Nejlepší odpověď gord , 30 July 2014 - 18:04
Vykasli se na to a nainstaluj Stator.
Přejít na celý příspěvekNejlepší odpověď gord , 30 July 2014 - 18:04
Přejít na celý příspěvekPublikováno 30 July 2014 - 17:44
Ta hláška o prázdném souboru je podle mne kontrola AutoStatu na výsledné HTML. Což tedy vlastně může být způsobeno i prázdnou šablonou...
Publikováno 30 July 2014 - 17:53
Publikováno 30 July 2014 - 18:04 Nejlepší odpověď
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 30 July 2014 - 18:07
Publikováno 30 July 2014 - 19:05
Tak jsem nainstaloval stator.....nejake statistiky udělal, ale zas nevim jak je nahrat na profil na Gc.com......lidi ja vas tak obdivuju, Vy co tomuhle rozumite
Publikováno 30 July 2014 - 19:26
Tak jsem nainstaloval stator.....nejake statistiky udělal, ale zas nevim jak je nahrat na profil na Gc.com......lidi ja vas tak obdivuju, Vy co tomuhle rozumite
Nainstaluj si do Geogetu tuto davku: http://www.geoget.ar...atorcombine.gip , spust ji, peclive cti a vyplnuj co ti pise. Az to vyplnis, tak ji spust znova a mel bys mit hotove statistiky vcetne nahrani na profil
Garmin 60csx, MacBook Air M1 + Geoget 2.8.X
Publikováno 30 July 2014 - 20:11
Publikováno 31 July 2014 - 7:38
Zkratka pro File Transfer Protocol resp. způsob, jak přenášet po Internetu soubory. V tomto případě tedy jak uložit soubor se statistikou na nějaký vzdálený server...
Publikováno 31 July 2014 - 9:56
Ale jelikoz nevis, co to je, tak to proste neres. To bys pouzil v pripade, ze bys chtel statistiky nahrat na tvoje vlastni stranky.
Publikováno 31 July 2014 - 10:15
On už si to bohužel zvolil v dávce, jako možnost. Poradil jsem mu zatím přes SZ, jak to naklipbórdit do profilu ručně...
Publikováno 31 July 2014 - 10:21
Neni nic snazsiho, nez otevrit upravy davky a zmenit promennou FirstRun na nulu Nebo znovu nainstalovat davku, pokud se boji uprav.
Publikováno 31 July 2014 - 11:31
A neni v ramci instalace obsazena i poddavka FirstRun (asi to neni presny nazev, nemam ted GG u sebe)? Mam pocit, ze ji tam mam, tak by melo stacit ji spustit znova a ono FTP uz nezaskrtavat, ne?
Publikováno 31 July 2014 - 11:51
Takova davka tam sice je, ale spousti se v zavistlosti na tom, jestli promenna FirstRun v hlavni davce ma hodnotu 1 nebo ne. Tak davka FirstRun jenom obsahuje tu spoustu doternejch dotazu pro nastaveni a zapisuje hodnoty do davky Values. Problem je v tom, ze jelikoz je to davka, tak jsem nemohla pouzit funkci na zapis do ini, ale jenom TextToFile, takze by to ve finale akorat pridavalo dalsi hodnoty do Values. A nic by se tim nezmenilo. Krome toho, ze by v tom Combine pak melo asi peknej bordel.
A kdyz nad tim tak premejslim, tak by tim padem bylo k nicemu i to prenastaveni promenny na jednicku (ne, jak pisu nahore, na nulu - to je volovina ). Vysledek by byl stejne k nicemu. Budu s tim muset do dalsi verze neco udelat.
Takze: Nainstaluj davku znovu a bude to OK.
EDIT: Jeste je tu vlastne druha moznost - z hlavni davky umazat ten radek na konci (FtpPutFile). Pokud ma zapnuty i nahravani na profil, tak to neudela zadnou nepelchu
Publikováno 01 August 2014 - 6:27
Ahojky peti.....tak jsem tu dávku znova naistaloval......FTP jsem "nezaškrtl".......
a stejně mi to hází tu chybu: ERR: Chyba spuštění geojarry:253
Tento příspěvek byl upraven od jonathane1: 01 August 2014 - 6:29
Publikováno 01 August 2014 - 8:31
Hm, ale s touhle chybou nic moc nenadelam... :/ Nemenil jsi nahodou heslo na gc.com?
Publikováno 01 August 2014 - 10:20
V tom pripade ti neco (antivirak/poskytovatel/firewall/neco jinyho) blokuje GJ a ten nemuze na net. Nahravani mi ted proslo bez problemu.
Publikováno 01 August 2014 - 10:43
Hledal jsem co ta chyba znamena a pry pomuze ( tenkrat pomohlo) se nalogovat na waymarking.com a nasledne na gc.com. Pry to nejak "prostouchne" potrubi
Publikováno 01 August 2014 - 10:49
Ona ta chyba znamena asi milion veci, to ej ten problem
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů