Jo, balík na poštu by byl volbou, v případě, že by se u nás na poště nečekalo na balíky min. 20 minut i mimo období vánoc (1 pošta pro spádovou oblast > 16 tisíc obyvatel).
Dnes jsem marně čekal, až pošta přijede k nám do práce, kam jsem si nechal poslat balík... 16.12. mi odesílatel poslal mail, že 17.12. mi balík bude prostřednictvím pošty doručen pomocí balíku do ruky... Vzhledem k tomu, že jsem měl být do 5 v práci, nechal jsem si ho poslat do práce. Trochu jsem se divil slibovanému doručení do druhého dne, ale říkal jsem si, že třeba vědí co dělají...
Teprve 17.12. ve 23:30 večer mi přišel od pošty email, že převzali balík k přepravě. Tak jsem čekal dnes že dojde... Poté, co dnes dopoledne s normální poštou nepřijel, zkusil jsem otevřít odkaz na sledování zásilky v aplikaci "Česká pošta" v telefonu. Odkaz se otvíral 10 minut, ale neotevřel. Nakonec jsem se na Internetovém odkazu dozvěděl, že balík stále leží na podací poště a čeká na dopravu... Po poledni už byl na cestě - nyní ještě stále putuje na dodací poštu. Doufám, že zítra přijde... Místo slibovaného 17.12. až 19.12. (doufám). Jen doufám, že to stihnou s ranním rozvozem, protože pak už nebudu v práci, kam jsem si to nechal poslat, protože slibovali doručení 17.12.