmů po 3-4 kačerech. Oblečení se tu kdysi probíralo, že kačerky jakoukoliv dlouhou sukni a něco růžového, ale ownerky dress code zjemnily, listing je mírnější. Stačí cokoliv růžového. Takže kdo se těšil, jak bude kačerům kontrolovat růžové nebo kytičkované prádlo, má smůlu.
Za sebe říkám, že když bude tak hezky a teplo jako dnes, samozřejmě budu mít růžové tričko, ale ráda bych se trochu opálila a tak si sice nevhodně, ale pohodlně dovolím sportovní sukni kus nad kolena, na noční keš a pro horší počasí obvyklé rifle. Nebo že bych přece jen dlouhou sukni přibalila?
Když sukni, tak leda mini!
Publikováno 03 duben 2014 - 21:58
Ownerky podlehly mnoha připomínkám a protestům a proto dress code skutečně zjemnily. Mně osobně je to líto, ale v dnešní době sešněrovávání a zjednodušování, zákazů podmínek, atd. jsem se ani neodvážila provokovat nějakými podmínkami tak, jak jsem to původně měla v úmyslu. Takže jsem dámskou část eventu připravila o srandu u vchodu do sálu, kde jsem původně počítala s komisí vpouštějící pouze pány v růžovém spodním prádle a dámy také nemusí utrácet za dlouhou sukni. Budeme si tedy muset pro pobavení vymyslet alespoň nějaké soutěže, týkající se daného tématu.
Budete-li mít nějaké nápady, sem s nimi! Tedy lépe do mého emailu: olikriz@centrum.cz, do předmětu: růžová
Tak díky a těším se!
Oli
Publikováno 03 duben 2014 - 22:06
Zvědavko, tu dlouhou sukni si rozhodně přibal, uspořádáme vzorovou módní přehlídku, jak se mají kačeři a kačerky oblékat na různé lovy! Fantazii se meze nekladou!
Publikováno 03 duben 2014 - 22:36
No jo, jenže není růžová jako růžová. S manželkou se často neshodneme, co je ještě růžová a co už fialová... . A prý že je ještě starorůžová.
Asi by to chtělo vzorník.
Nebo vidím blbě.
Tento příspěvek byl upraven od ladislavappl: 03 duben 2014 - 22:38
Publikováno 03 duben 2014 - 22:58
No jo, jenže není růžová jako růžová. S manželkou se často neshodneme, co je ještě růžová a co už fialová... . A prý že je ještě starorůžová.
Asi by to chtělo vzorník.
Nebo vidím blbě.
Buď v klidu, barvičky mi také dělávají problémy a to mi doktorka loni říkala, že vidím na výbornou.
Jinak, zrovna jsem si na tebe vzpomněl. Ve svých poznámkách jsem konečně našel jeden zajímavý příklad, který mi předloni utkvěl v hlavě. Říkám si, že udělám nějakou mysterku, kde bych ho mohl zužitkovat. Sice to nebude jako tvé otazníky se zapeklitými úlohami, avšak jako chyták je ten příklad podle mě výbornej.
Publikováno 04 duben 2014 - 6:36
I já mám občas problém s barvami, co je ještě žlutá a co už žlutozelená :-)
Jinak, když narazil Kulíšek na ty chytáky, tak tento mne dostal, opět 6. třída...
Rodina má dům a chatu vzdálenou 5 km. Ve stejnou dobu (= současně) vyjde Pavel z domu a jeho tatínek z chaty, jdou si naproti - oba jdou rychlostí 5 km/hod. Současně s Pavlem vyběhne z domu jejich pes Alík a běhá cik-cak mezi Pavlem a tatínkem rychlostí 12 km/hod. (Tzn., běží od Pavla, když potká tatínka, otočí se a běží zpět k Pavlovi, tam zas otočka, zpátky k tatínkovi) a to až do doby, kdy se všichni potkají na 1 místě. Kolik km Alík naběhal?
Tento příspěvek byl upraven od Zverinec: 04 duben 2014 - 6:36
Publikováno 04 duben 2014 - 7:09
Šest, ne?
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 04 duben 2014 - 7:29
Možná Láďa potvrdí, že muži nevnímají barevnou škálu tak jako ženy, takže jsi Kulíšku naprosto v normě! Pánové prý klidně řeknou oranžová pro 12 různých barev od oranžové přes růžovou po červenou, zatímco ženy vidí starorůžovou, světle růžovou, dětskou růžovou a kdeco dalšího.
No, přiznám se, že už jsem z růžového eventu pěkně zblbá, včera jsem vytáhla malinově starorůžové polo tričko ( ještě mám jedno s bílými proužky, to nosím, zatímco tohle viselo hoooodně dlouho na ramínku ), jak se v něm budu cítit, jestli si ho vzít či nevzít na event a vyrazila jsem na zahradu. Odpoledne bylo rázem růžové, protože na zahradě kvetly a neskutečně medově voněly růžové hyacinty a já měla i přes hromadu restů a plevele růžovou náladu.
Dlouhou sukni klidně přibalím, v tom není problém, ale bude to v tom případě přehlídka "modelky po třiceti letech". Co se týká oblečení při odlovech, tak asi nejvyděšeněji na mě zíral jeden pán vracející se od keše k autu, zatímco já ťapkala od auta teprve pár set metrů k ní ( věděla jsem z dob zácviku, kde je, ale nebyla jsem zapsaná v logbooku, takže jsem šla tentokrát sama podruhé ), měla jsem na sobě čisťounké bílé tříčtvťáky, nějaké letní tričko a vysoké vínové klínové pantofle zatímco on byl správně v trekovkách. Jenže byl letní den, keš jsem vzala " při cestě okolo" a terén byl poměrně nenáročný. Díky navigacím v ruce bylo jasno, příjemně jsme popovídali, jen ty moje boty....a to jindy vyběhnu pár set metrů v načančaných šatičkách zatímco jiní jdou v maskáčích.
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 04 duben 2014 - 7:52
Publikováno 04 duben 2014 - 7:45
Potvrdím to já. Často se setkávám s exoty, co nerozeznají modrou od zelené nebo žlutou od oranžové. Troufám si říct, že jsem na tom lépe, než průměr mužské populace.
Publikováno 04 duben 2014 - 8:01
včera jsem vytáhla malinově starorůžové polo tričko
Asi nejsem ženská a nebo jsem divná, tuhle barvu si fakt neumím představit.
16 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 16 návštěvníků 0 anonymních uživatelů