Drobně jsem postoupil...
1) řešení se SmatFiltrem mě funguje, ale potřeboval bych to (polo)zautomatizovat. Musí se tam vybrat soubor s připraveným SQL apod. => to mi moc nevyhovuje... Combine by byl asi lepší.
2) Combine dávka za použití SQLAdd, resp. SQLFileAdd, mě funguje pokud ji aplikuji na 'řádné body'. Zkusil jsem třeba přes SQLAdd hledat waymark dle jeho názvu: "SELECT id FROM geocache where name = "Kadov, okres Strakonice, CZ" a ten se v GG zobrazil.
Já chci ale pracovat s obecnými body - mám svou vlastní řadu ID formátu XYnnnnn, kde 'nnnn' je sekvenční řada čísel. Pokud SQLAdd zmodifikuji na "SELECT id FROM geocache where name = "555444102724957" (tohle třeba SmartFilter zkousne), tak Combine dávka odrovná celý GeoGet - viz ->
Vysvětlení pro gorda:
body mám sice v GG databázi, ale adhoc výběry chci dělat podle výstupu z Locusu, kde nemám ID bodů z GG. Potřebu/ideu mám takovou, že:
1) podle jmen bodů z Locusu zjistím v GG databázi ID těchto bodů
2) pak si tento výběr zobrazím (pokochám se jim :-)
3) a pak otaguji
Ideální práce pro Combine
Pokud by problém s pádem GG byl problém řešit, tak bych to obšel z Combine vyvolanou SQL dávkou (z BAT volání sqlite3.exe), které by mě vyrobilo GGT a s tímto bych pokračoval dále v Combine
Tento příspěvek byl upraven od ToRo61: 27 prosinec 2013 - 23:49