Lada: Dik, jeste tomu tak rozumet Dat to musim, uz mi chybej jenom dve zkousky a v zari statnice... A bakule no
Jinak jsem dneska mela poprvy uplne sama v pacu event... Chvilema jsem mela pocit, ze se asi hanbou propadnu. A nejen svoji hanbou. I za to, jaka byla obsluha.
Predem jsem upozornovala, ze zaplnime celej lokal (50 lidi). Nekolikrat. Dokonce jsem udelala i to, ze mel kazdej svuj vlastni listek. Vsichni meli stejny jidlo, tkery mi platili predem (vetsinou) a ja to nasledne platila hromadne. Bohuzel diky pani sefovy se vytvoril zmatek s prilohama. Ale coz.
Prijdu dneska do restaurace, oblsuha vedela prd, co se bude dit. Sefova je skoro neinformovala.
Rikam jim, ze bude opravdu plno. Slecna vytrestila oci. Byly tam jenom DVE.
Upozornuju, aby si hlidaly, co kdo objednava a psaly jim to na ty listky, co jsem pripravila. K sobe at si to klidne pisou, ez to je mi jedno. Ale ze to delam hlavne proto, aby tam nezustavalo nezaplaceny piti i jidlo.
Mely bejt tri stupne palivosti onoho jidla. Vsechno palilo tak, ze bych se za ten vyraz musela zabanovat. Chut jsem postradala.
Slecny mely strasnej zmatek i s prilohama. Treba pirnesly prilohu, ale jidlo samotny az za pul hodiny. Nektery lidi na to jidlo cekali i dve hodiny. Neskutecny.
V prilohach taky nevedeli, co komu daly...
Pak jsem zacala postupne zjistovat, ze nekterejm lidem nebylo neco napsano na jejich listek. Zacala jsem bejt (po ty eskapade s palivosti) jeste vic nesva.
Kdyz akce skoncila, tak damy zjisitly, ze tam nejsou zplaceny nejaky dve piti. Dokonce presne vedely, ci to bylo. Cekala jsem to ovsem horsi. Mezitim jeste zacaly resit prilohy. Nastesti ale reskly, ze samy nevedi, jak to bylo a radsi to resit nebudou (odpadla ze me asi cela Snezka v tu chvili). A jak jsme si tak povidaly, tak slecna zjistila, ze to piti vlastne zaplaceny je! Jak ja byla stastna
Ale porad to nemeni nic na tom, ze s tou restauraci moc spokojena nejsem To samy jidlo tam minulej tejden chutnalo tisickrat lip. A jednani s pani sefovou byla taky tragedie. Ale lepsi, nez v druhy restauraci stejnyho typu, kde me ani k sefovi nepustili.
Pozitivum: DOpadlo to dobre, nemusela jsem nic doplacet