Arne1 napsal/a 01 Dub 2014 - 20:21:
) Arne1 našel 9248 keší (9252 nálezových logů) - kde se tam to 9252 bere ?
Mělo by to být přesně, jak je napsáno - v databázi máš 9248 nalezených keší, ale celkový počet Found it logů (nebo jejich ekvivalentů) je 9252. U 4 keší bys měl mít dva logy. Zkus to prosím zkontrolovat v databázi. Díky...
Citace
) Chvíli to něco chroustá, vůbec není jasné co a jak je daleko, chybí okno co by zobrazovalo průběh. To co je ve Stator.log by se mohlo zobrazovat.
Okno s průběhem existuje, ale je jaksi upozaděno za formulářem. Přiznám se, že nevím, jestli se to dá nějak v GG ovlivnit. Počkej na reakci Gorda nebo HaLuMy.
Citace
) Chtělo by to nějaký převodník, který by původní skript překuchal na nový.
Převodník čeho? Myslíš, aby nějaký strojový algoritmus předělal nějaký skript s výstupem statistiky automaticky na modul Statoru? To bys byl hodně náruživej čtenář sci-fi...
Citace
) Nastavení expertního režimu se mi zdá že se nijak neprojevilo, v Config.ini je stále Beginner.
Režim se ukládá v rámci každého profilu tím tlačítkem s disketkou vedle volby režimu.
Citace
) Sekce [IgnoreCaches], okénko na zadávání je strašně malinké, co to je a proč tam tyto jsou ?
Jde o seznam keší ignorovaných při výpočtech vzdáleností, azimutů směrů a směrových čísel v Numbers. Zvětšit ho můžeme snadno...
Citace
) Výběr témat mi napoprvé nějak nebyl jasný.
Je to udělaný trochu drsně z důvodu, že změna tématu přepíše uživatelovo nastavení barev. Pokud zkušenosti ukáží, dá se logika asi nějak zjednodušit...
Citace
) Pro zkratky krajů v mapě bych raději používal nové SPZ, je to obecně známé a ty zkráceniny vypadají podivně.
Uvidíme, na to zatím nemám názor. Tedy názor mám, že v mapách asi nastane hodně změn...
Citace
) Nálezy podle směrů - předpokládám, že těch 359 stupňů je nějaká fantazie, ta zmínka o challenge mi tam taky nějak nesedí
Pokud nebudeme mluvit o nadpisu, tak existují tři moduly: FindsByDirection, FindsByBearing a FindsByBearingChallenge. První je obdoba kompasových směrů z GgStatu. Druhý je zobecněná varianta, kde lze nastavit počet sektorů, ve kterých se vyhodnocují nálezy. Navíc lze alternativně zobrazovat počet nálezů v sektoru nebo průměrnou vzdálenost nalezených keší v sektoru. Poslední je nový graf, který vyhodnocuje vylovené sektory od HC pěkně po jednotlivých stupních, tedy 360 sektorů...
Citace
) FTF tabulka zobrazuje jen nálezy v Česku
To se mi trochu nezdá. Prověřím...
Tento příspěvek byl upraven od kiReGPS: 02 duben 2014 - 7:15