staci sledovat fb stranky ale pokusim se psat i sem
Publikováno 13 červenec 2014 - 11:25
Vydán update v3
zmeny/opravy:
- Fix proti vice nasobne registraci stejneho pristroje
- Opraveno mazání lokalit
- Opraven feedback
- Editace domacich souradnic
Postup aktualizace: odinstalovat z telefonu (bez zruseni registrace) a nainstalovani novejsi verze, pote pristroj znovu zaregistrovat stahnou se tak nastaveni lokalit a filtrů
Vyvojař aplikace Nové keše
Publikováno 13 červenec 2014 - 16:02
Koukam, ze tam neni rucni aktualizace. Jak to ted funguje? Rucni mi plne vyhovovala.
Publikováno 13 červenec 2014 - 17:00
Ted to bude pry nejak automaticky. Vic je napsano na Facebooku.
Publikováno 13 červenec 2014 - 17:12
Nic moc info jsem na FB nenasel.
Kazdopadne automaticke aktualizace nechci. Nemam rad, kdyz si apka leze na net jak se ji zachce, ani nejake casy/frekvence tam nejdou nastavit. Navic kolikrat jsem nekde bez netu, tak bych si radsi sam pred vyletem aktualizoval a necekal, az kdyz to apka udela sama. A ted mi tedy neukazuje vubec zadne kese - Praha.
Publikováno 13 červenec 2014 - 17:15
Tak to napis Cuckymu na facebooku na ty jeho strance. Ta rucni aktualizace mi taky chybi.
Publikováno 13 červenec 2014 - 17:19
Cucky napsal: refresh neni treba protoze aplikace vyuziva google cloud messaging, stari kesi je zatim defalutne nastavena na 3 dny (pozdeji bude pridano zpet do nastaveni)
Publikováno 13 červenec 2014 - 17:45
Opět jsem zkusil novou aktualizaci a porad mi padá. Sice oproti předešlé dokážu nastavit typ kesi a podobně věci. Ale když kliknu ze souřadnic, tak apka padne.
Publikováno 13 červenec 2014 - 17:48
Opět jsem zkusil novou aktualizaci a porad mi padá. Sice oproti předešlé dokážu nastavit typ kesi a podobně věci. Ale když kliknu ze souřadnic, tak apka padne.
To mi taky delalo ale uz by to melo byt opraveno,alespon me to jde. Zkus aplikaci odinstalovat a z jeho stranek ji znova nainstalovat.
Publikováno 13 červenec 2014 - 18:00
Publikováno 13 červenec 2014 - 19:50
Nic moc info jsem na FB nenasel.
Kazdopadne automaticke aktualizace nechci. Nemam rad, kdyz si apka leze na net jak se ji zachce, ani nejake casy/frekvence tam nejdou nastavit. Navic kolikrat jsem nekde bez netu, tak bych si radsi sam pred vyletem aktualizoval a necekal, az kdyz to apka udela sama. A ted mi tedy neukazuje vubec zadne kese - Praha.
aplikace nyni funguje nasledovne vyjde nova kes > server ji zpracuje a posle informaci o nove kesi > jakmile je telefon pripojen k internetu at uz na mobilni data tak i na wifi sit obdrzi notifikaci .... na stejnym principu funguji napr notifikace v aplikaci gmail nebo i im programy
Publikováno 14 červenec 2014 - 4:03
Právě proto gmail a im programy nepoužívám. A nejsem ani na facebooku. Jde někde stáhnout nějaká předchozí verze s manuální aktualizací?
Tento příspěvek byl upraven od shaman3: 14 červenec 2014 - 5:13
Publikováno 14 červenec 2014 - 7:06
jsem na tom stejne...
Tento příspěvek byl upraven od DogVader: 14 červenec 2014 - 7:07
Publikováno 14 červenec 2014 - 9:46
Starsi verze jiz aktualizace dostavat nebude a po uvedeni nove verze na google play uz ji vypnu uplnePrávě proto gmail a im programy nepoužívám. A nejsem ani na facebooku. Jde někde stáhnout nějaká předchozí verze s manuální aktualizací?
A muzu jen ze zvedavosti se zeptat odkud instalujete aplikace do sveho telefonu ?
Tento příspěvek byl upraven od cuckycz: 14 červenec 2014 - 9:47
Publikováno 14 červenec 2014 - 9:54
Já instaluji aplikace buď z Google Play nebo také z microSDkarty, když je stáhnu jinde.
Až bude tahle aplikace na Google Play, bude zdarma? Pokud bude zdarma, bude i bez reklamy?
Tento příspěvek byl upraven od shaman3: 14 červenec 2014 - 9:56
Publikováno 14 červenec 2014 - 10:01
Jen dotaz. V předchozí verzi šlo nastavit okruh v Km, odkud chci aby mi kese chodili. Jak je to zde? Je tam prioritně nastavena určitá vzdálenost? A ještě mi chybí ze v minulé verzi si vzala aplikace sama souřadnice z GPS. Teď je musím zadávat ručně a složite získávat z jiné aplikace.
Publikováno 14 červenec 2014 - 10:52
Já instaluji aplikace buď z Google Play nebo také z microSDkarty, když je stáhnu jinde.
Až bude tahle aplikace na Google Play, bude zdarma? Pokud bude zdarma, bude i bez reklamy?
pokud instalujete z google play jste uzivatelem gmail
aplikace bude ve dvou variantach a to:
- zdarma a bez reklamy
- za poplatek (jako dobrovolny prispevek na provoz serveru a vyvoj)
mezi variantamy nebude rozdil a budou totozne
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:android
Geocaching →
Wherigo →
WhereYouGo na Android 12Založeno od hlavsic , 30 pro 2021 android, wherigo |
|
|
||
Hardware a software →
Aplikace pro mobilní přístroje →
Aplikace OSMAND - zkušenosti s zobrazením PSČZaloženo od kvasnicovy , 23 pro 2021 android |
|
|
||
Hardware a software →
Garmin →
Oregon 700 x AndroidZaloženo od tor47h , 27 lis 2021 android, garmin |
|
|
||
Hardware a software →
Aplikace pro mobilní přístroje →
Locus Map - doplňky od Y&MDZaloženo od Y&MD , 15 led 2021 android |
|
|
||
|
Odpovězeno
Geocaching →
Poradna →
Pořadí logování při použití GC.com a appkyZaloženo od Dan-Sam , 06 říj 2020 android, groundspeak, log |
|
|
16 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 16 návštěvníků 0 anonymních uživatelů