Založil jsem odnož WhereYouGo na
Google Code, samotná aplikace je pak k dispozici
zde.
Verze 0.8.0. Co je nového?
- Přidány vektorové mapy. Na radu geoautora menion jsem ponechal i Locus mapy a uživatel si může vybrat (Nastavení->Hlavní).
- U obou map přidáno zobrazení zón. U vektorových ještě zobrazení popisků u bodů.
- Oprava - při volbě "Načíst uloženou pozici? NE" se nespustila nová hra, ale došlo k načtení uložené pozice.
- Oprava - kódování v sekci "O aplikaci".
- Přidáno tlačítko "Zrušit" při spouštění wheriga.
- Na podnět geokolegy Dragouni jsem přidal možnost zobrazovat ikonu WhereYouGo ve stavové liště, což využijí pravděpodobně uživatelé Locusu.
- Na podnět geokolegy prazskychytrak jsem změnil hlášku při obnovování uložené pozice.
- Na podnět geokolegy ProKesTom jsem nastavil, aby se log zapisoval na konec již existujícího souboru. Nový log se vytvoří pouze při nové hře.
MapsForge 0.3.1 údajně umožňuje vybrat i vlastní zobrazovací schéma. Jelikož schémata nepoužívám, zkoušel jsem pouze nějaká náhodně vygooglená a dostalo se mi chybové hlášky o špatné verzi. Tak to případně někdo vyzkoušejte.
Návrhy geokolegů Dobesch a ProKesTom ohledně ukládání registruji, osobně bych toho také hojně využíval. Zavírání přes šipku nechám tak, jak je.
Návrh geokolegy Malej_viktor ohledně výběru adresáře rovněž registruji.
Tento příspěvek byl upraven od biylda: 13 březen 2014 - 11:14