Hezké ponožky
50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)
Publikováno 12 září 2014 - 22:17
Tak tohle jsem nečekala.
Příjdu domů z odpolední, koukám co u nás nového za keše - a hle - mysterka Datumovka. Luštění jde sice mimo mě, ale v poslední době slýchám slovo datumovka všude okolo. Vůbec to neřeším poněvadž jsem měla za to že pokud nemám prémiák a geoget tak nezjistím jak jsem na tom. Ale z listingu této keše jsem se dověděla že tomu tak není a můžu zjistit jak jsem na tom já. No čekala jsem že to bude v nejlepším případě tak půl napůl - ale já mám splněno
Publikováno 14 září 2014 - 20:23
lasymo, nerozumím, jak splněno, jako nález každý den v roce?
Dnes mne vlastní muž nazval "magorem", když jsem si vyrazila (s koloběžkou) za dnešního počasí (a předpovědi) na keše... Trochu se mne to dotklo .
Publikováno 14 září 2014 - 21:27
To ti jen chtěl dát najevo, že mu na tobě záleží, že má obavy, abys mu nenastydla popř.neonemocněla a jako chlap ti to nejspíš nedokázal říct rovnou.
Skutečný magor se projevuje jinak.....bohužel mám s jedním takovým osobní zkušenost, přestože ho ignoruji. Ale co, pár opatření už jsem podnikla a kamarádi a známí o něm ví.
Publikováno 14 září 2014 - 21:42
lasymo, nerozumím, jak splněno, jako nález každý den v roce?
Dnes mne vlastní muž nazval "magorem", když jsem si vyrazila (s koloběžkou) za dnešního počasí (a předpovědi) na keše... Trochu se mne to dotklo .
Přesně tak, každý den nějaký nález, za ty více než tři roky co lovím se to nějak nasbíralo Asi to bude hlavně tím že na keše vyrážím různě, jak mám volno a ne jen o víkendech. Hodně dlouho bylo pondělí den, kdy jsem měla nejvíce odlovených. Teď se to přehouplo na sobotu, protože brácha rád chodí se mnou a může jen o víkendech.
A občas se na mě taky dívají všelijak
Publikováno 15 září 2014 - 10:20
To ti jen chtěl dát najevo, že mu na tobě záleží, že má obavy, abys mu nenastydla popř.neonemocněla a jako chlap ti to nejspíš nedokázal říct rovnou.
Skutečný magor se projevuje jinak.....bohužel mám s jedním takovým osobní zkušenost, přestože ho ignoruji. Ale co, pár opatření už jsem podnikla a kamarádi a známí o něm ví.
Nebo měl obavy, že mu nastydnu a bude se muset starat o všechny děti .
Skutečného magora tedy nezávidím...
Lasymo, pokud kouknu na tvůj profil na gc.com (pokud jsi i tam lasyma - s malým "l") do statistik uživatele - nálezy v jednotlivých dnech roku, tak tam všechna políčka vyplněné nemáš... (?)
Tento příspěvek byl upraven od Zverinec: 15 září 2014 - 10:21
Publikováno 15 září 2014 - 11:02
Lasymo, pokud kouknu na tvůj profil na gc.com (pokud jsi i tam lasyma - s malým "l") do statistik uživatele - nálezy v jednotlivých dnech roku, tak tam všechna políčka vyplněné nemáš... (?)
Ono taky, když byl člověk na keškách všehovšudy 242 dní, tak zaplnit 366 políček kalendáře je nemožné.
Publikováno 15 září 2014 - 11:10
Zverinec: Nejhorší je, že když někdo takový něco provede, vytáhne se diagnóza a jde si jen odpočinout do léčebny, někdy ani to ne viz.případ bývalého primáře dětského oddělení v Klatovech, to je hrůza, bezbranné děti....a navíc jak dlouho k nim měl přístup v další nemocnici než se o situaci vedení dozvědělo. Až z toho mrazí - takových mezi námi s různým stupněm onemocnění pobíhá cca 1%.
Publikováno 15 září 2014 - 11:39
Vypadá to že máte pravdu - no taky se mi to hned nezdálo. Ale když na mě v profilu vyskočí taková tabulka - a počet odlovených keší odpovídal.... Mám potom šanci zjistit jak na tom jsem když nemám premium účet ?
Publikováno 15 září 2014 - 11:49
Vypadá to že máte pravdu - no taky se mi to hned nezdálo. Ale když na mě v profilu vyskočí taková tabulka - a počet odlovených keší odpovídal.... Mám potom šanci zjistit jak na tom jsem když nemám premium účet ?
Podle http://project-gc.co...leStats/lasyma máš 181 z 366.
Taky si to můžeš spočítat v GeoGetu.
Tento příspěvek byl upraven od Nemo02: 15 září 2014 - 12:12
Publikováno 15 září 2014 - 12:44
Podle http://project-gc.co...leStats/lasyma máš 181 z 366.
Taky si to můžeš spočítat v GeoGetu.
Díky, na to jsem úplně zapomněla i když občas nakouknu.
Je co plnit, ale i když mám pro dnešní den už 22 nálezů a pak tři dny nic, jen co hodím pár keší do gepeesky vyrážíme s pejsanem na lov. Bo já mám chuť zrovna dnes
Publikováno 16 září 2014 - 6:34
Ono taky, když byl člověk na keškách všehovšudy 242 dní, tak zaplnit 366 políček kalendáře je nemožné.
.
Každý den se holt člověk něco nového dozví... Musím pak kouknout, jak jsem na tom já, ale tipuju, že nic moc, leda tak z časů, když jsem nechodila do práce, jinak kešuji vesměs o víkendu nebo o dovolené...
Publikováno 16 září 2014 - 7:07
No, na to, že kešuju už 9 let a často si něco odlovím i v týdnu, tak mi stejně do kalendáře chybí podle statistiky 19 dnů... Ale abych kvůli tomu se hnal v dešti 20 km autem někdy večer po tmě po práci? Proč. To si raději užiji pěkný víkendový výlet v přírodě :-).
Stejně tak nechápu ty lovce na každý den jednu... To je tak pro toho, kdo pracuje či bydlí ve velkém městě a kdo nemá do 10 km neodlovených 5 keší - aby pak jezdil X desítek kilometrů kvůli 1 keši... I když to už je spíše do sousedního vlákna :-)
Publikováno 16 září 2014 - 18:14
.
Každý den se holt člověk něco nového dozví... Musím pak kouknout, jak jsem na tom já, ale tipuju, že nic moc, leda tak z časů, když jsem nechodila do práce, jinak kešuji vesměs o víkendu nebo o dovolené...
Hm, 292 z 366 a zrovna zítra mám v tabulce díru .
Publikováno 16 září 2014 - 18:42
Já mám po pěti letech (oprava, už to je šest let) 308 z 366. Nesleduji to pravidelně, ale zrovna minulý čtvrtek z toho byla záminka vykopat se "z postele" ven.
Tento příspěvek byl upraven od Vláček: 16 září 2014 - 18:43
Publikováno 17 září 2014 - 17:36
Hodně zajímavá procházka, místy adrenalinová, jedna z nejzajímavějších zrušených tratí, které jsem kdy prošel. Ale doporučuji raději o víkendu a nejít tam sama.
To věřím, sídlíme přímo v areálu a na tu cestu "vrchem" koukám z kanceláře. A za rohem je výkup kovů
Jenže o víkendu volím pro sebe zajímavější program než procházku po průmyslové zóně.
Tento příspěvek byl upraven od Zverinec: 17 září 2014 - 17:36
14 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 14 návštěvníků 0 anonymních uživatelů