Přejít na obsah

Fotka

50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
6869 odpovědí na toto téma

#1921 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 21 prosinec 2014 - 21:44

A máte zase nějaké pěkné video? Příští rok bych se šel taky podívat jestli mě sebou vezmete...

https://plus.google....379364489072017

• 1

#1922 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 21 prosinec 2014 - 21:55

Nebuďte vůči České poště tak negativističtí. veškeré mnou objednané balíčky byly dva dny po objednání a následující den po podání na poště v tom našem P.......vě.

Jenom jednou nemohli najít oznámenou obálku z Číny, ale to jsem je trošku zmátl svými třemi doručovacími adresami.

Mimochodem, osobně znám lidi, co si objednají zboží, které není skladem a pak nadávají na poštu...  :D

Jo a nakupuji na druhých koncích republiky, nákupy v sousedním městě řeším osobně.

Ja mam jednu skvelou zkusenost...

Kamarad mi posilal balicek (pominu fakt, ze doporucene a ne jako balik do ruky) a mile damy do systemu opisovaly moji adresu... Jenze misto, aby tam napsaly "Petra" tam napsaly "Lucie"... Coz do dneska proste nepochopim :D Pak mi to samozrejme nechtely dat, ale kdyz se podivaly, co je na baliku, zjistily, ze blbci jsou oni..

• 3

#1923 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 810 příspěvků(y)

Publikováno 21 prosinec 2014 - 22:40

Všude se najdou blbi i normální lidi. Nám třeba nějaký čas pošta nedoručovala všechno, protože jsme na schránce neměli jméno ve tvaru ...s, nebo...sová, ale ...sovi (jako hromadné příjmení). Až když se vrátil balíček zpět do Ameriky, odtud nám poslali mailem fotku té čmáranice Adresát neznámý (protože netušili, co tam je napsáno), jsme na poštu zašli a od té doby nám zase všechno chodí. Ale na schránku jsme si radši fixem napsali všecha jména a příjmení, včetně kocoura.

Ale největší rychlovku jsem zažil, když jsem byl na vojně, poblíž Bratislavy. Dopis podaný v 7 večer v Budějovicích jsem dostal druhý den ráno. Nechápu, jak to stihli.

• 1

#1924 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 745 příspěvků(y)

Publikováno 21 prosinec 2014 - 22:45

. Jenze misto, aby tam napsaly "Petra" tam napsaly "Lucie"... Coz do dneska proste nepochopim :D

Pošťačka si vzpomněla na povinnou maturitní četbu: http://cs.wikipedia....ki/Petr_a_Lucie :D

• 1

#1925 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2014 - 11:08

Petr a Lucie je knizka sice pekna, ale ten balik byl pro me! :D

• 0

#1926 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 236 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2014 - 12:47

Musím se zapojit do debaty o ČP  :) , poslední dobou s ní mám jen dobré zkušenosti a dneska...přišla jsem z práce a vytáhla ze schránky oznámení, že jsem  nebyla zastižena doma. ;) Nic jsem odnikud nečekala (...)

Jak už bylo napsáno v emailu, jsem rád, že zásilka dosáhla svého cíle, tj. tvých rukou. :) Už při naší první výměně CWG přes poštu mě uvidilo, že byla obálka druhý den v Písku a teď se to poštěstilo znovu. Mysterka to byla pěkná, ne? :P Vzdálenost Žatec-Písek jsem bral jen od oka a vzdušnou čarou podle hlavních silnic (viz mapa). Jakmile si pak našla lístek ve schránce, větší nápovědy již nebylo třeba. Pěkná "mysterka", ve které jsem ti dokonce nechal i info o IN/OUT. :D :)

Příběh Vendelína ještě nějak sepíšu v popisu TB, už jsem se na to chtěl zaměřit přes víkend, ale nebyl čas (nebo spíše chuť zapínat počítač).

Už se těším, kdy se pošta staví tady. :)

Jinak, dneska jsem se vydal pokračovat v testování ČP a zkusil poslat obyčejné psaní do vedlejšího města. Schválně, jestli zvládnou 10 km přes noc, nebo dorazí až po svátcích.

• 0

#1927 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2014 - 13:04

Text u Vendelína rychle dopiš a zítra čekej smršť logů - oproti tomu, co jsem ti psala, pojede nejspíš navíc hned zítra na poměrně velký event Zvonění na Ježíška v ČB.  :) Snad se mu bude u stromu líbit, sejde se víc než stovka kačerů.

• 0

#1928 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2014 - 19:57

Jupí, jsem právě dodělala letošní PF :). Nějak mi docházejí nápady (technické dovednosti mám omezené pořád stejně :))

• 0

#1929 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 236 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2014 - 23:14

Text u Vendelína rychle dopiš a zítra čekej smršť logů - oproti tomu, co jsem ti psala, pojede nejspíš navíc hned zítra na poměrně velký event Zvonění na Ježíška v ČB.  :) Snad se mu bude u stromu líbit, sejde se víc než stovka kačerů.

Krátké povídání je již sepsáno, takže ho můžeš vzít do světa. :)

Ale řeknu vám, ten editor pro psaní TB je vážně děs. Pokaždé, když uložím práci mi přepíše kód a něco, co nechci... Ještě, že je to nenapadlo nacpat k listingům keší...

No, abych nekončil svůj příspěvek remcáním, dneska mi pošťačka doručila obálku od nějaké zvědavé kamarádky z Písku. :) Ručně psaní přání k Vánocům udělá člověku hned lepší náladu.  ;) Ještě jednou děkuji za přání, nové pěkné součky a krásnou barevbou sovičku na SQ. 

P.S. U mě má ČP protentokrát jedničku s hvězdičkou.

• 0

#1930 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 23 prosinec 2014 - 23:24

Já vim, je to spíš k pláči ale když mě ten stav keše pobavil... GC5HTN3  :ph34r:

• 0

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"

#1931 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 23 prosinec 2014 - 23:32

Já vim, je to spíš k pláči ale když mě ten stav keše pobavil... GC5HTN3  :ph34r:

Jo, taky to se zájmem sleduju. Je to tim větší sranda, že je to jejich druhá a na první doběhli taky s krabkou až někdy půl nebo třičtvrtě hodiny po publikaci. Tam to uhráli na krádež, ale obávám se, že napodruhý jim to nikdo nespolkne. Domnívám se, že prostě doteďka nepochopili, že keš se napřed dává na místo a pak teprv posílá k publikaci.

• 0

#1932 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 23 prosinec 2014 - 23:34

Taky mám ten pocit...

• 0

#1933 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 236 příspěvků(y)

Publikováno 24 prosinec 2014 - 9:06

Mě zaráží fakt, že když jsem vytvářekl svou první (i druhou keš), tak jsem se držel informací na GeoWiki, pár rad, co jsem se dopátral tady na fóru a ještě si nechal provést z vlastní iniciativy betatest, aniž by ho po mě RW chtěl - ono je vážně tak těžké udělat něco pořádně? Ano, také mi zničili keš ještě před publikací a až FTF na to přišel, ale dvakrát za sebou? No, nebudeme si kazit svátky... :)

Už máte vše připraveno a odpočíváte, nebo ještě sháníte dárky? :D

• 0

#1934 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 24 prosinec 2014 - 12:24

Už máte vše připraveno a odpočíváte, nebo ještě sháníte dárky? :D

Neodpočítávám... Odpočívám ;-)
  • 0

#1935 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 236 příspěvků(y)

Publikováno 24 prosinec 2014 - 13:21

Inu, jestli rád odpočíváš u pohádek, pusť si za hodinu ČT1, jelikož budou dávat jednu z mých nejoblíbenějších, Šíleně smutnou princeznu. :)

• 0

#1936 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 24 prosinec 2014 - 14:40

A už se chystáte na novou "kachní sezonu"? :-D

• 0

#1937 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 236 příspěvků(y)

Publikováno 24 prosinec 2014 - 18:23

Kdyby jen napsala na vzkaz souřadnice... http://www.novinky.c...-jeziskovi.html

To mi připomíná, v létě jsme chtěli s Paha Ahma udělat event s balónky a vzkazy, ale nakonec z toho nějak sešlo... Pokud vše vyjde a budu mít od června volno, nebylo by od věci, dotáhnout nápad do konce. :) Uvidíme...

• 1

#1938 preshing

preshing

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 305 příspěvků(y)

Publikováno 26 prosinec 2014 - 8:28

Tak stímhle se musím podělit, dnes ráno po noční jsem měl v plánu jet zkontrolovat keš a dát do ní malý dárek.....přijedu si geovozidlem na místo (nikde nikdo, byla ještě tma) vyzvednu krabku a vezmu si jí jako vždycky do auta...tak si tak listuji v logbooku když vtom světla přímo proti mě. Říkám si co tady kdo chce takhle po ránu (na místě je jen hřbitov) a ona Policie ČR :D

Poté co si pánové důkladně prohlédli celé auto a mě dočasně oslepili baterkama se jeden ptá.."co že prý tady dělám"? odpovídám že kontroluji keš. Hmm, a našel jste, odpovídá. Říkám: našel, já jsem totiž owner! V tu chvíli je vidět že jednomu z policistů je vše jasné, pronese jen...aha tak to jo. Bez jakéhokoli legitimování mi popřáli hezký den a zmizeli ve tmě.

Bylo to moje první setkáni s Policií při geocachingu a upřímě jsem se toho docela obával..přeci jen jsem jim nechtěl vysvětlovat celý princip fungování hry a ukazovat jim skrýš. Ale musím říct že byli velice profesionální, uplně mě to překvapilo. Tímto je zdravím ;)

• 4

#1939 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 236 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2014 - 9:53

U nás sice chodí Ježíšek, ale GC je přeci jen z Ameriky, kde mají Santu. :)
IMG_20141227_095026.jpg
  • 1

#1940 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 30 prosinec 2014 - 9:42

Tak co nového? Já se včera po dlouhé době projela vlakem (delší trasu, na krátké jezdím celkem pravidelně) a příjemně cestovatelsky mne to naladilo :).

• 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama