Tak jsem trochu zkoušel:
Vytvořil jsem databázi "A" a databázi "B".
Do obou jsem naimportoval stejné "PQ" stažené z "gc.com".
Databázi "A" jsem nijak neupravoval a kompletně celou jí vyexportoval exportem "GPX Garmin-pro nové Garmin GPS".
Databázi "B" jsem označil všechny keše a dal "Aktualizovat kešky..." a pak vyexportoval exportem "GPX Garmin-pro nové Garmin GPS".
GPX z databáze "A" se normálně načte jak v BaseCamp tak v GPSce (GPSmap 62s).
GPX z databáze "B" se do BaseCamp nenačte vůbec a v GPSce pouze část.
Když v databázi "B" před exportem smažu keš "Camping Zebrak" a pak vyexportuju exportem "GPX Garmin-pro nové Garmin GPS" tak už se načte jak do BaseCamp tak v GPSce.
Neupozornil jsem na to dříve,protože jsem nikdy neměl čas hledat co a proč to dělá,ale když se problém objevil i u někoho dalšího tak jsem se tomu "pověnoval".
Jinak problém u tamara jsem podle jeho původního příspevku usoudil,že je právě u exportu ,že je problém u importu,tak to se z toho stalo až v "průbehu doby".
Jinak jestli na tý svojí databázi udělal někdy právě "Aktualizovat kešky..." byť jen "jednou jedinkrát" tak tam tu chybu z nějaký podobný keše jako je "Camping Zebrak" (ne-li přímo z ní) může mít už dýl a proto mu to při exportu teď blbne.
Píše že "TEĎ" začal používat jinou GPS i jinej "export" a o tom dřívějším píše,že byl "bez listingu" takže mu to problémy způsobovat dřív nemuselo.
Jinak kdyby byli potřeba poslat "někam" jak to původní PQ tak exporty z obou databází ("A" i "B") tak napiš a není problém.(než to smažu,panž tomu stejně nerozumim a cybu v tom nenajdu)