Abychom HaLuMovi neprasili GeoGetí vlákno, dovolím si založit obecné, kde se nadále mohou shromažďovat praktické postřehy a dotazy (proto ani neoživuji dřívější vlákno o vzniku).
I já si včera ulovil celou sadu a přišlo mi to jako dobré řešení davu pod mostem - partnerka se v něm necítila dobře a takhle se (skoro)všichni rozptýlili po docela velké ploše. Protože jsem ale tvor zvídavý, napadlo mě v souvislosti s Labkami pár otázek:
- Jaké jsou další záměry GS s Labkami? Lze očekávat, že z nich vznikne něco na způsob standardní cache (byť spíše z archivačních důvodů)?
- Co se v takovém případě stane se zalogovanými? Zmizí ikonka baňky? (a ta je fakt pěkná!)
- Je v plánu GS nějaká implementace do statistik? Je trochu schizofrenní mít v jedné kolonce o 7 vyšší počet než co dokládají oficiální statistiky.
- Na naší geoWiki uvádíme, že po skončení logování dostane účastník dotazník, aby mohl podat zpětnou vazbu - počítá se s tím?
Chápu, že na ledaskteré otázky asi neznáme odpovědi, ale pokud by někdo z povolaných pustil pár náznaků, bylo by to příjemné.
PS: Jsem opravdu rád, že cacheři z ČR jsou v poslední době takovými evropskými průkopníky. A nevadí mi býti testovacím králíkem.