Informace tam jsou. Jsou v TAGu, pokud je kes nacitana ze zdroje, ktery tuto informaci poskytuje.
Locus - addon GeoGet Database
Publikováno 03 březen 2014 - 14:06
Tag PMO s hodnotou x pro PMO kese, tag favorites Ale jak rek gord - pokud to ve zdroji neni, tak to GG tezko muze vedit
Publikováno 04 březen 2014 - 21:30
Bod 5.) se zadařil a menion upravil Locus a přesun bude záviset na TYPU waypointu. Předpokládám, že od další verze. Děkujeme :-)
Tento příspěvek byl upraven od Voldik: 04 březen 2014 - 21:44
Publikováno 04 březen 2014 - 21:31
Hura, vyborne! Tak ted mas praci o dost snazsi, co?
Publikováno 06 březen 2014 - 12:35
neni na tom nic sloziteho. Vyjedes si seznam GC kodu kesi, ktere spadaji do zadaneho obdelniku. Pak si vyjedes seznam GC kodu z tabulky waypointu, ktere spadaji do toho sameho obdelniku, a ty dva seznamy GC kodu sloucis do jednoho. A mas seznam kesi, o ktere se mas zajimat. Je v tom nejaky zadrhel?
Zádrhel objeven. :-)
Pokud je aktivní limit na počet keší, tak vyberu X nejbližších souřadnic. Pokud bych měl seznam s duplicitama, tak waypointy (2 parking, 1 trailhead, ...) zaberou místo keším. Pokud udělám seznam unikátních GC kodu, tak budu mít u každého GC kodu jen jedny souřadnice (programátorem neovlivnitelné).
Publikováno 06 březen 2014 - 14:57
Jestli to zbytečně nekomplikuješ/nezpomaluješ. Myslím, že by stačilo podle stávajícím způsobem vybrat třeba 100 keší dle nastavení, a k nim PŘIDAT ty keše podle waypointů. Myslím, že nebude nikomu vadit, když se tam zobrazí 100keší a k tomu třeba 5 waypointů od keší mimo okruh
Publikováno 06 březen 2014 - 14:58
Voldiku, a to by neslo nejak oddelit to "pocitani" WP a kesi?
Publikováno 08 březen 2014 - 0:00
Něco mě asi napadlo, vyzkouším snad během víkendu a dám vědět.
nalano: Ty si ve vláknu Locusu stěžuješ na ne/odzoomování při různých mapách. To se děje s verzí addonu z Google Play nebo s tou novou co je tady je stažení? A ta Live mapa ti nefunguje se starou či novou verzí?
Publikováno 08 březen 2014 - 7:48
Voldiku, obojí se mi děje na verzi z GP ze dne 6.3. - to je verze od tebe?
Tento příspěvek byl upraven od nalano: 08 březen 2014 - 7:50
Publikováno 08 březen 2014 - 8:15
Nedala by se načítat v Locusu i nadmořská výška, pokud je uvedena v tagu?
Publikováno 08 březen 2014 - 10:25
Voldiku, obojí se mi děje na verzi z GP ze dne 6.3. - to je verze od tebe?
Na G je verze z 27.3.2012, takze co mas vlastne za verzi?
Publikováno 08 březen 2014 - 11:28
Na G je verze z 27.3.2012, takze co mas vlastne za verzi?
No G rozkládá zátěž serverů a jednotlivé aktualizace zobrazuje různým uživatelům v rozdílný čas (i s týdenním rozptylem). Co funguje zaručeně, tak vymazat data aplikace obchodu google play.
Publikováno 08 březen 2014 - 11:38
Jenze ja od ty doby nekolikrat preinstalovala telefone. To za prvy. Za druhy - pokud vim, tak Voldikova verze na GP jeste neni (protoze jinak uz by to tu napsal, ze). Takze pokud ma nekdo verzi z GP, neni to Voldikova.
Publikováno 08 březen 2014 - 15:22
Publikováno 12 březen 2014 - 11:58
A máme tady po delší době novou verzi. :-)
Co je nového?
- načítání keší, které mají ve vymezené oblasti libovolný WP (pro úplné využití doporučuji povolit automatické načítání waypointů zobrazených keší v Nastavení -> Geocaching v Locusu, já sám nejsem schopen waypoint zviditelnit)
- možnost filtrování keší dle terénu, obtížnosti a velikosti
- nové políčko s verzí, autory a kontaktem
- načítání PMO informace, počtu FP a příprava pro nadmořskou výšku (nastavení momentálně Locus neumožňuje)
- přesun na finální souřadnice je nyní čistě v režii Locusu, a to dle typu waypointu (zatím se jedná pouze o testovací verzi, která by měla brzy dorazit do obchodu)
- doplněný německý a holandský překlad
- určitě nějaké drobnosti, na které jsem zapomněl :-)
Aplikace se hlásí jako verze 3.3.0 a je ke stažení na www.voldik.cz/geo/locus/LocusAddonGeoget.apk
Jenom doplním pro nově příchozí a úplnost, jedná se o testovací verzi, která snad bude brzy vydána jako aktualizace v Google Play.
Tento příspěvek byl upraven od Voldik: 12 březen 2014 - 18:35
Publikováno 12 březen 2014 - 12:03
Takze zprava od Meniona: Locus bude podporovat presun na final waypoint podle typu final waypoint v pristi verzi ke konci brezna.
Resili jsem s Patracem, ze by bylo skvele realizovat i zapis informaci z terenu (pridani poznamky, zmena nebo pridani WPT) zpet do databaze GG. Locus zpetny zapis pry podporuje, ale musel by to umet i plugin. Voldiku psal jsem ti uz soukrome, diky za to ze jsi projekt prevzal a nabizim pomocnou ruku.
Publikováno 12 březen 2014 - 14:12
Uz je to dostatecne stable, abych se nemusel bat to nainstalovat, ze se pak nedostanu ke kesim? Pripadne co zmena namespace, aby mohly byt nainstalovane oba dva pluginy zaroven?
Publikováno 12 březen 2014 - 14:14
Publikováno 12 březen 2014 - 14:26
Test verze 3.3.0
OK - skvele, nepocitil jsem vyrazne zpomaleni pri nacitani - načítání keší, které mají ve vymezené oblasti libovolný WP (pro úplné využití doporučuji povolit automatické načítání waypointů zobrazených keší v Nastavení -> Geocaching v Locusu, já sám nejsem schopen waypoint zviditelnit)
OK - perfektni, nepocitil jsem vyrazne zpomaleni pri nacitani - možnost filtrování keší dle terénu, obtížnosti a velikosti
OK - nové políčko s verzí, autory a kontaktem
OK - načítání PMO informace, OK - počtu FP, NEOVERENO a příprava pro nadmořskou výšku (nastavení momentálně Locus neumožňuje)
WAIT - přesun na finální souřadnice je nyní čistě v režii Locusu, a to dle typu waypointu (zatím se jedná pouze o testovací verzi, která by měla brzy dorazit do obchodu)
V jiz funkcnich vecech jsem nenarazil ze by neco nove nefungovalo.
Testovano na Motorola Defy+, Andorid KitKat 4.4.4, Locus Pro 2.19.1
Publikováno 12 březen 2014 - 14:49
hlásím nedostatek. Import jsem používal takto.
zabodnu prst do mapy vyberu bod a pak pravá ikona puzzlíků a tam bylo načíst keše z Geogetu. je to teď pryč.. dá se s zatím jsem si dle Zubříkovy rady přidal ikonu programu na pravý panel.
Druhá věc předchozí verze ( od kuřete) ani jsem nevěděl že už na tom nedělá až do dnešního rána. Měl jsem vybráno okruh 30Km tahalo mi to bezproblémů cca 1200-1500 keší. Teď mi to při 800 zhavaruje že nedostatek paměti. po změně na okruh 5km to projde. nevím jestli to není tou kontrolou WPT
U live mapy zpomalení tak 1-2násobné . Netuším jeslti to třeba není způsobeno tím načítáním WPT atd a u Live mapy nejsou hvězdičkama označené vypočítané mysterky.
u importu z GG ale ano. Používám Final WPT a prefix FI čili počtíám že tam je to mimo jakýkoliv problém
testováno na "vykopávce" HTC HD android 2.3 Locus 2.19.1
Tento příspěvek byl upraven od Pátrač: 12 březen 2014 - 15:04
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů