Omlouvam se za prodlevu...ale prace a rodina mi o vikendu sezrali vsechen cas a na zabavu nezbylo ...
- Nevim jak dopadla Petra s temi PQ co jsem ji nasmeroval do mailu.
- Dneska jsem zkusil naimportovat PQ, vyexportovat ho pres gpxgarmin, pak zaktualizoval vsechny kese pres GCLive a zase vyexportoval pres gpxgarmin a oba exporty porovnal. A rozdily tam jsou, nejen v "Importovano z:". Ale spis to vypada na nejake konce radku ci co...
- Zkusil jsem otevrit soubory pres F3 v TC a tam jsou opravdu citelne jen pokud je zapnute UTF-8. Takze je opravdu mozne, ze jsme vyrazili nejakou slepou ulickou (a nebudu zastirat, ze jsem vas tam asi vsechny navedl) a ze opravdu bude mozna problem v nejakem listingu kese...zkusim nejak prijit na to, co by mohlo (ktere kese) v to seznamu v PQ zlobit...
- A samotne nekompletni nacteni vyexportovaneho GPX do Dakoty mohlo byt zpusobene tim, ze kesi je v PQ sice 973, ale ty maji 1229 waypointu a ja presne nevim jak se u Dakoty pocita ten limit pro nacteni kesi....soucet je 2202, takze je mozne ze nektere kese se nenacetly prave kvuli tomuhle
Jdu se zkusit povenovat bodu 3