Skywalker napsal/a 27 Úno 2014 - 16:33:
tak to jo, že to byla chyba kripla za kniplem jsem si myslel, ale z dostupnych plačicich reakci jsem pochopil, že to zavinila špatna komunikace
Že kdyby bylo Zlato Dno ve stejnem statusu jako Ivančena, že by přežilo.
Jinak Kapsa to napsal moc hezky.
Tos to pochopil správně, spíš to byla ale žádná komunikace. Podle mě je to přesnej případ toho, kdy by se trampové měli takovým místem veřejně chlubit, mluvit o něm a psát o něm - a ne se ho snažit tajit, což stejně na dohled od Prahy ani utajit nejde. Kdyby o tom všichni věděli, bylo to i v mapách a tak, tak by se to bylo bývalo nemuselo stát. Takhle přišel lesák, kterej si myslel, že je to prostě jen jeden z mnoha kempů (kterejch je tam fakt až moc) a prostě to neřešil. Jemu bych to rozhodně nevyčítal ....
Citecka napsal/a 27 Úno 2014 - 16:41:
Možná jo, možná ne. Nevím. I ta Ivančena měla problémy - ale hlavně, Ivančena je skautská záležitost a skaut je oficiální hnutí. To trempi bytostně odmítaj, pro ně je to mor.
Právě že ne. Ale to je tak nepřenositelná zkušenost, že se ani nepokusím to nějak vysvětlit (pokud se to vůbec dá).
Jo, to je pravda, jakožto trampovi mě skauting taky nikdy moc nevoněl .... 
Pokud jde ale o to, co jsem napsal předtím, tak za tím si stojím a těžko mě někdo přesvědčí o opaku, protože třeba už jen ty uvedené příklady mluví samy za sebe. Otázka je, co se s tím dá dělat a tady bohužel konstatuju, že asi nic, protože je to fakt marný ....
Skywalker napsal/a 27 Úno 2014 - 16:58:
To je dobrej argument :-)
A jeste takovy soukromy dotaz - co sem se tak dival po fotkach kempu, trempu, lesnich lidi atd. - vsechno to jsou vesmes staří panove, vypadajic značně unaveně.
Holky na fotkach prakticky nevidet ( spiš babičky)
Nevimiraji ?
Ne, zkus se podívat pořádně, třeba na Zlatá horečka na Hořina river.