Přejít na obsah

Fotka

50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
6869 odpovědí na toto téma

#1741 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 236 příspěvků(y)

Publikováno 24 září 2014 - 11:01

Má lenost právě dosáhla další úrovně. Doktorka mi sdělila, že bych měl být v klidu, teple a pít teplý čaj (naštěstí nic vážného, i když večerní teplota se mi snažila namluvit něco jiného). Vzhledem k tomu, že cesta z ordinace vede vůkol kavárny, zalezl jsem si do teplého rohu a ten čaj si nechal připravit - mám přeci být v klidu a příprava čaje je velmi namáhavý úkon. :P
  • 3

#1742 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 28 září 2014 - 6:18

Kulíšku :)

Jacko, ty máš odlovenou tu Cyklocache Rakovník - Křivoklát? Mám na ní 2 DNF, ale pořád mám (nevím proč) takový neodbytný pocit, že tam krabice jen, jen ji nemůžu najít...

Kdybys náhodou jela dnes kolem Budče, tak nás pravděpodobně zahlédneš v davu... Jezdíme tam snad každoročně. Letos děti vyloudily, že jim tam koupím luk a šípy :D, to bude mít muž doma radost :ph34r: .

• 0

#1743 Vláček

Vláček

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 787 příspěvků(y)

Publikováno 28 září 2014 - 9:09

Mám na ní 2 DNF, ale pořád mám (nevím proč) takový neodbytný pocit, že tam krabice jen, jen ji nemůžu najít...

Zkus se kouknout, kdy byla naposledy odlovena (loni v prosinci) a neodbytný pocit tě přejde. :)

• 0

#1744 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 236 příspěvků(y)

Publikováno 28 září 2014 - 11:27

Už při naší vyjížďce na přehradu jsem vyprávěl, že tahle cyklo-multina, ted yspíše její finálka, byla trochu dílkem náhody, jelikož po příchodu na místo nebyla skoro vůbec vidět a dokonale splývala s okolním prostředím. Nicméně, jak píše Vláček, po tolika DNF je celkem nad slunce jasné, že keš bude fuč... Škoda, projížďka to byla pěkná.

• 0

#1745 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 28 září 2014 - 11:45

Má lenost právě dosáhla další úrovně.

Jakápak lenost? Normálně dbáš rady lékaře ;)
  • 1

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"

#1746 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 28 září 2014 - 17:19

Zkus se kouknout, kdy byla naposledy odlovena (loni v prosinci) a neodbytný pocit tě přejde. :)

To jsem koukala, ale nepřešel...

Kulíšku, jo, jo, říkalo to víc lidí, navíc mi tam šipka i metry lítaly jak divé...

Jsem si dnes vyzkoušela na Budči střelbu z luku a myslím, že dětem to šlo líp :) .

Přijeli jsme s kuší - hračkou a luk si přeje nejstarší k Vánocům.

• 0

#1747 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 28 září 2014 - 18:47

Zvěřinec: Nemám. Tu stezku jsme jeli před rokem a tuhle multinu jsme zapomněli přidat do navigace. Letos jsme naplánovali opravu, de facto jsme naplánovali výlet hlavně kvůli téhle keši (teda samozřejmě i proto, že trasa se nám loni hodně moc líbila), a večer před, když jsme měli už všechno zařízené, domluvené a připravené, jsme zjistili, ře se na keši hromadí už několik měsíců DNF logy, aniž by se owner obtěžoval ji aspoň disablovat. Což mě naštvalo a dala jsem tam NA s tím, že prosím o nápravu, načež owner za dva dny keš poslal sám do archivu. Podle mě tam není, nebo je pohozená někde o kus jinde.

• -1

#1748 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 236 příspěvků(y)

Publikováno 28 září 2014 - 20:54

Jsem si dnes vyzkoušela na Budči střelbu z luku a myslím, že dětem to šlo líp :) .

Onehdy jsem střelbu z luku zkoušel také...po prvním výstřelu mi bylo sděleno, že jsem nebezpečný a mám zkusit něco jiného... :D

• 0

#1749 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2014 - 6:31

Já trochu večer ohledně střílení z luku googlila, je to zajímavé, ale nic pro mne (= netrpělivé). Každopádně nemá smysl jí pořizovat luk, pokud se nebude učit někam chodit střílet pod vedením. Narazila jsem i na blog, kde se popisovaly i různé typy hrotů, třeba z takové šlachovky (brrr).

• 0

#1750 Raraku

Raraku

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 475 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2014 - 7:22

Dnes ráno jsem, jako každý týden už po několik měsíců, obhlížela křoví kolem policejní stanice s nožem v ruce. Nikdy před tím si mě překvapivě nikdo nevšiml.... Dneska kolem mě scházel ze schodů policista v uniformě, zastavil se, kouká a neodchází. Tak jsem tedy navázala oční kontakt a on mi povídá: Copak je tam schované? A já na to: Jen si tady vybírám ostružiní a maliní pro pakobylky, schované tam není nic. A on na to: Jsem si říkal jestli tam není schovaná nějaká keška. :D

Čekala jsem že se někdo dříve či později zeptá, když běhám s kudlou kolem policajtů. Můžu já za to, že nejkvalitnější "zboží" široko daleko roste zrovna v tom roští kolem jejich sídla... Ale že si bude myslet že hledám kešku, to mě poněkud překvapilo. :D

Tento příspěvek byl upraven od Raraku: 30 září 2014 - 7:24

• 2

#1751 Toniczech

Toniczech

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 900 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2014 - 23:43

Raraku: Tak, co si budeme povídat - kdyby se hypotetická keš, ochráncům pořádku věnovaná, jmenovala Údolí dutých hlav, jako ta brněnská, tak to bych nejspíš i já, ač jinak zastánce názoru mluvit s mudly na rovinu, tancoval v hovoru vykrúcaj. :) Hezká storka, to jsou příhody, které prostě scenárista nevymyslí, to se musí stát... :) Co ty potvůrky pakobylky žerou - musí to být nějak čerstvé (jak moc čerstvé - rozumím z textu /"každý týden"/, že řádově dny) nebo stačí i ostružinové seno, takříkajíc "tea-grade"? Že bych na tě vzpomněl, až budu zase něco pichlavého pacifikovat? :D

Zvěřinec: No, v olympijské lukostřelbě by naše republika nějakou naději dost potřebovala, tím směrem ji klidně podporuj. V Praze (Košířích tuším snad) byla (je?) keš, věnovaná lukostřeleckému oddílu. Ale zda a na jaké úrovni se to provozuje i u nás ve městě nevím. Na Budči mě teď ze svátku pobavil log bavorské kolegyně, co byla překvapená těmi davy - musel jsem jí mailem vysvětlit, že 363 dnů v roce je tam jinak celkem ticho po pěšině. 

KulíšekW: Já, když si odmyslím předepsané pravidelné prohlídky, mívám občas pocit že můj vztah s lékaři se má tak trochu jako v tom vtipu: "Copak že jste se tak dlouho neukázala? Byla jsem nemocná, pane doktore." Když na mě vleze fest nachlazení, tak bývám rád, že jsem rád, natož se ještě v takovém stavu hrabat někam na středisko. :D

• 0

#1752 MikiHamza

MikiHamza

MikiHamza

• Members
  • PipPipPip
  • 890 příspěvků(y)

Publikováno 03 říjen 2014 - 8:16

A já na to: Jen si tady vybírám ostružiní a maliní pro pakobylky, schované tam není nic.

Musím zařadit do seznamu výmluv, protože v tomto případě bych asi se svým oblíbeným: "Co je Vám po tom, je to Váš pozemek!?" asi neuspěl.

To Toniczech: strašilky obecně mají rády čerstvé, ale v případě nouze lze použít i sušené, akorát se musí namočit, a ne všechny druhy to vezmou. Ale i v zimě pod sněhem se dá zelený ostružiník najít, takže je hned záminka, proč se hrabat v kupě sněhu při hledání kešky.

PS: některé druhy strašilek žerou i břečťan, což může být pro kačery též užitečné

Tento příspěvek byl upraven od MikiHamza: 03 říjen 2014 - 8:41

• 1

#1753 Toniczech

Toniczech

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 900 příspěvků(y)

Publikováno 03 říjen 2014 - 12:38

No, v ostružinách se do sněhu dobrovolně nehrabu, už tak je to o popíchání se v létě, natož takhle naslepo, ale zrovínka břečťanu se v mezidobí podzim-jaro chystám zlikvidovat notných pár čtverečních metrů, takže stravy případně pro celý regiment těch potvůrek (se trochu divím, že jim Hedera šmakuje - člověk.by po spasení proporcionálně přiměřeného množství něčeho takového nejspíš otočil kopyta, ale jak se říká de gustibus non est disputandum...

A kdo by na zítřejší (4. října) odpůldne sháněl nějaký program pro zabavení zbytku rodiny, aby mohl mezitím nerušeně vyrazit na pár krabiček, :) tak poznamenám, že na Brandýsku (přesněnj cca někde kolem souř. cca 50 11,180  014 09,390) se od 14. hod. koná pod záštitou tamního Military klubu jakási všehosměs nazvaná 3. military den. Podle toho, co jsem slyšel "vybubnované" a co stojí v ofiko plakátku ( http://www.militaryk...Plakát 3 MD.pdf ) akce představuje mj.

* sbor dobrovolných hasičů Brandýsek
* model klub Wiking Postoloprty
* psovodi Letiště Praha
* karate budokai Brandýsek
* country kapela Fechtýři
* zásahový sbor Věznice Vinařice
* výstava veteránů a vojenské historické techniky

Mimochodem, když jsem u těch policajtů (a bachařů), docela by mě zajímalo, jestli mají nějakým befélem systémově dané, že mají svou příslušnost ke sboru zatloukat nebo zda to o sobě tvrdí z vlastního popudu. Skorem každý z nich, kdo se někde v TV či na volební kandidátce mimoslužebně představuje, o sobě ohledně profese skromně tvrdí, že je "státní zaměstnanec". Jako v té anekdotě o Pepíčkovi a jeho tatínkovi, co údajně tancuje v nočním klubu u tyče. Celkově pak mám pocit, že pod 80-90 % takových "státních zaměstnanců" představují právě fízlové. :D 

• 1

#1754 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 03 říjen 2014 - 12:56

Toníčku, dle vyprávění mýho kamaráda po návratu z výkonu trestu není co se divit :D. Taky bych se styděla.

• -1

#1755 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 03 říjen 2014 - 13:53

V noci se mi zdál stále dokola stejný sen, revizor po mně chce jízdenku a já ji hledám a hledám a hledám. Převaloval jsem se, probouzel jsem se a jízdenka pořád nikde a revizor čekal. Nakonec mi vypsal pokutu a když jsem si ten lístek dával do peněženky, vykoukla na mě Opencard. :-) 

• 2

#1756 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 03 říjen 2014 - 14:52

V noci se mi zdál stále dokola stejný sen, revizor po mně chce jízdenku a já ji hledám a hledám a hledám. Převaloval jsem se, probouzel jsem se a jízdenka pořád nikde a revizor čekal. Nakonec mi vypsal pokutu a když jsem si ten lístek dával do peněženky, vykoukla na mě Opencard. :-) 

Hruzostrasne sny vyvolane Opencard :D To to zacina :D

• 2

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"

#1757 Toniczech

Toniczech

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 900 příspěvků(y)

Publikováno 03 říjen 2014 - 18:33

Smrku, to máš ještě dobrý, žes hledal jen ve vlastní kapse. Teď si představ, že by se ti zdálo, že ta cvaklá jízdenka je v některé keši v Krčáku nebo v Šárce, nevíš ve které atp. a pak teprve hledej. :)

• 0

#1758 Raraku

Raraku

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 475 příspěvků(y)

Publikováno 03 říjen 2014 - 18:49

PS: některé druhy strašilek žerou i břečťan, což může být pro kačery též užitečné

Díky za tip. Zrovna zítra jdu na CITO na Malostransky hřbitov, tam bude břečťanu...  :) Chovám pakobylky rohaté a strašilky australské, ani u jedné se o břečťanu nepíše, tak to aspoň v pondělí otestuji.

Tento příspěvek byl upraven od Raraku: 03 říjen 2014 - 18:52

• 0

#1759 MikiHamza

MikiHamza

MikiHamza

• Members
  • PipPipPip
  • 890 příspěvků(y)

Publikováno 03 říjen 2014 - 19:07

Díky za tip. Zrovna zítra jdu na CITO na Malostransky hřbitov, tam bude břečťanu...  :) Chovám pakobylky rohaté a strašilky australské, ani u jedné se o břečťanu nepíše, tak to aspoň v pondělí otestuji.

No, zrovna u těchto dvou druhů si taky nejsem jistý, ale zkus to, navíc můžeš zkusit i dubové listí, jestli potkáš nějaký dub. Výborné jsou i růže, jak šípkové, tak i ty šlechtěné zahradní.

• 0

#1760 Raraku

Raraku

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 475 příspěvků(y)

Publikováno 03 říjen 2014 - 19:34

No, zrovna u těchto dvou druhů si taky nejsem jistý, ale zkus to, navíc můžeš zkusit i dubové listí, jestli potkáš nějaký dub. Výborné jsou i růže, jak šípkové, tak i ty šlechtěné zahradní.

Planou růži jsem už zkoušela, ale úplně se netvářily, možná jsou zmlsané čerstvým ostružiníkem, potvory... 

• 0

13 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 13 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama