Ahoj,chtěl by jsem založit Wherigo cache. Mohl by mi někdo poradit jak ji udělat?
Prosím přesný postup... děkuji moc
Publikováno 18 leden 2014 - 13:41
Ahoj,chtěl by jsem založit Wherigo cache. Mohl by mi někdo poradit jak ji udělat?
Prosím přesný postup... děkuji moc
Publikováno 18 leden 2014 - 13:44
Zkus se podivat na jeden mistni blog...
Publikováno 18 leden 2014 - 13:46
/realme 8 (Android 12) + Locus, Oregon 300 už nepoužívám vůbec/
GC3WERW - Vzpominky Tychona Brahe | GC4XTDT - Opustena infekcni klinika Kopa | GC5FJC2 - Benatecke kolecko | GC5R8AF - Achilles a zelva | GC5VYCQ - Chrastenhof (Chrastecky dvur) | GC6N637 - Zubri na Travinach | GC6Q5BT - QIC neboli ctvrtpalec | GC72925 - 7. PLRO Vlkava - Raketaci | GC7FK96 - Beru Ti Stesti | GC92CY5 - Kopec plný bordelu | GC98JF4 - Chrastenhof (Chrastecky dvur) - reloaded | GC9AV0D - Sečtělá | GC9WFCF - Poslední zvonění
Publikováno 22 červenec 2016 - 13:52
Mam dotaz, je regulerni udelat Wherigo tak ze pokud vam dojdou v pulce hry zivoty, musite zacit znovu??
Na zacatku mate tri zivoty v batohu. Nahodne se dostavate pri ceste po meste do zon kde vam zivoty ubivaji a nebo pribivaji. Zony jsou samozrejmne skryte. Pokud vam zivoty dojdou musite vyrazit znovu.
Publikováno 22 červenec 2016 - 14:05
Samozrejme. Staci proste vypnout zony a hraci nic jineho nezbude i kdyby nechtel.
Nicmene je potreba uvazovat, zda je to nejak racionalne oduvodnitelne, protoze jinak se ti na to uzivatele vykaslou a objedou to pouzitim save. Tedy aspon ti stastnejsi na telefonech.
A z tveho popisu vidim trochu problem v poctu soucasne aktivnich zon. Maximum pro garmina je 7 nebo 8 jednoduchych a pak prestane stihat pocitat vzadalenost a zhrouti se. Musel by jsis to osetrit.
Publikováno 22 červenec 2016 - 14:16
DIKY
No, planuju udelat wherigo po vesnici ktera je rozdelena uzkym hrdlem na dve casti a bude se muset prejit z jedne casti na druhou. Zony budou aktivni samozrejmne postupne. Najednou jich asi aktivnich vic nez 6 nebude. Jednalo by se o lehkou vec, ale zatim to mam v zarodku v hlave.
Tento příspěvek byl upraven od panzerstepan: 22 červenec 2016 - 14:21
Publikováno 22 červenec 2016 - 15:46
Mam velmi neprijemnou vzppominku na wigo Arabela, kde mi vlk poziral zivoty tak dlouho, az jsem to zabalil. Autor sam neveril, ze je mozne, abych na vlka narazil tolikrat a tak casto. Arabela mi zivoty znechutila tak, ze zadnou cartridge s zivoty asi nikdy hrat uz nebudu.
Jako autorovi bych ti doporucil byt v tomto smeru velmi opatrny.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 22 červenec 2016 - 16:56
Tento příspěvek byl upraven od mh.mail: 22 červenec 2016 - 16:57
Publikováno 23 červenec 2016 - 7:09
Zdravim
A může wherigo cartrige vytvořit i někdo, kdo má nulové zkušenosti s programováním?
Myškin
Publikováno 23 červenec 2016 - 7:18
Ano, muže. Já si s tím začal hrát a letos asi půjdou ven jedno nebo dvě wheriga
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 23 červenec 2016 - 7:50
Nejvic mi pomohla geowiki, stranky urwigo odkud lze stahnout nektere vzorove projekty a kdyz jsem neco nevedel tak mi pomohli lidi tady. Napriklad mh.mail, Blexa atd
Z wheriga je asi nejslozitejsi vytvorit si nejaky pribeh ci linii po ktere se chces potom s hrou vydat. To zabralo nejvic. Pak vybrat rozumny misto. Ted mi cas zere hlavne vymyslet finalni pixlu
Publikováno 23 červenec 2016 - 9:25
mr3ska napsal/a 23 Čvc 2016 - 06:50:
Nejvic mi pomohla geowiki, stranky urwigo odkud lze stahnout nektere vzorove projekty a kdyz jsem neco nevedel tak mi pomohli lidi tady. Napriklad mh.mail, Blexa atd
Z wheriga je asi nejslozitejsi vytvorit si nejaky pribeh ci linii po ktere se chces potom s hrou vydat. To zabralo nejvic. Pak vybrat rozumny misto. Ted mi cas zere hlavne vymyslet finalni pixlu
Linii bych měl zhruba vymyšlenou. Vlastně by to měl být takový průvodce s jednoduchými otázkami a na závěr se ukáží finální souřadnice. Otázka právě je, zda dokážu tuto myšlenku převést do cartridge.
Publikováno 23 červenec 2016 - 9:39
Publikováno 23 červenec 2016 - 10:06
Publikováno 23 červenec 2016 - 12:07
Tak ono je taky zvladnou a zvladnout. Ja jsem u toho hodnoceni, zda zvladne trosku opatrnejsi. Clovek, ktery v zivote neprogramoval, vetsinou neosetri vsechny moznosti a pak jsou problemy a zvlaste u slozitejsich veci. Lidi totiz nedelaji jen to, co predpokladas, ale to co je zrovna napadne (a co by te ani ve snu nenapadlo). Vysledek je pak stejnej, jako s tim umiranim (hra znova od zacatku), jenze zcela mimo plan...
Kazdopadne jednoduchy pruvodce jako chce Myškin je asi bez problemu.
Nicmene zacinam se bat, ze wiga nejsou moc v kurzu. Ja treba poslednich 12 mesicu proklinal Maxinohu, za jeho prohlaseni, ze funkce na duplikaci predmetu by byla v urwigu zbytecna. Konecne jsem pred tydnem dopsal (a snad opravil vetsinu chyb), na prvni dobrou bylo pusteno a uz skoro 90 hodin cekam na jakykoliv log o nejakem pokusu.
Publikováno 23 červenec 2016 - 13:44
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů