Přejít na obsah

Fotka

50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
6869 odpovědí na toto téma

#1941 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 30 prosinec 2014 - 10:06

Nového? Včera jsem měla přímo růžové odpoledne :) , zjistila jsem, že SQ dvojic už mám dokonce o jednu víc než je třeba na Geopexeso. :wub: Navíc juniorka byla v dobrém rozmaru, pomohla mi zadat zbytky nezaevidovaných do katalogu a premiérově jsme si SQ pexeso hned zahrály. :) Docela jsme se nasmály a pokračovaly Scrablíky, takže prima podvečer. Jen jsem opět nedologovala resty.....Nevadí, SQ pexeso je celé a budu ho sebou vozit na deskovky, aby udělalo radost i dalším "hravým".

• 0

#1942 Solim

Solim

Introvert

• Members
  • PipPipPip
  • 1 870 příspěvků(y)

Publikováno 30 prosinec 2014 - 10:20

Tak co nového? Já se včera po dlouhé době projela vlakem (delší trasu, na krátké jezdím celkem pravidelně) a příjemně cestovatelsky mne to naladilo :).

:D Kdyz jsem na podzim nastupoval do vlaku v Roznove pod Radhostem, tak chvili za mnou do vlaku nejiste nastupovaly dve holciny se slovy: " TYYY jo, s tim jezdi Cesky drahy ???" :rolleyes:. Bylo na nich videt, ze vahaji, zda se nemaji prezout do backor a boty nechat za dvermi :P .

Tento příspěvek byl upraven od Solim: 30 prosinec 2014 - 10:25

• 0

iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4

S úsměvem jde vše líp

#1943 Raraku

Raraku

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 475 příspěvků(y)

Publikováno 30 prosinec 2014 - 10:26

Nového? Kladno je "pod sněhem" (asi tak 2 cm :-) a dneska na to všechno vesele svítí sluníčko, prostě krása.

Já ovšem od neděle trčím doma a koukám na to jen z okna, neboť bojuji s nějakým podlým bacilem.  :( O Silvestru a novoročním výletu někam za sluníčlem si mohu nechat leda tak zdát, ale to je spíš do depresivního koutku....

• 0

#1944 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 30 prosinec 2014 - 10:39

JJ, taky jsem na Kladně, na 1 den jsem se zašla podívat do práce :) (chybí mi dovolená). Ale moc záživné to tady, ehm, není, musím si dělat "zpestřovací" pauzy...

Šolime, tak vlakem jsem jela zcela obyčejným - nejdřív motorák (jeden plný vagonek), pak "kupáč" a nakonec Regionova...

Raraku, to je pech, čím se léčíš?

• 0

#1945 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 30 prosinec 2014 - 11:01

Když jste tu hned dvě z Kladna, máte nějaké zprávy o Toníčkovi? Jak mi bylo mizerně před svátky, ani jsem mu nepopřála, maily jsem posílala většinou až 26. a zrovna na něj zapomněla ( stydím se) - tady se dlouho  neukázal, vždycky jsem si to uvědomila, když jsem byla mimo počítač. Sněhem zřejmě zapadaný není, když jsou u vás jen 2cm.

Raraku přeji brzké uzdravení. 

• 0

#1946 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 30 prosinec 2014 - 11:12

Zvědavko, nemám...

• 0

#1947 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 30 prosinec 2014 - 11:24

S Toníčkem jsem komunikovala těsně před svátky, kdy jsme s ním domlouvali večerní odvoz z T5 zdobení kladenskho vánčního stromečku. Byl zcela v pořádku, i když tu dlouho nebyl, věnoval se jiným výzkumným úkolům než keškám (tuším pátrání ve starých matrikách, poslal mi několik perliček). Na event nakonec nedorazil, neb trochu poprchávalo, ale myslím, že se těší celkem dobrému zdraví i rozpoložení a netřeba se o něj strachovat.

Tento příspěvek byl upraven od Jacka: 30 prosinec 2014 - 11:27

• 0

#1948 Raraku

Raraku

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 475 příspěvků(y)

Publikováno 30 prosinec 2014 - 11:41

Jak píše Jacka, dle indicií odhaduji že má napilno. Event mu kvůli nevlídnému počasí nevyšel, ale byl i na lovu kladenské novinky. SQ od Tebe pro něj mám stále v šuplíku a čekám na vhodnou příležitost k předání. :-)

Pro Petru: léčím se jak to jde - zázvorem, česnekm, medem, no a také se chovám rozumně a nepobíhám venku ač mě to velmi láká.... :-( 

• 0

#1949 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 30 prosinec 2014 - 11:59

Raraku, ještě zkus slivovici, přátelé z Moravy na ni nedají dopustit.

• 2

#1950 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2015 - 8:45

Série prosincových eventů je za námi, nechystá se náhodou  zase nějaký povedený eventík v Liberci? Ani nemusí být růžový! :)

• 1

#1951 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2015 - 12:20

Za chvíli - ve 14 hodin - začíná tradiční krmení daňků v Blatné, to bys ještě zvládla. :) Docela velká a především pěkná akce, jen mám obavy, že jak je teplo, nebudou mít daňci nouzi o krmení a žrát z ruky nepřijdou. Před chvílí jsem jim přivezla z garáže celou tašku jablíček "z naší zahrádky", ještě je musím nakrájet na menší kousky, dosuším vlasy, poberu TB a dříví a vyrážím. :wub:

• 0

#1952 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 236 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2015 - 13:35

Na nějaký event bych taky vyrazil, avšak není čas a ani nic v dosahu. No co, alespoň se za dva týdny dočkám jednoho skoro pod mými okny. :)

Jinak, právě sedím nad rozepsanými stránkami a řeknu vám, že dát dohromady "časopis" (pokud se tomu tak dá vůbec říci) je vážně docela fuška, i když se jedná jen od dvacet stránek A5. Alespoń, že je to první a zároveň poslední číslo. :D

• 1

#1953 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2015 - 14:12

Zvědavko, lákavé... Ale už evidentně nestíhám :). Já šla kolem obory nedávno ve východních Čechách a jak jsem na tu zvěř zapískala, taky se ke mne rozeběhli :)...

Na zítra jsem si domluvila na Kladně u paní družinářky vyzkoušení koloběžky Kostka, tak už se těším. Zvažuji výměnu za svoji Yedoo City - na tu už si brousí zuby mudlodcera...

Kulíšku, a jakýpak časopis píšeš?

• 0

#1954 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 236 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2015 - 23:54

Většinou je tenhle "jednočíselník" (zajímavé slovo, ani nevím, jestli vůbec existuje) známý pod označením Maturitní noviny. :)

• 2

#1955 Tranicka

Tranicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 149 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2015 - 16:16

Většinou je tenhle "jednočíselník" (zajímavé slovo, ani nevím, jestli vůbec existuje) známý pod označením Maturitní noviny. :)

Já to znám pod pojmem Půlnoční noviny ;-) Ale nejvíc mě překvapilo, že v Praze tenhle jednočíselník neznají...

• 1

#1956 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 236 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2015 - 17:31

Mám tu pro inspiraci "noviny" z minulých let (nejstarší z roku 2006 a nejmladší z loňska) a každé mají svůj název: Půlnoční noviny, Večerní noviny, Plesk (originální název loňské Oktávy), Hvězdy a pruhy (téma plesu mé sestřenky byl M*A*S*H),...a ani ty mé nezůstávají pozadu s "originálním" názvem (ač limitovaným tématem plesu - Phamtom of the Opera)

Vážně v Praze neznají maturitní noviny? :o

• 0

#1957 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2015 - 17:59

Vážně v Praze neznají maturitní noviny? :o

Čoveče, my dělali s kamarádama školní časopis, ale maturitní noviny jsme neměli...

• 0

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"

#1958 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 236 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2015 - 18:05

U nás (asi jako na každé škole) se vždy jednou za čas objevila parta, která to chtěla rozjet, ale skutek utek... Zatím co maturitní noviny dělají všichni. Zajímavé...

• 0

#1959 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2015 - 18:06

No my jsme to rozjížděli a vydrželo to určitě ještě 5 let poté co jsme skončili. Ale dál už nevim. Od té doby jsem se tam podívat nebyl.

• 0

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"

#1960 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2015 - 18:07

To víš, my co maturovali o trochu dřív :) :) :).

Taky jsem pojem Maturitní noviny neznala...

• 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama