Hlodá ve mě myšlenka na vyrobení nějakého geocoinu.
Jako fanoušek všech tří oblastí v anketě by mě zajímalo co by jste preferovali vy?
Tento příspěvek byl upraven od Beetovy: 21 January 2014 - 12:59
Publikováno 21 January 2014 - 12:57
Hlodá ve mě myšlenka na vyrobení nějakého geocoinu.
Jako fanoušek všech tří oblastí v anketě by mě zajímalo co by jste preferovali vy?
Tento příspěvek byl upraven od Beetovy: 21 January 2014 - 12:59
Publikováno 21 January 2014 - 13:23
To je slozita otazka. Kdyz pominu, ze jsem vyrazne omezil nakupovani, tak mne z toho nejvic oslovil Star Trek, ale to neznamena, ze bych ho koupil. Ve vysledku by zalezelo treba na provedeni a momentalni nalade.
Jinak u Star Treku a hodinek PRIM narazis na ochrane znamky a vseobecne autorske pravo, takze si na to dej pozor.
Publikováno 21 January 2014 - 13:54
To je slozita otazka. Kdyz pominu, ze jsem vyrazne omezil nakupovani, tak mne z toho nejvic oslovil Star Trek, ale to neznamena, ze bych ho koupil. Ve vysledku by zalezelo treba na provedeni a momentalni nalade.
Jinak u Star Treku a hodinek PRIM narazis na ochrane znamky a vseobecne autorske pravo, takze si na to dej pozor.
Jasně, že by záleželo na provedení. Tohle je jen průzkum trhu. :-)
Licence na ST a PRIM je jasná věc a rozhodně bych ji nechtěl obejít.
Publikováno 21 January 2014 - 14:07
Mě je úplně jedno, co je na geocoinu, který koupím. Beztak o něj jeho vypuštěním do přírody přicházím.
Publikováno 21 January 2014 - 14:40
Pokud by to byl vkusný geocoin s motivem Star Treku, tak do něj jdu. Ale jsem poněkud vybíravá. Mám ráda mince spíše menší a nic přehnaně křiklavého, plného lebek apod, preferuji strohý kov...
Publikováno 21 January 2014 - 21:35
Za mě jako milovníka hodin, hodinek orlojů a všeho dalšího časového jednoznačně PRIM!
Publikováno 27 January 2014 - 10:55
Děkuji za hlasy do ankety. Uvidíme co s tím půjde udělat.
Publikováno 27 January 2014 - 11:13
*
Publikováno 17 February 2014 - 9:41
líbí se mi prim i star trek, ale spíš bych se přiklonil k obecněší variantě. tedy hodinky a scifi.
Publikováno 18 February 2014 - 7:41
hodinky. a pak vseobecne takovy, ktery nezmizi po tretim logovani.
Publikováno 18 February 2014 - 8:07
Já jsem pro Star Trek, ale abych ho koupil musel by mít super motiv nejlépe z Hoblíkovo dílny. Ale jinak toužím po coinu s motivem ústeckýho kraje
Publikováno 18 February 2014 - 8:27
To mi připomnělo, že se kdysi mluvilo o tom, že by si i další kraje udělaly coiny - puzzle z okresů jako máme my na jihu. Nevíte někdo o tom, jestli se do toho některý kraj nepustil? To by bylo docela zajímavé pro řadu lidí. Sama mám jen GC našeho okresu a další jsem použila jako dárek, ale je pěkné když někdo má celý kraj a nechá vás skládat. .-)
Publikováno 18 February 2014 - 9:26
Já jsem z Prahy, takže by to bylo puzzle o počtu jedna :-)
Publikováno 18 February 2014 - 10:03
Já jsem z Prahy, takže by to bylo puzzle o počtu jedna :-)
Ale mohl bys udělat puzzle dle pražských částí
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 18 February 2014 - 10:47
To mi připomnělo, že se kdysi mluvilo o tom, že by si i další kraje udělaly coiny - puzzle z okresů jako máme my na jihu. Nevíte někdo o tom, jestli se do toho některý kraj nepustil? To by bylo docela zajímavé pro řadu lidí. Sama mám jen GC našeho okresu a další jsem použila jako dárek, ale je pěkné když někdo má celý kraj a nechá vás skládat. .-)
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů