Tak jsem si dneska zase trochu zawigoval a měl bych otázečku, nešla by trochu poladit ta stabilita aplikace? Pokaždé, když mi někdo volá nebo se chci podívat na internet, tak se děsím, co se stane pak...no většinou aplikace spadne (tak se dělo i u původní verze 0.6.0) je teda pravda, že když hra automaticky neukládá a nemá ukládátko, pojišťuji si to vypínáním a zapínáním hry, ale bylo by příjemnější na tohle nemyslet. Mobilem to snad nebude, zase tak náročná aplikace to podle mě není a třeba Locus, který mi také běží na pozadí, běží bez problému. Když už tam ta možnost mít aplikaci na pozadí je, tak ať je plně využitelná Díky moc!
A ještě možná detail, nešlo by na mapě umístit místo kolečka šipku, která by směřovala tam, kam člověk jde? Jako je to třeba v Locusu. Tu a tam se mi stane, že se v mapě blbě zorientuju, někam si to namířím a až podle posunu mapy zjistím, že jdu špatným směrem...ale to je spíše taková blbinka, na funkci to vliv nemá.
Jinak si myslím super, to označení zón se mi líbí, hodně to pomáhá, předměty fungují, žádný jiný zádrhel nevypozorován
Tento příspěvek byl upraven od prazskychytrak: 01 duben 2014 - 22:33