No, vzhledem k dotazu je to tady OT všechno počínaje 8 příspěvkem, tak si taky zafilozofuju
1) palcování - je fakt, že nikde není napsáno (nebo jo?), co ten červený palec znamená a jaké to má důsledky - já ho používám jak pro nesouhlas se stylem postu (většinou) ale i pro prostý faktický nesouhlas (zřídka a opatrně, protože vzhledem k barvičkám palce to vypadá hrozně blbě). Ale jestli velký počet minus palců znamená pro uživatele nějaké omezení, měli bychom to všichni vědět, protože jako význam souhlas/nesouhlas to očividně bere víc lidí. Nešlo by to dát aspoň do bubliny, co se u palce ukáže?
2) Favoritní body - asi je logičtější dát FP hned po nálezu, ale na druhou stranu - kolikrát se mi stane, že mi FP dojdou, pak se dívám do dříve udělených a občas přerozdělím. A keš se samozřejmě časem může měnit jak k horšímu, ale zrovna tak k lepšímu. Takže z tohohle pohledu je udělování FP po nějaké době úplně jedno...
EDIT: Beru bod 1) zpět a jdu si číst, co se o svém dotazu dozvím ve vlákně, které jsem ještě nečet
Tento příspěvek byl upraven od plavcik: 20 prosinec 2013 - 18:18