Zdravim všechny kečery,jen se chci zeptat.Nedávno jsem viděl video že nějakému kačerovi na kávu napsali: "found it"
Jdeto udělat?
Po případě co je to za typ kešky atd...?
Díky předem za odpovědi a s pozdravem Matej123 a hodně nalezených keší!
Publikováno 02 březen 2014 - 11:04
Zdravim všechny kečery,jen se chci zeptat.Nedávno jsem viděl video že nějakému kačerovi na kávu napsali: "found it"
Jdeto udělat?
Po případě co je to za typ kešky atd...?
Díky předem za odpovědi a s pozdravem Matej123 a hodně nalezených keší!
Publikováno 02 březen 2014 - 11:10
Ja se obavam, ze to nebyla keska. Tohle delaj v jedny kavarne, kde ti na kafe pisou jmena - a ten kacer si proste rek, ze tam chce found it Takova keska by u nas totiz neprosla
Publikováno 02 březen 2014 - 11:18
jj díky za odpověď, to mě nějak nenapadlo .Ještě jedna otázka,šla by založit keška k dětské herně?Pokud ano bylo by možné udělat že by si o ní kačer musel říct a keš by mu byla vydána? Díky za odpověď
Publikováno 02 březen 2014 - 11:26
tady najdeš odpověď http://www.reviewer....nich_prostorach
Publikováno 02 březen 2014 - 11:59
Ja se obavam, ze to nebyla keska. Tohle delaj v jedny kavarne, kde ti na kafe pisou jmena - a ten kacer si proste rek, ze tam chce found it Takova keska by u nas totiz neprosla
Ano, je to opravdu tak, jak píše Petulinka... Teoreticky by z toho šla udělat LAB cache někomu známému, ale to je možná trochu jiný příběh...
Publikováno 02 březen 2014 - 12:33
Kačeři ale moc nemají rádi kešky, kde si o ni musí říct. Přeci jen lovit keš by se měla tak, aby lovce nikdo neviděl a keš nebyla prozrazena.
Publikováno 02 březen 2014 - 12:36
Presne tak. Nehlede na to, ze by si MUSELI koupit to kafe, coz je jednoznacne komercni kes (takze proti pravidlum).
Publikováno 02 březen 2014 - 13:09
A pak by někdo navrhl archivaci, protože by mu bylo líto tu keš vypít. Ale zase by pak každá další byla nová, takže by bylo samé FTF :-)
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů