Používáte raději samolepky nebo razítka ?
Publikováno 06 leden 2014 - 22:25
Používáte raději samolepky nebo razítka ?
Lidi , je to jen hra ..
Sony xperia SOLA ( officiální aplikace ) ----> Právě hledám ..
Publikováno 06 leden 2014 - 22:28
Aby to k necemu bylo, tak jsem ti tam prihodila anketu
Publikováno 06 leden 2014 - 22:38
U větších logbooků razítko a log propiskou, u PETek, filmovek a pod. jen zápis propiskou ;-)
Publikováno 06 leden 2014 - 22:41
A jak zadat razítko, do kterého se píše datum? :-)) Když nemáš razítko, tak to tam vraž propiskou. A když nemáš ani tu, tak stačí tužka:-))))
Publikováno 06 leden 2014 - 22:43
Tak, na začátku jsem používal, co bylo v keši, v jedný jsem nemohl písátko najít a vyryl jsem log klíčem, teď nosím propisku.Propisku, nehlasovala jsem. Propiska není tužka.
Publikováno 07 leden 2014 - 0:49
A jak zadat razítko, do kterého se píše datum? :-)) Když nemáš razítko, tak to tam vraž propiskou. A když nemáš ani tu, tak stačí tužka:-))))
To mi připomnělo takového toho kuchaře všeuměla z TV "... a když nemáte ani to, tak tam nedávejte nic"
Tento příspěvek byl upraven od mr3ska: 07 leden 2014 - 1:09
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 07 leden 2014 - 6:37
Gelovku nebo propisku
neb pokud se nejedná o hromadný log více lidí, tak u razítka stejně nemám datumovku :-)
Tento příspěvek byl upraven od skurakai: 07 leden 2014 - 6:38
Publikováno 07 leden 2014 - 6:42
Stačí se podívat do logbooků! :-) Většina lidí se jen podepíše, třetina lidí dává razítko a jen malá menšina dává samolepky.
Publikováno 07 leden 2014 - 6:45
Pouze propiska nebo tužka. Jo, a fakt "mě těší" když mi do mé frekventované mikrovky lidi do toho malého logbooku cpou velká razítka, kapacita je pak poloviční.
Publikováno 07 leden 2014 - 6:51
Pouze propiska nebo tužka. Jo, a fakt "mě těší" když mi do mé frekventované mikrovky lidi do toho malého logbooku cpou velká razítka, kapacita je pak poloviční.
Mám nanokešku a i tam lidi dávají razítka. A obrovská přes několik okýnek.
Publikováno 07 leden 2014 - 9:32
Pro rejpaly jsem upravila anketu Jo a muzete vybirat vicero moznosti!
Publikováno 07 leden 2014 - 9:40
Samolepky sice mám, ale ještě ani jednou jsem je do logbooku nepoužila - pořídila jsem si totiž kulaté o 5mm větší než je MWG, nakoupila příslušné suky a tak když potkám rodinu s malými dětmi a s rodiči měním klasické CWG, mám co dát dětem. Nebo je někdy jen tak přidám do keše, kde nic není, aby děti měly překvápko. ( není to můj nápad, inspirovala jsem se sukem k propagaci jednoho eventu )
Publikováno 07 leden 2014 - 10:16
To je špatně položená otázka - preferuje se podle situace.
Do nanovky nebo mikro obvykle nejde nic než fixem (tužka tupá, propiska nepíše, ale někdo je machr a zvládne to i razítkem nebo dokonce samolepkou), na mokré logbooky razítko nemá smysl (takže zničí průsakem několik stránek), samolepky podle materiálu občas nedrží (a hlavně potom logbook bobtná a bobtná...a tak ho někdo do krabice napěchuje, že už nejde vyndat), ale zase se dají dělat příležitostné skupinové jednodušeji než razítko (ach ty PWT).
Každopádně kdo chodí na lov bez tužky a pak se vymlouvá, že se nemohl zapsat (protože v keši přeci není tužka!), si ten bod ani nezaslouží.
Publikováno 07 leden 2014 - 10:34
nano, rozthané logbooky a pod. samozřejmě propiska, kterou mám neustále sebou. Pokud to tedy okolnosti dovolí, prdnu své malé, kulaté razítko. Někdy se vejde jeho vrchní polovina s nickem i do prťavých lb, v tom případe ho otisknu, vzhledem k tomu že rukou škrábu jako kocour .
V
Ještě dodám, že i když to již není dnes skoro ani zvykem, vždy doplním kvůli pořádku IN / OUT...
Z toho vyplývá, že abych se "vykecal" potřebuji veliký lb
Publikováno 07 leden 2014 - 19:38
Nosím ve futrále u mobiu tužku z Ikey a pokud není tužka v keši, tak jí vytáhnu. Razítko považuju za zbytečnost, je to drahý a musí se to s sebou furt tahat a stejně to nejde použít vždycky. Člověk ty kapsy taky nemá bezedný, že jo.
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů