Přejít na obsah

Fotka

50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
6869 odpovědí na toto téma

#1081 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2014 - 6:13

To Zverinec: Maskoti jsou nááádherní! Věnuješ je jako ceny?

Jasně, vyrobím (potřebují pořádnou náplň, tyto jsou jen s vatou)...

• 2

#1082 Tranicka

Tranicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 149 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2014 - 6:49

Ono docela záleží, kdo provádí dozor nad tím převozem...a když člověka z dlouhé chvíle přepadne hlad, protože si při té dlouhé cestě vlakem vzpomene, že jak spěchal, tak se ani nenasnídal... :D :P :D

Hele, nepatříš mezi ty moje synovce? :lol: V každém případě opět doporučuji cestu přes Prahu, jeden strávník navíc se už ztratí B)

• 0

#1083 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2014 - 7:38

Kurník, jaký bábovky? Růžová je přece šunčička, klobásky, uzené atd...

• -1

#1084 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2014 - 8:05

Že jsem s tím jídlem vůbec začínala a nezůstalo se u nevěry! Pak že na žrádýlko myslím jen já. :D Což takhle pořádné baterky na noční keš, máte připravené? Jestli nás bude víc, uděláme si skupinky nahodile nebo budeme společnost losovat, aby byla legrace? Jak to tak počítám, tak jestli dáme teď v pátek s kolegou jednu noční ve vedlejším okrese ( a asi poslední noční, co mi zbývá v okruhu 40 km), byla by pro mě liberecká krásnou třináctou noční. :wub:

• 0

#1085 Tranicka

Tranicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 149 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2014 - 8:25

Růžová může být i bábovka, muhehehe ;) 

Že jsem s tím jídlem vůbec začínala a nezůstalo se u nevěry! Pak že na žrádýlko myslím jen já. :D Což takhle pořádné baterky na noční keš, máte připravené? Jestli nás bude víc, uděláme si skupinky nahodile nebo budeme společnost losovat, aby byla legrace? Jak to tak počítám, tak jestli dáme teď v pátek s kolegou jednu noční ve vedlejším okrese ( a asi poslední noční, co mi zbývá v okruhu 40 km), byla by pro mě liberecká krásnou třináctou noční. :wub:

Jestli se nebudeme dělit podle toho, kdo má na noční výlet jakou svačinu :wub:

• 2

#1086 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 236 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2014 - 18:25

Hele, nepatříš mezi ty moje synovce? :lol: V každém případě opět doporučuji cestu přes Prahu, jeden strávník navíc se už ztratí B)

O žádném příbuzenském vztahu nevím... :P Cesta přes Prahu je sice fajn, avšak já pojedu v pátek do Děčína, popřeju k narozeninám a vyrazím směr Liberec až druhý den ráno. :)

Když nebude zájem, já si klidně tu bábovku sním sám, mně to neva. :D

Což takhle pořádné baterky na noční keš, máte připravené? Jestli nás bude víc, uděláme si skupinky nahodile nebo budeme společnost losovat, aby byla legrace?

Mám od Vánoc novou čelovku a baterku, sice to nejsou světlomety, se kterými by bylo vidět jak za dne, ale myslím, že světla z nich je dost. :)

A nedáme si to rovnou jako stezku odvahy? Každý si obejde stage a u finálky obdrží diplom. :D

Plánujete vůbec tu nočky stihnout ještě za tmy, že ano? Protože tempem ,,tady je fajn, dáme si svačinu" každých pět minut jí do rána nedoděláme. :D

• 2

#1087 Ivank

Ivank

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 438 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2014 - 22:29

Checht! ... a kdo bude psát ty diplomy? Jsem pro diplomy jedlé.... jé já už vím, nebudou to diplomy, ale medaile a jsou stylově růžové a taky pralinky mám pro vás v růž... Tý brďo, já snad tu růžovou začnu mít ráda! Checht!

:D :D :D :D :D

• 0
1.

#1088 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 236 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2014 - 6:00

jé já už vím, nebudou to diplomy, ale medaile (...)

Při lovech o medaili si vždy vybavím scénu z filmu S tebou mě baví svět: ,,Kup kupatý sušenky, večer budeme rozdávat medaile" :D

Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 18 duben 2014 - 6:00

• 0

#1089 Pnov

Pnov

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 296 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2014 - 7:22

Jenomže právě Zvědavka nemá ráda, když s ní jde moc lidí... :ph34r:

• 0

P%C5%88ov.png

#1090 Tranicka

Tranicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 149 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2014 - 8:30

Plánujete vůbec tu nočky stihnout ještě za tmy, že ano? Protože tempem ,,tady je fajn, dáme si svačinu" každých pět minut jí do rána nedoděláme. :D

Do rána je času dost :P Osobně bych preferovala tempo "na každé stage za odměnu svačina", ale je mi jasné, že postavit se mezi chlapa a jídlo by mohlo být životu nebezpečné, takže frekvenci zastávek nechám na tobě :P

Jenomže právě Zvědavka nemá ráda, když s ní jde moc lidí... :ph34r:

Pak je ještě možnost, že Zvědavčina skupina bude mít konstantní počet, nicméně proměnlivý obsah.
PS: Na ten Zvědavčin svačinový košík jsem čím dál tím víc zvědavá :rolleyes:

• 3

#1091 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2014 - 7:32

Zdravím, mně větší skupina na noční keš nevadí a beru i bábovky :), jsme zvyklá :-) Doufám, že vezmu i čelovku, včera mi citelně chyběla (to je tak když vás má někdo vyzvednou v půl 10. autem na nádraží a nepřijede a pošle místo sebe spřátelenou osobu vybavenou pouze dynamem na kole :) )

Ladislave, mohla bych si upravené desatero vypůjčit na Facebook?

• 1

#1092 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2014 - 14:35

Pňov má pravdu, že nemám ráda zejména na noční keše :wub:  davy. Běžně se kolem keší ráda toulám sama nebo ve společnosti pár odolnějších kačerů - ono se mnou je to někdy fakt jen pro silnější jedince ( čti jako "občas bloncka na zabití" ). 

Piknikový košík jsem vám chtěla včera vyfotit, měla jsem v plánu, že ho před noční výpravou za Čarodějovým učněm hezky velikonočně na vršek vylepším biskupskými jehňaty, perníkovými kraslicemi a želé zákusky přivezenými přímo z výrobny a udělám fotku někde v trávě u rozkvetlého stromu, jenže u nás od oběda pršelo a pršelo, noční výprava se zrušila :( ....a zákusky postupně mizely....Jinak košík je lehce crazy - světle zelený s kytičkami, neplánovaně ladí s temně zeleným autem. Jen obsah už budu muset lehce změnit - jsem na dálku kontrolovaná, abych nedosáhla dokonalosti koule. :huh: Chodí mi mailem dotazy, jestli už jsem se konečně přestala cpát, copak jsem dneska večer u počítače chroustala atd. atd. Ale do Liberce určitě nepojedu s prázdnou. :D Jako rezerva bývají obvykle polomáčené linecké koláčky, Bounty, Horalky, Miňonky....

PS: právě se chystám na event a dopekla jsem první letošní rebarborový koláč :wub:

• 0

#1093 Toniczech

Toniczech

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 900 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2014 - 22:03

Zvědavko, na dnešním CITO v Libochovičkách jsem zrovna na tebe vzpomínal, jaká skoda, že tam s námi na tu dálku nejsi,, protože to se po půldnu práce zvrhlo v podstatě ve stolečku prostři se  :D 

Jinak růžové součástky v šatníku víceméně postrádám (ona je to barva dost kačersky nepraktická, neb na ní každá špína po vysmejčení nějakého toho křoví vidět :)), ale až se někdy bude třeba dávat event červený, pak jsem váš člověk od hlavy po paty.

• 0

#1094 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2014 - 6:38

Toniczechu, zajímavý nápad, že bychom udělali putovní barevný event? V každém kraji jiná barva? :)

• 0

#1095 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2014 - 11:02

Jinak růžové součástky v šatníku víceméně postrádám (ona je to barva dost kačersky nepraktická, neb na ní každá špína po vysmejčení nějakého toho křoví vidět :)), ale až se někdy bude třeba dávat event červený, pak jsem váš člověk od hlavy po paty.

Já jsem si musela operativně zaůjčit růžové tričko od maminky, ta asi dvě má :D. Ale, pokud se snad na event dostanu, stejně nevím, jestli si ho budu schopná vzít na sebe, růžovou na hadrech nesnášim :D, ta patří na květy jabloní a červánky, ne na triko :D.

Já hlasuju pro event černý nebo černobílý, případně tmavě modrý. Místo konání - Praha/Praha-západ.

• 0

#1096 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2014 - 11:12

Já hlasuju pro event černý nebo černobílý, případně tmavě modrý. Místo konání - Praha/Praha-západ.

S timto souhlasim a take hlasuji PRO. I kdyz by asi vsechny fotky z akce vypadaly lehce cernobile :)
  • 0

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"

#1097 jessie.r

jessie.r

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 471 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2014 - 11:31

Taky hlasuji pro B-)!
  • 0

#1098 Toniczech

Toniczech

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 900 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2014 - 13:45

No jo, úplně to vidím: Předepsán bude černobílý proužek a kdo bude chtít, tematicky se navrch zlinkuje Black & White skotskou. :D

Ale vážně, přijde mi to jako fajn myšlenka jednou za čas uspořádat event podle barvy. Klidně by se mohl předem dohocnout nějaký duhový seznam barev, případně kombinací, jak výše nadhozena čb., a z něj téma na příště vylosovat, něco jako svého času bývala televizní Abeceda. A od tématu by se pochopitelně odvíjela i volba pořadatejů - šťastné je město Liberec že má Růžodol, o modrou by si mohly střihnout pražské Modřany s Modřicemi u Brna, žluťaskové by se sletěli do Žlutic v kraji Karlovarském atp. 

Tento příspěvek byl upraven od Toniczech: 20 duben 2014 - 13:49

• 1

#1099 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2014 - 17:46

No jo, úplně to vidím: Předepsán bude černobílý proužek a kdo bude chtít, tematicky se navrch zlinkuje Black & White skotskou. :D

To jako že mě zveš? jinak nevim, jak to zlinkování zrealizovat, tuším, že B&W se jeden nedoplatí, i když by si dal jen do jedný nohy.

• -1

#1100 Toniczech

Toniczech

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 900 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2014 - 12:22

Ne tak docela. Vlastně au contraire. Přátelé, nečekejte, že bych na podobné akci rozdával něco jiného než letáky Arizonské obrody (tudíž černý čaj do jedné nohy a bílé mlíko do druhé). ;) ;) ;)

Na pochoďák z Černého Vola přes Černovičky do Bělok my dva asi moc lidu neukecáme, co? :D 

• 0

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama