Přejít na obsah

Fotka

50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
6869 odpovědí na toto téma

#1721 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2014 - 21:18

Hezké ponožky :)

• 0

#1722 lasyma

lasyma

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 98 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2014 - 22:17

Tak tohle jsem nečekala.

Příjdu domů z odpolední, koukám co u nás nového za keše - a hle - mysterka Datumovka. Luštění jde sice mimo mě, ale v poslední době slýchám slovo datumovka všude okolo. Vůbec to neřeším poněvadž jsem měla za to že pokud nemám prémiák a geoget tak nezjistím jak jsem na tom. Ale z listingu této keše jsem se dověděla že tomu tak není a můžu zjistit jak jsem na tom já. No čekala jsem že to bude v nejlepším případě tak půl napůl  - ale já mám splněno :o :rolleyes: :) :D

• 0

#1723 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 14 září 2014 - 20:23

lasymo, nerozumím, jak splněno, jako nález každý den v roce?

Dnes mne vlastní muž nazval "magorem", když jsem si vyrazila (s koloběžkou) za dnešního počasí (a předpovědi) na keše... Trochu se mne to dotklo :ph34r: :) .

• 0

#1724 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 14 září 2014 - 21:27

To ti jen chtěl dát najevo, že mu na tobě záleží, že má obavy, abys mu nenastydla popř.neonemocněla a jako chlap ti to nejspíš nedokázal říct rovnou. ;)

Skutečný magor se projevuje jinak.....bohužel mám s jedním takovým osobní zkušenost, přestože ho ignoruji. Ale co, pár opatření už jsem podnikla a kamarádi a známí o něm ví.

• 0

#1725 lasyma

lasyma

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 98 příspěvků(y)

Publikováno 14 září 2014 - 21:42

lasymo, nerozumím, jak splněno, jako nález každý den v roce?

Dnes mne vlastní muž nazval "magorem", když jsem si vyrazila (s koloběžkou) za dnešního počasí (a předpovědi) na keše... Trochu se mne to dotklo :ph34r: :) .

Přesně tak, každý den nějaký nález, za ty více než tři roky co lovím se to nějak nasbíralo :) Asi to bude hlavně tím že na keše vyrážím různě, jak mám volno a ne jen o víkendech. Hodně dlouho bylo pondělí den, kdy jsem měla nejvíce odlovených. Teď se to přehouplo na sobotu, protože brácha rád chodí se mnou a může jen o víkendech.

A občas se na mě taky dívají všelijak :)

• 0

#1726 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2014 - 10:20

To ti jen chtěl dát najevo, že mu na tobě záleží, že má obavy, abys mu nenastydla popř.neonemocněla a jako chlap ti to nejspíš nedokázal říct rovnou. ;)

Skutečný magor se projevuje jinak.....bohužel mám s jedním takovým osobní zkušenost, přestože ho ignoruji. Ale co, pár opatření už jsem podnikla a kamarádi a známí o něm ví.

Nebo měl obavy, že mu nastydnu a bude se muset starat o všechny děti  :D .

Skutečného magora tedy nezávidím...

Lasymo, pokud kouknu na tvůj profil na gc.com (pokud jsi i tam lasyma - s malým "l") do statistik uživatele - nálezy v jednotlivých dnech roku, tak tam všechna políčka vyplněné nemáš... (?)

Tento příspěvek byl upraven od Zverinec: 15 září 2014 - 10:21

• 1

#1727 Vláček

Vláček

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 787 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2014 - 11:02

Lasymo, pokud kouknu na tvůj profil na gc.com (pokud jsi i tam lasyma - s malým "l") do statistik uživatele - nálezy v jednotlivých dnech roku, tak tam všechna políčka vyplněné nemáš... (?)

Ono taky, když byl člověk na keškách všehovšudy 242 dní, tak zaplnit 366 políček kalendáře je nemožné.

• 0

#1728 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2014 - 11:10

Zverinec: Nejhorší je, že když někdo takový něco provede, vytáhne se diagnóza a jde si jen odpočinout do léčebny, někdy ani to ne viz.případ bývalého primáře dětského oddělení v Klatovech, to je hrůza, bezbranné děti....a navíc jak dlouho k nim měl přístup v další nemocnici než se o situaci vedení dozvědělo. Až z toho mrazí - takových mezi námi s různým stupněm onemocnění pobíhá cca 1%. 

• 0

#1729 lasyma

lasyma

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 98 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2014 - 11:39

Vypadá to že máte pravdu - no taky se mi to hned nezdálo. Ale když na mě v profilu vyskočí taková tabulka - a počet odlovených keší odpovídal.... Mám potom šanci zjistit jak na tom jsem když nemám premium účet ?

• 0

#1730 Nemo02

Nemo02

Nemo02

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2014 - 11:49

Vypadá to že máte pravdu - no taky se mi to hned nezdálo. Ale když na mě v profilu vyskočí taková tabulka - a počet odlovených keší odpovídal.... Mám potom šanci zjistit jak na tom jsem když nemám premium účet ?

Podle http://project-gc.co...leStats/lasyma máš 181 z 366.

Taky si to můžeš spočítat v GeoGetu. ;)

Tento příspěvek byl upraven od Nemo02: 15 září 2014 - 12:12

• 0

#1731 lasyma

lasyma

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 98 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2014 - 12:44

Podle http://project-gc.co...leStats/lasyma máš 181 z 366.

Taky si to můžeš spočítat v GeoGetu. ;)

Díky, na to jsem úplně zapomněla i když občas nakouknu.

Je co plnit, ale i když mám pro dnešní den už 22 nálezů a pak tři dny nic, jen co hodím pár keší do gepeesky vyrážíme s pejsanem na lov. Bo já mám chuť zrovna dnes :D

• 0

#1732 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2014 - 6:34

Ono taky, když byl člověk na keškách všehovšudy 242 dní, tak zaplnit 366 políček kalendáře je nemožné.

:D .

Každý den se holt člověk něco nového dozví... Musím pak kouknout, jak jsem na tom já, ale tipuju, že nic moc, leda tak z časů, když jsem nechodila do práce, jinak kešuji vesměs o víkendu nebo o dovolené...

• 0

#1733 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 198 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2014 - 7:07

No, na to, že kešuju už 9 let a často si něco odlovím i v týdnu, tak mi stejně do kalendáře chybí podle statistiky 19 dnů... Ale abych kvůli tomu se hnal v dešti 20 km autem někdy večer po tmě po práci? Proč. To si raději užiji pěkný víkendový výlet v přírodě :-).

Stejně tak nechápu ty lovce na každý den jednu... To je tak pro toho, kdo pracuje či bydlí ve velkém městě a kdo nemá do 10 km neodlovených 5 keší - aby pak jezdil X desítek kilometrů kvůli 1 keši... I když to už je spíše do sousedního vlákna :-)

• 0

#1734 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2014 - 18:14

:D .

Každý den se holt člověk něco nového dozví... Musím pak kouknout, jak jsem na tom já, ale tipuju, že nic moc, leda tak z časů, když jsem nechodila do práce, jinak kešuji vesměs o víkendu nebo o dovolené...

Hm, 292 z 366 a zrovna zítra mám v tabulce díru :).

• 0

#1735 Vláček

Vláček

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 787 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2014 - 18:42

Já mám po pěti letech (oprava, už to je šest let) 308 z 366. Nesleduji to pravidelně, ale zrovna minulý čtvrtek z toho byla záminka vykopat se "z postele" ven.

Tento příspěvek byl upraven od Vláček: 16 září 2014 - 18:43

• 0

#1736 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2014 - 20:42

... leda bych si odskočila z práce na Procházku :)

• 0

#1737 Vláček

Vláček

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 787 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2014 - 21:02

... leda bych si odskočila z práce na Procházku :)

Hodně zajímavá procházka, místy adrenalinová, jedna z nejzajímavějších zrušených tratí, které jsem kdy prošel. Ale doporučuji raději o víkendu a nejít tam sama.

• 0

#1738 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2014 - 17:36

Hodně zajímavá procházka, místy adrenalinová, jedna z nejzajímavějších zrušených tratí, které jsem kdy prošel. Ale doporučuji raději o víkendu a nejít tam sama.

To věřím, sídlíme přímo v areálu a na tu cestu "vrchem" koukám z kanceláře. A za rohem je výkup kovů :)

Jenže o víkendu volím pro sebe zajímavější program než procházku po průmyslové zóně.

Tento příspěvek byl upraven od Zverinec: 17 září 2014 - 17:36

• 0

#1739 Vláček

Vláček

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 787 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2014 - 19:25

To byl taky nápad radit někomu, kdo tam pracuje. :(

• 0

#1740 Zverinec