Nejlepší odpověď gord , 30 červenec 2014 - 18:04
Vykasli se na to a nainstaluj Stator.
Přejít na celý příspěvekNejlepší odpověď gord , 30 červenec 2014 - 18:04
Vykasli se na to a nainstaluj Stator.
Přejít na celý příspěvekPublikováno 22 únor 2014 - 10:10
Publikováno 17 březen 2014 - 10:41
Byt tebou tak jeste nejakou dobu vydrzim - plugin GGStat - ktery vytvari v GeoGetu statistiky, uz se nevyvyji a slysela jsem, ze se tvori neco noveho na tvorbu statistik. Takze je zbytecne te ucit neco, co za chvilku uz nebude fungovat.
Publikováno 17 březen 2014 - 14:34
Tak GgStat funguje uz hodne dlouho a za posledni 2 roky dokonce beze zmen, dokud Haluma neprekope databazi tak bude fungovat porad dal nezavisle na Statoru. Stator ovsem bude (alespon podle reklamy) mnohem uzivatelsky privetivejsi (klikaci).
Publikováno 17 březen 2014 - 14:40
Stator se vyviji prave proto, ze je planovana prestavba databaze. Ale aby uzivatele nebyli bez statistiky, musi se napred udelat nahrada za ggStat, teprve pak se sahne na databazi.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 25 červenec 2014 - 10:07
Tak mě zas zlobí statistiky. Když je dám pres geoget aktualizovat, na GC se mi objeví počet nalezených 393, přitom mám 398. Bohužel vůbec nevím proč. Dělám to v Geogetu přes tlačítka Autostat....do minulého tádne to makalo v pohodě a teď už ne. V mapce našich nálezů mi figuruje celá evropa a zatím mám jen 5 keší v NDR :-)
Publikováno 25 červenec 2014 - 10:49
A jsi si jistej ze v GG mas tech poslednich 5 kesi oznacenych jako nalezene?
Publikováno 25 červenec 2014 - 11:28
Publikováno 25 červenec 2014 - 11:48
Zatím nech AutoStat stranou. Klikni v nástojové liště GeoGetu na Stáhnout Vaše nálezy. Tím dostaneš do GeoGetu všechny nálezy. Zapni filtr na pouze nalezené (Found), dej F5 a zkontroluj dole na stavové liště počty (viz http://geoget.ararat...:navody:okno_gg). Měly by sedět na číslo, uvedené na GC.COM. Pokud jsi tedy nelovil Lab Cache. V tom případě musíš jejich nálezy dostat do GeoGetu jiným postupem (najdeš zde na fóru)...
EDIT: Opravil jsem zmršený odkaz, který bohužel skryl i důležitou část textu.
Tento příspěvek byl upraven od kiReGPS: 25 červenec 2014 - 13:27
Publikováno 28 červenec 2014 - 9:09
Tak až dnes jsem k tomu dostal kiRe......a podařilo se.....děkuji.
Akorát mapka vaše nálezy ukazuje špatně.... na to jsem ale nepřišel proč mi ukazuje nálezy v Evropě.
Tento příspěvek byl upraven od jonathane1: 28 červenec 2014 - 9:11
Publikováno 28 červenec 2014 - 9:56
Tak až dnes jsem k tomu dostal kiRe......a podařilo se.....děkuji.
Akorát mapka vaše nálezy ukazuje špatně.... na to jsem ale nepřišel proč mi ukazuje nálezy v Evropě.
Předpokládám, že máš na mysli puntíkatou mapu. Evidentně máš špatné ID (identifikační číslo) kačera. V šabloně je nějaké cizí ID jako příklad, musíš jej změnit na vlastní. Popis, jak ho získáš, najdeš v dokumentaci, třeba tady...
Publikováno 28 červenec 2014 - 13:52
Publikováno 28 červenec 2014 - 14:34
To mas z toho, ze jako sablonu (a dalsi veci. cose sablony tykaj) pouzivas tu vychozi. To se pak nediv, ze s kazdou aktualizaci ggstatu prijdes o svoje upravy.... A jelikoz jsem ti to posledne upravovala ja, tak pochybuju, ze bych ti tam takovoudle volovinu nechala
Takze: Opravdu jsi nic nemenil?
Publikováno 28 červenec 2014 - 15:29
Publikováno 29 červenec 2014 - 6:37
Tak kiRe změněno. Ještě dotaz. změnil jsem to moje ID v nastavení účtu na gc.com. Když budu zas za čas aktualizovat moje nálezy pomocí GG, budu muset zas to číslo přepsat nebo se to dá nějak nastavit v GG. Popř. kde? Díky.....
tak jsem koukal i v nastavení Autostatu mám moje ID z gc.cz správně......tak to fakt nechápu.....
Tento příspěvek byl upraven od jonathane1: 29 červenec 2014 - 7:00
Publikováno 29 červenec 2014 - 7:51
to se musíš podívat přímo do šablony, dokonce je možné že si to šablona dotahuje z nějakého malého souboru.
Ale teď jsem se díval na tvůj profil - ty puntíky v podstatě odpovídají tomu co máš v mapě okresů. Kde vidíš chybu ?
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Publikováno 29 červenec 2014 - 8:34
Tak kiRe změněno. Ještě dotaz. změnil jsem to moje ID v nastavení účtu na gc.com. Když budu zas za čas aktualizovat moje nálezy pomocí GG, budu muset zas to číslo přepsat nebo se to dá nějak nastavit v GG. Popř. kde? Díky.....
tak jsem koukal i v nastavení Autostatu mám moje ID z gc.cz správně......tak to fakt nechápu.....
Autostat je pomocný plugin, který spouští generátor statistik GgStat a automatizuje činnosti kolem. Kromě jiného nahrává nálezy na GC.CZ pro puntíkatou mapu. A na to právě potřebuje v nastavení tvoje ID. Nijak to nesouvisí s tím, co máš uvedeno v šabloně, podle které se generují statistiky...
Publikováno 29 červenec 2014 - 8:41
jj tomu rozumím, ale já tam to správné ID mám a přesto když dám aktualizovat statisky, tak mi to stejně tu mapu pak zase rozhodí s nálezy po celé Evropě. Tak to právě nechápu......
Publikováno 29 červenec 2014 - 8:59
Protoze je potreba upravit budto sablonu, nebo html, kde jse odkaz prave na tu mapu puntikatou....
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů