Tiskaři, třeba proto, že to nemáš daleko a třeba se tam najde i někdo, koho ještě neznáš?
50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)
Publikováno 29 duben 2014 - 20:16
Kdyz ja jich mam uz asi jenom 17 A to nepocitam ty zamluveny...
Nejakyho seniora? To se da posilat postou?
Jestli si trochu vybavuješ školení GG v Plzni, tak se ti vybaví, že Pňov má do seniora sakra daleko, nesmíš mu hned všechno spolknout - je to mladší ze dvou pánů, kteří tam na mě dohlíželi. Přece jako společnost na noční keše bych si nevybrala někoho, kdo by mě mohl zapomenout díky počínajícímu A. v hlubokém lese nebo v případě úrazu nebyl schopný dotransportovat do civilizace. Loni už mě jednou málem házel někdy v jednu v noci přes potok.
Publikováno 29 duben 2014 - 20:27
Hele, ja jsem rada, ze vim jak vypadas ty! Jeste si tak pamatovat nejaky dva, co tam byli s tebou....
Publikováno 29 duben 2014 - 20:27
Jojo, kolega mi dneska v práci řekl, že jsem nevyzpytatelnej. Nevěděl, jestli ho zase nelakuju, ale já se tentokrát děsil doopravdy.
Tento příspěvek byl upraven od Pnov: 29 duben 2014 - 20:31
Publikováno 29 duben 2014 - 20:39
Hele, ja jsem rada, ze vim jak vypadas ty! Jeste si tak pamatovat nejaky dva, co tam byli s tebou....
Tak já jsem si myslela, že pány si zapamatuješ spíš než ženskou. I když....já ti mám problém, že keše si vybavím úplně přesně, ale s kačery jsem naprosto mimo. To takhle přijedu někam na event, někdo mi začne vyprávět, kdy jsme se kde potkali, já vím, že jsem se tam s někým zakecala, poměrně často vím i o čem, ale že to byl zrovna on....natož jeho nick....a tak opatrně pokukuji, jestli nemá po ruce právě CWGčko, z kterého bych mohla zjistit, kdo to vlastně je.... a v nejhorším se přiznám. Njn, to je tak, když víc koukám do GPSky než po kačerech.
Publikováno 29 duben 2014 - 20:57
Jo, jsem na tom stejne - ksichty si proste tezko pamatuju. A nejhorsi to je, kdyz me poslou pro pacienta a ja vubec nevim, jak vypada
Publikováno 29 duben 2014 - 21:06
A koukám, že s Tranickou jsme stejně literárně postižení. Jestli můžu, tak z těch dvou variant hlasuju pro "kvík". Ale pokud by menuselo být nutně zvířátko, přímo se jako motiv nabízí první pozůstatek Lepše, který se z vody vynořil.
Osobně dávám přednost HŇ HŇ, ale není to nezbytné. Ještě mě napadá Zavazadlo
Sakra, ten krysi smrt, ten by byl hooodne dobrej na CWGcko! A ja tam mam jenom mysi zadek No, co nadelam, uz je pozde. Ale prava na obrazek bych moc neresila.
Dám na Tebe Teď už jen sehnat někoho, kdo je udělá a nebude po mě chtít vektorový obrázek
Publikováno 29 duben 2014 - 21:29
Obrazek jsou vetsinou schopny si do vektoru previzt sami, nemusis to zas tolik hrotit
Jo a zavazadlo by mohlo vzhledem ke svejm nozickam bejt trochu problem (ale to je jen moje domnenka), to bych spis sla do toho krysiho smrte
Btw v sobotu jsme byli v Praze na Mortovi a musim rict, ze Smrt i Mort byli naprosto, ale naprosto bozsky udelany!
Publikováno 30 duben 2014 - 6:01
Z těch fotek mi Smrť připomíná trochu toho z Dlouhý
Publikováno 30 duben 2014 - 6:12
Traničko, Toniczechu, citujete Zeměplochu?
Pňove, to máš ještě dobrý, mě onehdá kolega v práci řekl, že jsem divná, ale že už si zvykl . Tak jako prdlá, to beru, ale divná??? To se mne fakt dotklo .
Nemáte náhodou radu, jak překonat asi střevní ? virozu, když člověku "nic není", ale pořád je mu blbě? (A je to osoba nezletilá, takže prosím bez alkoholu).
Krysí Smrť mi trochu připomněl křečka v mrazáku (jedni známí ho tam deponovali na mezičas mezi smrtí a pohřbem),
Tento příspěvek byl upraven od Zverinec: 30 duben 2014 - 6:15
Publikováno 30 duben 2014 - 7:08
Nemáte náhodou radu, jak překonat asi střevní ? virozu, když člověku "nic není", ale pořád je mu blbě? (A je to osoba nezletilá, takže prosím bez alkoholu).
Zletilá, nezletilá, mamka mě kdysi léčila rumem a fungovalo to. Zapamatoval jsem si to a v případě potřeby to používám s úspěchem dodnes .
Publikováno 30 duben 2014 - 7:16
Obrazek jsou vetsinou schopny si do vektoru previzt sami, nemusis to zas tolik hrotit
Jo a zavazadlo by mohlo vzhledem ke svejm nozickam bejt trochu problem (ale to je jen moje domnenka), to bych spis sla do toho krysiho smrte
Traničko, Toniczechu, citujete Zeměplochu?
Ano, prosím
Slivovice? Vlastně bez alkoholu... Černé uhlí?
Tento příspěvek byl upraven od Tranicka: 30 duben 2014 - 7:16
Publikováno 30 duben 2014 - 7:27
Tak teď mám z tohodle vlákna spíš depresi. Podle fotek to vypadá na super představení a podle toho co jsem našel, tak na něj asi lístky neseženu
Z těch fotek mi Smrť připomíná trochu toho z Dlouhý
Jo, bylo to vyborny. To posledni vyprodany bylo jen pro Klub Terryho Pratchetta a zacpali jsme to tam totalne Ale mozna, ze kdyz jim napises, tak se ti nejakej listecek postesti
Jsou to sice asi malinko amateri, ale hrali fakt vyborne. A ten Smrtuv hlas! To bylo proste zradlo
Publikováno 30 duben 2014 - 7:59
Hele, hlavně se neopovažuj onemocnět ty! Já bych se taky přiklonila k žaludeční dezinfekci, zejména jestli to neni úplně malý děcko, ale třeba puberťák. Není nad přírodní prostředky.Nemáte náhodou radu, jak překonat asi střevní ? virozu, když člověku "nic není", ale pořád je mu blbě? (A je to osoba nezletilá, takže prosím bez alkoholu).
Publikováno 30 duben 2014 - 8:11
Hele, a jak se to "porad je mu blbe" projevuje celkove?
Publikováno 30 duben 2014 - 9:10
Jacko, tak nějak předpokládám, že když jsem to nechytla za 4 dny a ani nikdo jiný z rodiny, tak už to nechytnu.
Peťulinko, odpověď v SZ.
Publikováno 01 květen 2014 - 19:18
No dobre, ukecali jste me (podekujte kulhalovi a Zverinci). Na ruzovej event dojedu, jen musim jeste nekde zapujcit neco ruzovyho
Publikováno 01 květen 2014 - 19:34
Zdravím všechny, kteří se zúčastní a posílám fotku-přání. To víno je španělské růžové suché. Povšimněte si prosím mé ruky v rukávu manželčiny růžové halenky! (Druhou jsem fotil.)
Tento příspěvek byl upraven od ladislavappl: 01 květen 2014 - 19:35
Publikováno 01 květen 2014 - 19:34
No dobre, ukecali jste me (podekujte kulhalovi a Zverinci). Na ruzovej event dojedu, jen musim jeste nekde zapujcit neco ruzovyho
Nechtěla bys přijet v oblečku, který má ta "sestřička" na tvé profilové fotce?
Publikováno 01 květen 2014 - 19:36
Bohuzel, nemohla. Ona to je nejaka ruska stripterka ci co a asi by mi to nepujcila. Navic by mi to bylo maly...
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů