Přejít na obsah

Fotka

50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
6869 odpovědí na toto téma

#1481 ladislavappl

ladislavappl

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 888 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2014 - 10:52

Tyjo, Láďo, nevím, jestli bych neměla trochu víc ctít vlastní tradice a upálit tě na hranici :D

No jo, už radši s předpověďmi skončím.

Na Medlovském eventu vždy plápolá hranice a obávám se, že řád svatého Dominika je v pronásledování astrologů vzácně zajedno s klubem skeptiků Sisyfos, na eventu tradičně reprezentovaným dr. Grygarem. Některý reviewer by mohl číst příslušné pasáže z Kladiva na čarodějnice, Jacka by mě přivázala ke kůlu a dr. Grygar by pak slavnostně škrtnul sirkou. Jen by se to muselo dát do sdělovacích prostředků, aby historici mohli přepsat v učebnicích, že poslední čaroděj byl u nás upálen v roce 2014. :P 

• 0
Quaerendo invenietis (Kdo hledá, najde).

#1482 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2014 - 12:51

Na Medlovském eventu vždy plápolá hranice a obávám se, že řád svatého Dominika je v pronásledování astrologů vzácně zajedno s klubem skeptiků Sisyfos, na eventu tradičně reprezentovaným dr. Grygarem.

Jojo, to souhlasím, pan doktor je jednoznačně moje krevní skupina a jeho kolegové z klubu jsou mi rovněž velmi sympatičtí :D! Ale do Medlova kvůli tomu nepojedu, spíš bych akci viděla na samostatnej event. Co třeba v Praze na Betlémském náměstí?

• -1

#1483 Toniczech

Toniczech

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 900 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2014 - 18:48

Nepoptával tady nedávno někdo zajímavé keše ve Velkých Losinách nebo tam někde? ;) Ale, Láďo, jsetli se ti někde při lovu na kole podaří zmoknout na kost jako mně cestou na bojovou poradu u Jacky včera, tak určitě budeš mít vůči   upálení na hranici imunitu na jak dlouho, to by ani kanejstřík benzinu jen tak nespravil. :) Ale stejně myslím, že recht má v tom směru pan archivář Erben se svým Štědrým večerem...

• 0

#1484 Tranicka

Tranicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 149 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2014 - 19:01

Jojo, to souhlasím, pan doktor je jednoznačně moje krevní skupina a jeho kolegové z klubu jsou mi rovněž velmi sympatičtí :D! Ale do Medlova kvůli tomu nepojedu, spíš bych akci viděla na samostatnej event. Co třeba v Praze na Betlémském náměstí?

Tam si nejsem jistá, jestli to památkáři schválí...

B)

Tento příspěvek byl upraven od Tranicka: 14 červenec 2014 - 19:02

• 0

#1485 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 236 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2014 - 19:14

Dnešním dnem skončila po dvou letech a osmi měsících éra mého milovaného telefonu SE Xperia Ray. :( Nalezl jsem s ním skoro 950 keší, zaměřil všechny své krabky, nafotil na sedm tisíc fotek a vytvořil si k němu vztah jako ke skoro nezničitelnému a věrnému přístroji... Bohužel, odpolední blízké setkání s kufrem automobilu nepřežil. (ona to tedy nepřežila jen spodní polovina displeje, ale navigování se poslepu není možné)

Tohle je až skoro na geodepresivní koutek, když se to týká konce přístroje, se kterým jsem našel a založil doposud všechny keše... :P Nepříjemná věc pro člověka (já), který má nerad změny. :wacko:

Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 14 červenec 2014 - 19:15

• 0

#1486 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2014 - 19:50

Prosim tě, Kulíšku, doufam, že při tom blízkém setkání ten telefon nebyl ve tvý kapse nebo něco podobnýho! Jsi v pořádku?

• -1

#1487 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 236 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2014 - 20:10

Naštěstí jsem se o nic v blízkosti telefonu neopíral, takže jsem v pořádku. Odnesl to jen přístroj, ani prsty, ani nic jiného...můj anděl strážný nade mnou bdí a naštěstí se o mne stará velmi dobře (a že se mnou má někdy hodně práce).

• 2

#1488 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 15 červenec 2014 - 5:01

Nepoptával tady nedávno někdo zajímavé keše ve Velkých Losinách nebo tam někde? ;) Ale, Láďo, jsetli se ti někde při lovu na kole podaří zmoknout na kost jako mně cestou na bojovou poradu u Jacky včera, tak určitě budeš mít vůči   upálení na hranici imunitu na jak dlouho, to by ani kanejstřík benzinu jen tak nespravil. :) Ale stejně myslím, že recht má v tom směru pan archivář Erben se svým Štědrým večerem...

Tak to já měla včera s nejstarší štěstí, zrovna jsme vytahaly kola ze sklepa, když se ten slejváček spustil. Naštvaná jsem byla notně, protože jsem o cyklovyjížďku takto přišla už v pátek a včera zase, ale na druhou stranu lepší, než to chytnout někde na cestě :-). (Dítko stejně neuniklo, večer ho čekala aspoň procházka)... Jako  prázdniny a ona by proseděla celé dny doma...

• 0

#1489 Pnov

Pnov

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 296 příspěvků(y)

Publikováno 15 červenec 2014 - 8:46

...a pesimistická "Hřbitovní keš" Quo usque tandem...? GC57Z99

...

O dovolené se mi nechtělo počítat, natož zjistit, "za kolik to mám", takže jsem jí raději brutnul. Za čtvrt hodinky jsem byl zpátky doma včetně zapálení svíčky. :ph34r: :D

• 0

P%C5%88ov.png

#1490 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 236 příspěvků(y)

Publikováno 15 červenec 2014 - 19:58

Odpoledne jsem přijel metrem na Zličín a jako všichni se vydal směrem na autobusové nádraží. Před schody se vytvořila menší fronta, kterou vytvořily dvě maminky s dětmi a kufry a jedna turistka z Japonska, která sotva uzvedla svůj "loďák". Nikoho nenapadlo zastavit se a třeba jim pomoci. Všichni si šli hezky po svých... Maminky si nakonec nějak pomohly navzájem, ale chudák holka vypadala dost bězradně. Proč tedy nepomoci vynést "loďák" nahoru, když už jdu stejným směrem? Tak snad bude mít turistka na návštěvu Prahy pěkné vzpomínky a vyřídí doma, že se Češi k turistům chovají dobře. :)

A nakonec jsem stihnul i svůj autobus, právě na poslední chvíli před odjezdem. Možná mi ho naoplátku nějaká vyšší síla o těch pár chvil pozdržela. :rolleyes:

Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 15 červenec 2014 - 19:58

• 8

#1491 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2014 - 7:39

Kulíšku, máš pochvalu!

Co si tak vzpomínám na svoje ježdění (MHD) s kočárem, většinou pomohly právě osoby ženského pohlaví, chlapi si takový věcí, jako kočárků, moc nevšímali. :-)

• 1

#1492 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2014 - 9:07

Chlapi si kolikrat nevsimnou ani stary pani, co tahne tasku tezkou jak *ruzove domaci zviratko* do dlouhejch schodu v Koline na nadrazi. Proslo jich kolem ni asi pet a nikdo nehnul ani brvou, jen se na ni podivali stylem "Proc to tahas, kdyz to neuneses" a sli dal. Nakonec jsem tasku ty pani tahla ja....

• 2

#1493 zdeziz

zdeziz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 514 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2014 - 9:08

Jednou se mi povedlo při postávání na zastávce naložit postupně 4 kočárky, než přijela ta moje. Fakt se mi ulevilo, když přijela, už jsem si připadal jako úchyl lovící osamělé maminky.. :)

• 3

#1494 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2014 - 9:37

Mě zas nepřestává překvapovat v pražský MHD jak se v 90% případů nikdo nezvedne když nastoupí nějaká evidentně budoucí maminka. To mě dokáže nas.... a vždycky když jsem takovou slečnu/paní pouštěl sednout, velice rád jsem to celkem nahlas komentoval. To byly pohledy lidí kolem. Jako bych byl satan :blink:

• 2

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"

#1495 ladislavappl

ladislavappl

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 888 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2014 - 9:49

Co si tak vzpomínám na svoje ježdění (MHD) s kočárem, většinou pomohly právě osoby ženského pohlaví, chlapi si takový věcí, jako kočárků, moc nevšímali. :-)

Musím se pochválit. Nedávno vystupovala s kočárkem z autobusu (se schůdky) jedna Arabka, zahalená až na průzor do černého hábitu :ph34r: (je jich tu spousta, léčí se tu jejich muži a děti v lázních). Nikdo si ji nevšiml, ačkoliv evidentně s kočárkem zápasila. Tak jsem jí pomohl já.

P. S. nevybuchla :). A hezky anglicky poděkovala. Měla hezké oči a výjimečně nebyla tlustá; víc jsem neviděl...

Tento příspěvek byl upraven od ladislavappl: 16 červenec 2014 - 9:51

• 3
Quaerendo invenietis (Kdo hledá, najde).

#1496 Tranicka

Tranicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 149 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2014 - 10:43

Mě zas nepřestává překvapovat v pražský MHD jak se v 90% případů nikdo nezvedne když nastoupí nějaká evidentně budoucí maminka. To mě dokáže nas.... a vždycky když jsem takovou slečnu/paní pouštěl sednout, velice rád jsem to celkem nahlas komentoval. To byly pohledy lidí kolem. Jako bych byl satan :blink:

Musím se zastat, tehdy puberťáků, kteří, když jsem ve vysokém stupni těhotenství nastoupila do tramvaje a nešťastně se rozhlížela, tak vstali hned tři a nabízeli mi místo, hodně to potěšilo :)

Ale jinak máš pravdu, spousta lidí má teorii, že si má ženská říct a i pak je podrobena rentgenovému pohledu, jestli nekecá... I když na druhou stranu je to lehce o šajstlich, pustíš sednout těhotnou a dostaneš vynadáno, že přeci není těhotná :blink:

• 0

#1497 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2014 - 11:00

Musím se zastat, tehdy puberťáků, kteří, když jsem ve vysokém stupni těhotenství nastoupila do tramvaje a nešťastně se rozhlížela, tak vstali hned tři a nabízeli mi místo, hodně to potěšilo :)

Ale jinak máš pravdu, spousta lidí má teorii, že si má ženská říct a i pak je podrobena rentgenovému pohledu, jestli nekecá... I když na druhou stranu je to lehce o šajstlich, pustíš sednout těhotnou a dostaneš vynadáno, že přeci není těhotná :blink:

Si občas říkám, když mě lidi v autobuse pouštěj sednout (když jsem v hábitě), jestli si myslej, že jsem při svým skoro metráku ve stavu požehnaném, nebo že jsem už stará baba, nebo je to z úcty před posvátným rouchem řeholním :D.

• 4

#1498 jessie.r

jessie.r

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 471 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2014 - 11:16

C je správně ;-)!
  • 0

#1499 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 745 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2014 - 11:19

Si občas říkám, když mě lidi v autobuse pouštěj sednout (když jsem v hábitě), jestli si myslej, že jsem při svým skoro metráku ve stavu požehnaném, nebo že jsem už stará baba, nebo je to z úcty před posvátným rouchem řeholním :D.

Doufám že jako hrdá kačerka vytrénovaná cyklistikou a lezením na T-pětky hrdě odmítáš :D .

• 0

#1500 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2014 - 11:32

I když na druhou stranu je to lehce o šajstlich, pustíš sednout těhotnou a dostaneš vynadáno, že přeci není těhotná :blink:

Ano, ano, byla jsem svědkem několika takových situací a je to vždy dost trapas... Jednou ve školce jistá maminka a podruhé to byla známá, kdy ji se k ní jeden známý radostně hrnul se slovy "jé, ty už jsi zase těhotná!", načež ona kontrovala "Ne, já jsem ještě pořád tlustá..."... No...

Jacko, tipuju C, ono u jeptišky se celkem předpokládá, že těhotná nebude. Jen by mne zajímalo, kde bys ty vzala metrák???

A musím se pochlubit? Zřejmě budeme mít v práci zvířátko (nebyl to můj nápad!), šéf přišel s info, že si pořídí agamu, jen doufám, že to bude agama vousatá a ne límcová (o zvířátka se prý stará asistentka, tj. já)...

• 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama