Nebo:
Celýdnyplkalnafóruadělalchytrýhoanižbyvystrčilnoszedveříaaspoňjednukešnašel
Ehmm...To sedi Nic proti ale Tvoje pravidelne kazdodenni prispevky a rady v 6:00 ,ale i v jinych casech si rad prectu
Publikováno 22 leden 2014 - 19:29
Nebo:
Celýdnyplkalnafóruadělalchytrýhoanižbyvystrčilnoszedveříaaspoňjednukešnašel
Ehmm...To sedi Nic proti ale Tvoje pravidelne kazdodenni prispevky a rady v 6:00 ,ale i v jinych casech si rad prectu
Garmin Oregon 600+450 + iPhone 5S 32GB + GSAK 8.7.0.0
Publikováno 22 leden 2014 - 19:45
Doporučuji vybrat krátkou přezdívku, než bude pozdě :-) Při vypisování mého, byť jen 13znakového, jména do nano logbooků nebo když nemám razítko si často přeji, abych si tehdy vymyslel něco kratšího.
JJ, hlavně krátkou a bez diakritiky - kdybych bývala věděla, co vím dneska, tak si dám třeba jen zvedN.
Publikováno 22 leden 2014 - 19:58
a co indianský tvary? Tenkterynaselkesku....
Muj kolega ma nick TenSPlavýmiVelbloudy a do dneska zalogoval jen 7 kesi. Coz docela chapu.
Tento příspěvek byl upraven od Slanecek: 22 leden 2014 - 19:59
Publikováno 22 leden 2014 - 20:50
JJ, hlavně krátkou a bez diakritiky - kdybych bývala věděla, co vím dneska, tak si dám třeba jen zvedN.
To bys pak nebyla tak populární
Publikováno 22 leden 2014 - 21:36
Já nemohl na nic přijít, tak jsem si večer sednul a napsal první slovo co padlo v místnosti. Sice bych dneska raději bral něco lepšího než Kulíšek, ale aspoň je nějaká sranda, když si na hlavu vezmu kulicha. Jo a to W na konci je podle mého příjmení (samotný Kulisek byl na GC.com již obsazený )
Publikováno 22 leden 2014 - 22:53
Paradoxně jsem měl nick ještě před tím, než jsem začal dělat GC. No a ono to klaplo. Jen někteý weby mě diskriminují ty tečky, na kterých si zakládám
Krátký a rychlý a dobře se tím propichuje logbook
Tento příspěvek byl upraven od N.o.e.: 22 leden 2014 - 22:54
S5 (N5800XM)
Publikováno 23 leden 2014 - 0:09
Před pár dny mi zmizela keška.
Zůstal po ní jen odrhnutá stránka z logbooku a na ní nápis "ZMRDI".
Zajímavý nick. Neznáte je někdo? Že by mi třeba řekli, co se stalo s mojí keškou?
Publikováno 23 leden 2014 - 5:28
Von to nebyl ani tak nick jako spíš vzkaz pro nás. Jedny Ownerce tady u nás zase místní mudlové v pravidelných intervalech kreslili do logbooků neslušné kosočtvercePřed pár dny mi zmizela keška.
Zůstal po ní jen odrhnutá stránka z logbooku a na ní nápis "ZMRDI".
Zajímavý nick. Neznáte je někdo? Že by mi třeba řekli, co se stalo s mojí keškou?
Člen odboje proti zdejší vtíravé reklamě
Publikováno 23 leden 2014 - 8:13
A všichni bychom se tě ptali, co zvedáš
Mě pro změnu lidi přejmenovávají na Tkaničku či Travičku a doporučují k tomu patřičné avatary
Publikováno 23 leden 2014 - 9:20
A jak vznikla Tranicka? Je to složení zkratek nebo dřívější přezdívka?
PS: zajímavé téma by možná byly i DOTAZY na nick - nejčastěji slýchám otázku, jestli jsem fakt zvědavá jen v noci nebo rovnou komentáře, že jsem zvědavá a zvídavá spíš trvale, tak proč noční.
Publikováno 23 leden 2014 - 9:48
To je složitá otázka. Tranička prostě vznikla
Před dávnými a dávnými časy jsem pro potřeby registrace na dnes již asi neexistující chat složitě vymýšlela přezdívku a jediné co mě napadlo bylo Tara (quiz - který film?) a protože to bylo zabráno, tak jsem zpřeházela písmena a vložila n. A teď jen tak lustruju net a zjistila jsem, že Trana je švédsky Jeřáb popelavý http://translate.goo...iw=1920&bih=918
Tento příspěvek byl upraven od Tranicka: 23 leden 2014 - 10:10
Publikováno 23 leden 2014 - 10:22
Já jsem se registroval jako Robbisek v roce 2007 a to bylo ještě pořád celkem volno, nick nebyl problém.
Ke geocachingu jsem přivedl přítelkyni, jejímž avatarem byl a je ježek a jako jezurka21 začala lovit v roce 2009.
Jenže pak jsme zjistili, že lovíme prakticky jen spolu, tak jsme to dali dohromady (později i http://coord.info/TB...rd.info/TB47T8R) a můj profil přejmenovali (z nostalgie jsem si samozřejmě Robbiska zaregistroval znovu) protože ten avatar je úžasnej, tak proč ho nepoužít? A teď často řešíme nejen problém zapomenutého razítka, ale třeba výzva jako http://coord.info/GC4Q636, nebo logování na Megáči v Olomouci je fakt zážitek.
Publikováno 09 únor 2014 - 23:12
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů