Směr, kterým se aplikace vyvíjí se mi líbí a mám z toho radost. Nicméně se objevil problém, který jsem dříve neznal.
Při spuštění WhereYouGo a následném kliknutí na ikonu start se objeví seznam her. (To je OK)
Pokud ovšem toto kliknutí na ikonu start proběhne dříve než fix satelitů, aplikace většinou po chvíli spadne.
Pokud počkám na fix a pak ještě asi 1sekundu a až poté kliknu na start, je vše v pořádku.
(Fix poznám podle toho, že ikona GPS přestane blikat a telefon pípne)
Stará aplikace se chovala tak, ze když jsem otevřel seznam her a satelity ještě nebyly připojeny, tak seznam byl nějak náhodne seřazen, (nevím možná podle abecedy), ale jakmile proběhl fix, seznam se okamžite poskládal dle vzdálenosti.
Tato změna pořadí byla viditelná (kolikrát se mi stalo, že jsem zrovna chtěl na nejakou cartridge kliknout a zrovna se to přeskládalo a já kliknul na jinou)
Tato flexibilní vlastnost (viditelní přeskládání) v seznamu nové aplikaci chybi a v tom zřejmě bude ten problém.
Mrkni na to prosim.
Díky
To je docela problém, protoze hráč vidí, ze gps je připojeno (což opravdu je) a spoléhá na to, ale pokud jde zrovna někam, kde je skrytá zóna, tak ta samozřejmě nereaguje a nic se nestane.
Snad je to srozumitelne, co jsem napsal.
Zkuste to někdo otestovat....
Tento příspěvek byl upraven od braun21: 09 duben 2014 - 0:59