Když někdo píše že dává bod tak ať ho dá nebo ať nepíše nic o přidělení bodu na jeden už čekám asi 4 měsíce )
Možná zkus dotyčnému napsat. Snad to probůh nejsem já
Publikováno 18 listopad 2015 - 7:32
Když někdo píše že dává bod tak ať ho dá nebo ať nepíše nic o přidělení bodu na jeden už čekám asi 4 měsíce )
Možná zkus dotyčnému napsat. Snad to probůh nejsem já
Publikováno 19 duben 2016 - 9:42
Již se mi to stalo několikrát. Naposledy dnes. Někdy to nechám být a někdy napíšu. Většinou je pozitivní ohlas a v pohodě mašlička přiletí, někdy i s omluvou. Ale vždy píšu slušně. To je asi hlavní
Ruku na srdce, každý kdo zakládá keš, tak si myslí že je nejlepší na světě a tak ten FP, bludišťák, mašle, bod nebo jak to kdo nazve, vždy potěší. Proto pak zamrzí když fyzicky není tam kde má být.
Publikováno 19 duben 2016 - 9:49
Asi jsem výjimka, ale i s rukou na srdci mě při zakládání keši nenapadlo, že by byly nejlepší. Chtěl jsem hlavně přivést podobně postižené na zajímavé místo a byl jsem zvědav na logy.
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 19 duben 2016 - 10:01
Ano, byl jsi zvědav na logy. Byl jsi a jseš rád že ti to někdo pochválí.
Asi jsem to přehnal s tím že si myslí že je keš nejlepší na světě, ale každý je rád že jeho snažení někdo ocení.
Publikováno 19 duben 2016 - 13:31
Jo, to jo, pochvala vždy potěší.
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů