Přejít na obsah

Fotka

Notifikace novych keší

android

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
325 odpovědí na toto téma

#101 cuckycz

cuckycz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 111 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2014 - 10:47

uz to resim 

• 0

Vyvojař aplikace Nové keše

#102 cuckycz

cuckycz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 111 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2014 - 11:18

tak snad opraveno, tuto verzi android nemuzu emulovat abych radne odzkousel, provedte update

• 0

#103 Orxion

Orxion

Orxion

• Members
  • PipPipPip
  • 1 063 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2014 - 12:21

nevím jak to má android, ale na IOS stačí importovat oznámení z GCM.CZ do L4C a hned vidím kde je
(na uložených offline mapách) a mám tam defakto info z celého GPXka .. mít apku čistě na publikace mně přijde trošku moc :)
  • 0
vdp_icon_small.jpg
Vodopády list
potapěčské keše

Pozvánka na plánované eventy
.. něco bude :)

#104 GeoKralicci

GeoKralicci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 139 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2014 - 12:26

Ale kde BM prijde k oznameni z GCM.CZ

• 0

#105 cuckycz

cuckycz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 111 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2014 - 12:33

tato aplikace je urcena primarne beznym uzivatelum

• 0

#106 michecd

michecd

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 116 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2014 - 12:47

cuckycz napsal/a 27 Bře 2014 - 11:33:

tato aplikace je urcena primarne beznym uzivatelum

Libi se mi a jsem za ni moc rad.
  • 0

#107 Lavin

Lavin

Member

• Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2014 - 13:31

Vyzkoušeno na Android 2.3 a nepadá. Ale stále se mi to chová nějak divně. Mám nastaveny souřadnice, vzdálenost 20 km a stáří dva dny. V seznamu mám kešky vzdálené více než 20 km a podstatně starší. Stáří je počítáno jak ? Od zveřejnění kešky, nebo od mého stažení do aplikace ? A nedal by se seznam kešek nějak vymazat ? Před současným nastavením souřadnic a vzdálenosti jsem různě laboroval s krajem, s různými vzdálenostmi a tak. Teď tam mám některé kešky 2x, u některých nemám souřadnice a vzdálenosti, u spousty mám datum 20.3.2014 (asi jsem to nějak aktualizoval), prostě v tom seznamu mám zmatek. Smazal bych ho a zkusil aktualizovat kešky znovu. Díky.

• 0

#108 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 774 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2014 - 13:36

zatím zkus v nastavení telefonu > aplikace > nové keše > mazání dat.. u mě to funguje
  • 0

#109 Guest_Paprikas(i)_*

Guest_Paprikas(i)_*
  • Guests

Publikováno 27 březen 2014 - 14:05

Mě to pro změnu spadne ve chvíli, kdy v "Nastavení souřadnic" zůstane ten desetinný formát, co je tam předvyplněnej a co se tam taky sám doplňuje. Tedy ve chvíli, kdy je tam N 49° 53 , 3.0. Asi problém s tou desetinnou čárkou, řekl bych.

apropo jakej formát souřadnic to vlastně chce? protože mě se tam nedaří tu desetinnou čárku/tečku z klávesnice vůbec dostat. Má to bejt ve formátu N 50°5.453'  E14°24.039'?

Tento příspěvek byl upraven od Paprikas(i): 27 březen 2014 - 14:10

• 0

#110 Lavin

Lavin

Member

• Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2014 - 14:42

miki6 napsal/a 27 Bře 2014 - 12:36:

zatím zkus v nastavení telefonu > aplikace > nové keše > mazání dat.. u mě to funguje

Tak jsem si seznam vymazal. Smazalo mi to i všechna nastavení, ale nevadí. Po provedení aktualizace už se mi seznam líbí. Ale ještě mi to není jasné s tím datumem. Nejprve jsem si nastavil stáří 10 dnů, aktualizoval a objevily se dvě kešky. Jedna z 20.3.2014 a druhá z 23.3.2014. Pak jsem nastavil 5 dnů a čekal jsem, že tam bude jen ta jedna z 23.3. Jsou tam pořád obě. Jak to tedy je ? Díky

• 0

#111 Stepan_M

Stepan_M

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 182 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2014 - 14:47

Paprikas(i) napsal/a 27 Bře 2014 - 13:05:

Mě to pro změnu spadne ve chvíli, kdy v "Nastavení souřadnic" zůstane ten desetinný formát, co je tam předvyplněnej a co se tam taky sám doplňuje. Tedy ve chvíli, kdy je tam N 49° 53 , 3.0. Asi problém s tou desetinnou čárkou, řekl bych.

apropo jakej formát souřadnic to vlastně chce? protože mě se tam nedaří tu desetinnou čárku/tečku z klávesnice vůbec dostat. Má to bejt ve formátu N 50°5.453'  E14°24.039'?

Aplikaci také jen tak pro zajímavost testuju, ale také se mi nějak nezdá to zadávání souřadnic a vzdálenosti (také mi to tam stále dává tu desetinou tečku..). Netuším podle čeho to tu vzdálenost bere, ale mám nastavené stejné souřadnice a vzdálenost a keše, na které mi přišly klasické notifikace mi to neukáže (vzdálenost mají těsně pod nastaveným limitem).

Dále jsem vymazal všechna data, nastavil stáří keši na jeden den a stejně mi to stáhne i starší. Nebo je to nastavení stáří jen pro zobrazení?

Tento příspěvek byl upraven od Stepan_M: 27 březen 2014 - 14:48

• 0

#112 cuckycz

cuckycz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 111 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2014 - 19:11

Paprikas(i) napsal/a 27 Bře 2014 - 13:05:

zadavaji se souradnice např 30° 20,695' 

Lavin napsal/a 27 Bře 2014 - 12:31:

Vyzkoušeno na Android 2.3 a nepadá. Ale stále se mi to chová nějak divně. Mám nastaveny souřadnice, vzdálenost 20 km a stáří dva dny. V seznamu mám kešky vzdálené více než 20 km a podstatně starší. Stáří je počítáno jak ? Od zveřejnění kešky, nebo od mého stažení do aplikace ? A nedal by se seznam kešek nějak vymazat ? Před současným nastavením souřadnic a vzdálenosti jsem různě laboroval s krajem, s různými vzdálenostmi a tak. Teď tam mám některé kešky 2x, u některých nemám souřadnice a vzdálenosti, u spousty mám datum 20.3.2014 (asi jsem to nějak aktualizoval), prostě v tom seznamu mám zmatek. Smazal bych ho a zkusil aktualizovat kešky znovu. Díky.

Stepan_M napsal/a 27 Bře 2014 - 13:47:

Aplikaci také jen tak pro zajímavost testuju, ale také se mi nějak nezdá to zadávání souřadnic a vzdálenosti (také mi to tam stále dává tu desetinou tečku..). Netuším podle čeho to tu vzdálenost bere, ale mám nastavené stejné souřadnice a vzdálenost a keše, na které mi přišly klasické notifikace mi to neukáže (vzdálenost mají těsně pod nastaveným limitem).

Dále jsem vymazal všechna data, nastavil stáří keši na jeden den a stejně mi to stáhne i starší. Nebo je to nastavení stáří jen pro zobrazení?

nastavene stari by melo ovlivnit viditelost kesi v seznamu, nikoliv stari stahovane kese

Lavin napsal/a 27 Bře 2014 - 12:31:

ano zatim lze vymaz udelat tak jak popisuje miki ... a jelikoz se vas na to pta stale vice pripravim do aplikace volbu 

• 0

#113 Stepan_M

Stepan_M

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 182 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2014 - 19:39

cuckycz napsal/a 27 Bře 2014 - 18:11:

zadavaji se souradnice např 30° 20,695' 

nastavene stari by melo ovlivnit viditelost kesi v seznamu, nikoliv stari stahovane kese

Ohledně nastavení stáří jsem si to myslel, ale ty souřadnice nevím. Pokud chci zadat tísíciny minut např. 028, tak dám uložit a následně tam je 27. . Mám nastavené stejné souřadnice jako u klasických notifikací a stejnou vzdálenost, ale čtyři keše z úterý mi to nezobrazí (klasická notifikace mi přišla). Přitom aplikace zobrazí i keše publikované před týdnem.

• 0

#114 DogVader

DogVader

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 854 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2014 - 18:59

Ahoj. Nejak mi to prestalo fungovat. Nastaveni mam porad stejne - Prahu. Ale kdyz davam refresh, tak mi to uz tak 2 tydny neukazuje nove kese. Mam tam porad jen ty stare. A pritom nove jsou....
  • 0
Xiaomi Mi 9 (Android 9) + Locus Pro

#115 cuckycz

cuckycz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 111 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2014 - 19:11

DogVader napsal/a 09 Čvc 2014 - 17:59:

Ahoj. Nejak mi to prestalo fungovat. Nastaveni mam porad stejne - Prahu. Ale kdyz davam refresh, tak mi to uz tak 2 tydny neukazuje nove kese. Mam tam porad jen ty stare. A pritom nove jsou....

ahoj, zaplnila se databaze a tak nebyl prostor pro ukladani novych kesi, takze doslo k promazani, v nasledujicich hodinach dojde k synchronizaci kesi za tech poslednich 14 dni, budou se tak notifikovat i starsi kese ... skoda ze se nikdo neozval driv :/

• 0

#116 cuckycz

cuckycz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 111 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2014 - 19:15

je pripravena beta verze nove verze pracujici rychleji a bez zbytecneho stahovani dat ..... k nalezeni je na oficialnich strankach http://www.gcnews.cucky.cz 

• 0

#117 michecd

michecd

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 116 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2014 - 19:31

Ahoj.
Hned jsem vyzkoušel novou betaverzi. Bohužel mi aplikace neustále padá při pokusu jakéhokoliv nastavení. Přišel jsem i o widget.
Samsung galaxy s3
  • 0

#118 DogVader

DogVader

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 854 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2014 - 19:48

Taky mi ta beta porad pada. Pri registraci, pri lokalitach...
Ale diky za to promazani. Stahnu zase tu starsi verzi...

Tento příspěvek byl upraven od DogVader: 09 červenec 2014 - 19:48

• 0
Xiaomi Mi 9 (Android 9) + Locus Pro

#119 cuckycz

cuckycz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 111 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2014 - 19:56

DogVader napsal/a 09 Čvc 2014 - 18:48:

Taky mi ta beta porad pada. Pri registraci, pri lokalitach...
Ale diky za to promazani. Stahnu zase tu starsi verzi...

michecd napsal/a 09 Čvc 2014 - 18:31:

Ahoj.
Hned jsem vyzkoušel novou betaverzi. Bohužel mi aplikace neustále padá při pokusu jakéhokoliv nastavení. Přišel jsem i o widget.
Samsung galaxy s3

nova verze se stale jeste ladi ale i tak se najdou telefony na kterych je funkcni, widget v nove verzi zatim neni 

Tento příspěvek byl upraven od cuckycz: 09 červenec 2014 - 19:56

• 0

#120 michecd

michecd

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 116 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2014 - 20:04

Zatím se vracím ke starší verzi. Jestli můžu poprosit, rad bych získal zase informaci o aktualizaci i pro telefony na kterých apka zatím padá. Diky.
  • 0

Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:android

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama