Pomalu se pouštím do zpětného ukládání změn, jistě nejočekávanější novinky roku. A dle očekávání narážím na problémy. :-)
Zatím řeším, jak to vůbec uchopit. Z Locusu dostanu informaci, že bod X se změnil - získám jeho interní ID v Locusu, jeho jméno a pokud je to keš, tak i GC kód. Z toho plyne, že nedostávám informaci co se změnilo, ale že se něco změnilo.
Interní ID mi umožňuje získat kompletní data o keši z Locusu. Původně jsem si říkal, že bych takový bod smazal v geogetí db a znova jej tam vložil, již změněný. To jde technicky, problém je v tom, že data v Locusu a geogetí DB nejsou 1:1 - ne vše importuji a ne vše lze vůbec importovat. Jinými slovy, v Locusu je toho méně než v Geogetu a tímto způsobem by došlo ke ztrátě určitých dat.
Druhý způsob, který mám teď v hlavě je ten, že provedu aktualizaci všech v Locusu změnitelných údajů - tj. třeba poznámky, souřadnic. Tady vyvstává problém u waypointů, které můžou být z Locusu také smazány, tj. nestačí je jenom přepsat, protože ten smazaný by zůstal. Vyřešit to samozřejmě lze, ale asi to bude trošku časově/datově náročnější, ale snad by nemuselo vadit.
Třetí způsob: nějaké nápady?