Moment, jsme tady na diskuzním fóru, ne? Chtěl jsem hlavně rozvést diskuzi - nečekal jsem, že mi bude ze strany "představených" nadáváno a budu posílán do prdele. Chápu že to je řehole, neodmítám moderování (naopak jsem pro moderaci) - nicméně, taky chápu moderování jako kontrolní a ne policajtskej mechanismus.
Moderátor by dle mě měl být Revizor (tj. kontrola ano, moderace ano, blokace sakra výjimečně - to se naštěstí dodržuje, vyhrožování NIKDY, odstup VŽDY) a ne policajt a samosoudce.
Teď budu offtopic, myslíš, že se chováš správně, když nazýváš členy fóra pseudoprudičema? Kdybych chtěl pseudoprudit, tak se tomu věnuju víc času a zapleveluju jiná a jiá fóra blbostma a stížnostma - já si vytvořill speciální vlákno a to nikoliv na prudění.
Konkrétní příklad dohledávat nebudu, neb na to nemám chuť - přišel jsem diskutovat, ne fízlovat.
Nikdo tě do pr... neposlal a nauč se číst. Když si totiž přečteš Pepův příspěvěk pořádně zjistíš, že po tobě chce konkrétní návrhy a příklady. Ty je nechceš / nemůžeš poskytnout a jen dál meleš dokola to samé. Tedy prudíš. I když opět rozumím tomu, že je pro tebe jednodušší požadovat práci po jiných, než sám vytvořit konstruktivní návrh (když už cítíš takovou potřebu kodexu).